2022 modasında zahmetsiz şıklık, doğal çekicilik, kaygısız kombinler öne çıkıyor. Basit parçaların bir araya gelmesi ile doğal bir görünüm elde edebiliyorsunuz. Farklı tarzlara sahip parçaları tek bir kombinde toplayıp sıra dışı zevkinizi yansıtabilirsiniz. Yaz mevsiminin enerjik ve cıvıltılı doğasına uygun erkek yazlık kombinleri ile cool bir stil yaratabilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde hem rahat hem şık görünmek için tişört şort kombinlerini kullanabilirsiniz. Günlük hayatta ya da davet organizasyonlarında tercih edilen cepli şortlar ile sıra dışı bir görünüm elde etmek mümkün.

Bu yaz sezonu erkek giyim parçalarında moda olan hasır şapkalar, sandaletler, tişörtler ile zahmetsiz şıklık yaratabilirsiniz. Havuz başı, teras, bahçe, yazlık, kumsal gibi açık mekanlarda düzenlenen organizasyonlara katılırken oversize blazer ceketleri tercih edebilirsiniz.

Her Ortama ve Her Tarza Uyan Parçalar

yazlık erkek giyimZamansız giyim parçalarından olan gömlekler ile yaz günlerinde şık bir stil oluşturabilirsiniz. Cepli, kemerli, düğmeli şortlar ile keten gömlekleri kombinleyebilir, hasır şapkalar ile saçlarınızı hareketlendirebilirsiniz. Hasır şapkaların moda olduğu bu sezon açık hava etkinliklerine katılırken hasır sandaletler ile şapkaları tamamlayabilmeniz mümkün. Desenli, düz renkli, hakim yaka, uzun ya da kısa kollu gömlekleri jean pantolonlar ile tamamlayarak günlük bir tarz yaratabilirsiniz.

Profesyonel Bir Görünüm

Yaz mevsiminde ofis şıklığı için yakalı tişörtleri ve gömlek modellerini kullanabilirsiniz. Koyu renk keten ve kumaş pantolonlar ile yakalı tişörtleri kombinleyerek profesyonel bir görünüm elde edebilmeniz mümkün. Rugan veya spor ayakkabılarla da stilinizi tamamlayabilirsiniz. Kemer, saat, bileklik gibi aksesuarlar erkek yaz modasında önemli bir yere sahiptir. Güneşin parladığı yaz günlerinde stilinizi yansıtmak için aksesuarlardan destek alabilirsiniz.

Yazın sıcaklığında ceket giymek biraz zorlayıcı olabiliyor. Oversize blazer ceketler, nefes aldıran ince kumaşı sayesinde konfor sunuyor. Gün boyu rahat hareket etmenize olanak sağlayan bu ceketler ile özel organizasyonlara katılabilirsiniz. Basit bir tişört yada gömlek üzerine blazer ceketleri kullanabilmeniz mümkün.

Spor Parçalar ile Cool Bir İmaj

Yaz mevsimi arkadaşlarla buluşma, hafta sonu etkinlikleri yapma, açık hava organizasyonlara katılma zamanıdır. Yazın hareketli yapısına ayak uydurmak için erkek yaz giyim parçalarından spor olan seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Genç erkek yaz kombinleri arasında sık tercih edilen penye şortlar, kapüşonlu tişörtler, yırtık paça pantolonlar ile sportif bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Spor ayakkabılar, kolsuz tişörtler, beyzbol şapkalar ve sandaletler ile kaygısız şıklık yaratabilmeniz mümkün. Düğün, nişan, doğum günü gibi özel kutlamalara katılırken şort ve gömlek kombinlerini tercih edebilirsiniz. Fit ve sportif bir görünümden vazgeçemeyenler için şort tişört kombinleri, açık hava etkinlikleri için ideal.

Sade ve Kusursuz Kıyafetler

Bu yazın modası olan sadelik, erkek kıyafetlerinde de hissediliyor. Basit ama kusursuz kesime sahip yazlık erkek kıyafetleri ile asil bir duruş sergileyebilirsiniz. Düz renk tişörtler, belden bağlamalı şortlar, hasır şapkalar, çift bantlı sandaletler ile uğraşmadan çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kolsuz kapüşonlu basketbol tişörtler, uzun cepli eşofmanlar ile spordan yeni çıkmış gibi göz alıcı görünebilirsiniz.

Yaz sezonunda kıyafetlerdeki sadelik saçlara da yansıyor. Erkek saç kesimlerinde sade modeller öne çıkıyor. Saçlarınızı kısa kestirip yazın sıcağına meydan okuyabilirsiniz. Uzayan, denizin tuzundan dalgalanan saçlarınızı kendi haline bırakabilir, hasır şapkalar ile tamamlayabilirsiniz. Dağınık saçlar, kirli sakal, minimal takılar ile bohem bir stil yaratabilmeniz mümkün. Kısa şortların üzerine çiçekli renkli gömlekler ile hasır şapkaları kombinleyerek retro bir tarz oluşturabilirsiniz.

Farklı Modeller ve Canlı Renkler

Erkek yaz giyim kombinlerinde farklı modeller ve canlı renkler öne çıkıyor. Yakalı tişörtlerde geniş renk seçeneği ile her zevke hitap eden modeller, sıra dışı desenlere sahip tişörtler ile yarışıyor. Klasik ve spor tarza sahip olanlar için uygun giyim parçaları sunan bu yılın erkek modası, her ortamda dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı oluyor.

Pastel tonlardan canlı renklere, düz tasarımlardan desenlere kadar geniş seçenekleri ile bu sezon erkek modası, zahmetsiz şıklığın tarifini sunuyor. Hafta sonu arkadaşlarınızla piknik, antrenman, yemek, gezi gibi organizasyonlarınızda tişört ve şort kombinlerini tercih edebilirsiniz. Spor ayakkabı, sandalet, hasır şapka, bileklik gibi parçalar ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

2022 erkek yaz modasıDüğün, şirket birleşmeleri, ofis şıklığı, toplantı, kongre gibi özel etkinliklerde daha şık bir görünüm için gömlek ve kumaş pantolon  modellerini tercih edebilirsiniz. Modern ya da slim fit özelliklere sahip keten karışımlı gömlekler, rahat ve cool görünmenizi sağlıyor. Keten blazer ceketleri üzerinize alarak daha profesyonel bir imaj yaratabilirsiniz.

Lisanslı Ürünler ile Baba Oğul Kombinleri

Erkeklerin çok sevdiği antrenman zamanlarında tercih edilebilen lisanslı giyim parçaları, baba oğul kombinleri ile beğeni kazanıyor. Oğlunuzla ya da yeğeninizle birlikte heyecanlı bir basket maçı yaparken lisanslı takım kombinleri tercih edebilirsiniz. Miniklerin kalbini kazanan bu kombinler ile antrenman zamanını daha keyifli hale getirmeniz mümkün.

Yaz günlerinin sıcağında ayaklarınızın rahat etmesi için lisanslı terlik modellerini kullanabilirsiniz. Günlük hayatınızda, yazlık, bahçe, teras gibi mekanlarda lisanslı terlikler ile konforlu bir gün geçirebilmeniz çok kolay. Kaliteli kumaşa sahip, nefes aldıran pijama takımları ile yaz gecelerinde rahat uyuyabilirsiniz. Alt üst takımlar ile evde zaman geçirmenin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Yaza Yakışan Kokular

Yazın bunaltıcı havasından kurtulmak, gün boyu ferah hissetmek, erkeksi kokular ile çevrenizde fark edilmek için parfüm modellerini değerlendirebilirsiniz. Odunsu ve okyanus kokuları ile erkek parfümleri, girdiğiniz ortamda imzanızı bırakıyor. Bitki ve baharatların çekici esanslarını sunan erkek parfümleri, gün boyu kalıcı olma özelliği sayesinde uzun süren bir etki yaratıyor. Taze deniz notaları ile cildinize serin suların ferahlığını veren seçenekler ile yaz günlerinde ferahlayabilmeniz mümkün.

Esnek ve Konforlu İç Giyim Parçaları

Kusursuz bir imaj için tercih edilen kıyafetlerin güzel görünmesini sağlayan iç giyim parçalarıdır. Erkek iç giyim parçalarında kumaşın yapısı, kesimi, tasarımı ve dikiş detayları öne çıkıyor. Atlet ve boxer çeşitleri arasından nefes aldıran kumaşa sahip olan modelleri tercih edebilirsiniz. Terletmeyen ve nemi hapseden iç giyim parçaları ile açık renk tişörtleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dikiş detayları belli olmayan, beden yapısına tam uyum sağlayan tasarıma sahip boxer modelleri ile ince pantolonları tercih edebilirsiniz.

Sıcak yaz günlerinde sık tercih edilen açık renk kıyafetlerde iç giyim parçaları daha fazla önem kazanıyor. Kısa ve sıfır kollu atlet seçenekleri arasından kıyafetinize uygun olan modelleri kullanabilirsiniz. Açık ve koyu renk boxer çeşitleri arasından pantolon ya da şortun rengine uygun olanı tercih etmeniz daha uygun oluyor.

Erkek giyim parçaları arasında yer alan çorap, bandana, şapka çeşitleri arasından stilinize en uygun olanı tercih ederek kombininizi tamamlayabilirsiniz. İmajınızı ortaya çıkaran kıyafetlerinizden çok kullandığınız detaylardır. Spor etkinliklerinde el ve ayak bileklikleri, bandanalar, spor çantaları zevkinizi yansıtıyor.

Siz de bu sezon erkek modasında en trend olan parçaları kombininize eklemek, imajınızı tazelemek, sportif ve fit bir görünüm elde etmek için Defacto satış noktalarında göz atabilirsiniz. Erişilebilir fiyat seçeneği ve güvenilir alışveriş deneyimi ile beğendiğiniz kıyafetleri hemen şimdi sepetinize ekleyebilirsiniz.