Çocuğunuzun ilk doğum günü, kuşkusuz geri kalan hayatında kayda geçirilebilecek en değerli anlardan biridir. Özel anılar biriktirmek isteyen ebeveynler için ise unutulmaz bir kutlama olduğu bir gerçek. Bu tip özel gün etkinlikleri aile için olduğu kadar aile çevresi, akrabalar ve arkadaşlar için de bir o kadar önemlidir. Mutluluğunuza ortak olanları kutlamaya dahil ederken günün özelliğini güçlendirmek adına davetlileri, aile olarak eşsiz bir kombin ile karşılamak istemez miydiniz?

Eğer daha önce 1 yaş doğum günü kutlamalarına katılmadıysanız bu tip kombinasyonlara karar verirken zorlanıyor olabilirsiniz. Hangi renk? Hangi stil? Hangi aksesuar? Her birine vereceğiniz yanıtı kolaylaştırmak adına size birkaç ayrıntıdan bahsetmek istiyoruz. Bir bebeğin doğum günü partisinde doğru şekilde giyinmenize yardımcı olmak için size ilham verecek kombin önerilerini bir araya getirdik.

1 Yaş Kutlamaları İçin Aile Kombinleri

1 yaş kutlaması aile kombinleriÇocukların ve bebeklerin doğum günü partileri, daha sorumluluk gerektiren etkinliklerdir. Katılmamayı tercih etmemekle beraber kutlama sahibi için de diğer etkinliklere kıyasla çok daha öncelikli ve değerli organizasyonlardandır. Bu nedenle rahatlığın ve şıklığın denge içerisinde kullanılması, kutlama gününe ait kıyafetin belirlenmesinde temel noktaları oluşturur. Özellikle anne kız baba ve anne baba oğul kombin tercihleri yaparken bir bütün oluşturmayı kim istemez? İster 3’lü ister 4’lü aile kombinleri için alışverişe çıkın, stilinizi kontrol altına alabilmek hayalinizdeki kutlamaya ulaşmanın ilk ve önemli bir adımıdır. Bu konuda akılda tutulması gereken bazı ipuçlarını öğrenmek için okumaya devam edin:

  • Kutlamaya davetli olarak gidiyorsanız mekana göre giyinmeyi tercih edebilirsiniz. İlgili parti açık havada veya havuz kenarında düzenleniyor olabilir. Bu nedenle aşınmaya, yıpranmaya ve lekelenmeye dayanabilecek giysiler tercih edin. Unutmayın, zorlu hava koşullarına denk gelebilir veya etrafınızda koşuşturan afacanların istilasına maruz kalabilirsiniz!
  • Kutlamaya özellikle yaz aylarında gidiyorsanız hafif bir elbise mükemmel bir seçenektir. Böylelikle şık ama yine de rahat olabilir, aynı zamanda oldukça havalı bir görünüme sahip olabilirsiniz.
  • Davetli olarak renk skalanızı geniş tutmaktan çekinmeyin. Kutlama sahibi olarak anne baba bebek kombin seçeneklerini belirlerken ise parti temasına uygun renkleri dikkate almanızda fayda var.
  • Doğum günü bebeğinin annesi olarak miniğinizle uyumlu bir kıyafet seçmeyi düşünebilirsiniz. Bu seçimler fotoğraflarda sevimli görünmekle kalmayan aynı zamanda gelecek yıllarda sizi sık sık gülümsetecek eğlenceli anılar biriktirmenizi sağlar.
  • Kıyafet seçiminizi kutlama amacınıza uygun tutun. Akşam eğlencelerinde tercih ettiğiniz kıyafetler her ne kadar özel günler için kullanılıyor olsa da gündüz yapılan partilerin konseptine ağır kaçabilir.

Anne-Kız Kombinleri

Bebeğinizin ilk doğum günü olduğunda hiçbir şey çiçek temasından daha kolay ve güzel olamaz. Çiçek baskılı bir elbise içerisinde uyumlu olduğu kadar ferah ve sıcak bir görünümle partinizin konseptini tamamlayabilirsiniz.

Renk Koordineli Kıyafetler

İster iç ister dış mekanda olsun kutlama ortamınız renkli ve bol malzemeli açık bir büfeden oluşan dekorasyona sahipse kıyafetinizdeki renklerin uyum içerisinde olması daha önemli hale gelebilir. Anne baba çocuk kombin seçeneklerini açık ve nötr renkler üzerinden seçerek koordineli bir görünüm ortaya çıkarabilirsiniz. Özellikle arka planı mavi, sarı, pembe gibi balonlardan oluşan fotoğraflarınızda bu koordineli stil anlayışının öne çıktığına siz de tanık olacaksınız.

Arkadaş ve Akraba Kombinleri

1 yaşına giren şanslı minikleriniz için ebeveyn ve aile görünümünün önemini hafife almayın! Kıyafetlerinizin çoğunlukla dökümlü, rahat elbiselerden oluşmasına dikkat etseniz de renk uyumunu bir arada tutmak biraz zor olabilir. Bu durumda miniğinize uyarak mütevazı ve yalnızca duruma uygun basit seçenekler üzerinden gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Evde Yapılacak Kutlamalara Uygun Kombinler

Davetli sayısı ve hava şartları göz önüne alındığında eve parti yapmanın kaçınılmaz bir sonucu olarak her duruma uygun kıyafet seçimine açık olmanızı öneriyoruz. Resmî olmaktan çok, rahat ve her duruma karşı hazırlıklı olabileceğiniz kıyafet seçimleri ev içerisinde konforlu şekilde eğlenebilmenize yardımcı olabilir. Bu noktada anne baba bebek kombin seçenekleri arasına kaşkorse ve büzgülü iplere sahip keten şortları ekleyebilir, çiçekli ve parıltılı taçlarla sevimli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Açık Hava Kutlamanne bebek kombinlerialarına Uygun Kombinler

Bir parkta veya bahçede kutlama yapmak anı yaratmanın eğlenceli ve harika bir yolu olabilir. Anne, baba, misafir, teyze veya kız kardeş olun doğum günü bebeği bu kutlamalara kesinlikle bayılacaktır. Her saniyenin tadını çıkarabilmeniz için rahatlık ve pratikliği öncelikler listesinin başında tuttuğumuzdan emin olun. Bu noktada abi kardeş kombinleri içerisine renkli şortlar ve beyaz tişörtleri eklemek oldukça akıllıca olacaktır. Tişörtler sizi serin tutmakla kalmaz aynı zamanda çok sıcak saatlerde dahi rahatsız olma endişesi duymadan bebeğinizle saatlerce zıplayabilme veya oynayabilme şansı verir. Tişört ve şortlarla yapacağınız kombinasyonları spor ayakkabılarla ve eğlenceli aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.

Anne-Bebek Kombinleri

Her annenin zevki ve tarzı farklıdır. Bu nedenle aşırıya kaçma veya eksik yapma konusunda endişelenmenize gerek yok. Misafirleriniz sizi tanıyor ve zevklerinizi biliyor olabilir. Bu nedenle bebeğinizin temasına, kişisel stil anlayışınıza ve rahatlık ihtiyacına uygun olan kombinasyonları giyebilirsiniz. Dantel bir elbise veya jogger ve üzerine bir sweatshirt. Hangisinin stilinizi daha iyi yansıttığınıza karar vermek sizin elinizde. Özgün bir tema, tarz sahibi annelerin zevklerini yansıtacağı gibi bebeğinizle yaratacağınız uyumun da güne özel olmasını kolaylaştıracaktır.

Arkadaşlar İçin Kombinler

Bir kez daha kişisel tarzınızın, giymeyi seçtiğiniz parçada kral/kraliçe gibi hissettirmesine izin vermenin zamanı geldi. Doğum günü bebeğinin ebeveynlerinin arkadaşı veya yakını iseniz unutulmaz bir takım elbise giymek başarılı bir kombin seçeneği oluşturabilir. Özellikle dostunuzun miniğiyle bir fotoğrafınızın olmasını ve ilerleyen yıllarda bu fotoğrafı unutulmaz anılarınız arasına yerleştirmek için seçmeyi hedefliyorsanız...

Anne-Arkadaş Kombinleri

Küçük bir kızın gününü, özellikle de prensesleri seven bir miniğin doğum gününü kutluyorsanız o gün için bir prenses gibi giyinmek miniğinizin tüm hayallerini bir anda gerçekleştirmenizi sağlayabilir. İster küçük doğum günü prensesinin annesi ister bir arkadaş olun bir peruk takmayı ve bir kostümle gitmeyi deneyebilirsiniz. Böylelikle doğum günü kızının benzersiz bir yaş günü kutlamasına ortak olabilir, belki de rüyalarındaki partinin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

1 yaş doğum günü kombinleri1 Yaş Doğum Günü Kombinlerinde Renk Seçimi

Parlak renkler giymek sizi yalnızca kalabalıkta öne çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda genel auranızı ve etrafınızdakileri de etkilemenizi sağlar. Parlak ve canlı renkler eğlenceli görünmenizi sağlar. Bu da bir doğum günü partisinde sahip olmanız gereken stili destekleyici bir unsurdur. İçinizdeki çocuğu ortaya çıkarmaktan korkmayın. Tüm renkleri kullanmak için doğum günü partilerinden daha iyisi yoktur! Hangi rengi seçeceğinize karar veremiyor musunuz? Renkli çantalar bile bu noktada ufak bir yardım eli uzatabilir. Kırmızı tunik gömlekler veya parıltılı kazaklar seçmekten ise çekinmeyin. Desenli pantolonlar ise miniğinizin gönlünü çalmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz! İster vücudunuza oturan modeller ister keten ve daha salaş kesimler seçin, desenli pantolonları jean ceketler veya nötr bluzlarla tamamlayabilirsiniz. Böylelikle havalı bir görünümü elden bırakmazken aynı zamanda miniğinizi nereye giderse gitsin hızla takip edebilecek rahatlığa sahip kıyafetler içinde olacaksınız.

Yaz aylarında daha açık tonlar tercih etme eğilimimiz yüksektir. Ama yine de partiler söz konusu olduğunda kazaların olma ihtimali oldukça yüksektir. Bu nedenle kıyafetinizi planlarken lekelenme ve yırtılmalara neden olabilecek ufak çaplı kazaları göz önünde bulundurmakta fayda var. Beyaz yerine desenli kumaşlar veya pastel renkleri seçimleriniz arasına alabilirsiniz. Baskılı eteklerle kombinlenen uçuk mavi düğmeli bluzlar birer alternatif olabilirken hayvan veya doğa desenlerine sahip midi eteklerle stilinizden ödün vermeden önleminizi alabilirsiniz.

Birbirinden trend ve modern stillere sahip DeFacto aile kombini seçenekleri ile kutlamalarınızı daha özel hale getirebilmek mümkün.
Siz de hemen DeFacto’nun 1 yaş doğum günü aile kombinleri için seçilmiş ürünlerine göz atın, partinizi daha keyifli ve eşsiz kılmanın hesaplı yolunu keşfedin!