Babalar her anımızda yanımızda olurlar, hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemezler. Bir gün değil her gün hatırlanmayı haketseler de; onlara özel babalar gününde farklı ve şık tasarımlarla üretilmiş hediyelerle karşılarına çıkmaya ne dersiniz? Babalarınıza özel şık ve tarz kombinler, sade ve şık parçalar ile trendi yakalayabilirsiniz. 

2023 Yaz Modasına Uygun Babalar Günü Hediyelerine Alternatif ve Şık Seçimler Nelerdir?

Babalar günü ne zaman? 18 Haziran 2023 pazar günü olan Babalar günü hazırlıklarınız için önerilerimizi bu yazımızda görebilirsiniz. Kadınlara hediye seçmek kimilerine göre daha kolaydır. Erkek hediyeliklerini sınırlı bulabilirsiniz ve seçim yaparken zorluk yaşayabilirsiniz. Peki, babalar günü hediyesi ne alınır? Yaza babalar günüyle merhaba derken babalar günü hediye fikirleri seçiminde karşınıza çıkan zengin koleksiyonlar işinizi kolaylaştırabilir. Babanız için şimdiye kadar sade kombinler seçmiş olabilirsiniz. Fakat sadeliğin yanında şık ve rahat tercihler de yapmalısınız. Yaz ayları için efil efil gömlekler, kapri şortlar, keten pantolonlar ve daha birçok seçenek bulabilirsiniz. Bütçenizi sarsmayacak ürünleri kaliteli kumaşlarla bulmanız mümkündür.

Yaz Aylarında Giyilebilecek Şort ve Pantolonlar

Seçenekleriniz arasında alt giyim varsa, terletmeyen kumaşlardan üretilen şık tasarımlı şortları ve pantolonları tercih edebilirsiniz. Keten kumaş görünümü şık ve kullanımı rahattır. Babalarınızın kullanımına göre birçok renk tercihi bulunan keten kumaşları seçerken, astarlı veya iç göstermeyen modellerden yana tercihlerinizi kullanabilirsiniz. Sıcak yaz aylarında tercih edilebilecek krem, beyaz gibi açık renkleri, salaş gömleklerle kombinleyebilirsiniz.

babalar günü hediyesi gömleklerRengarenk Gömlekler

Desen ve renk skalası geniş gömlek seçiminde babalarınızın tarzına göre hediyeler seçebilirsiniz. İster fit gömlekler ister salaş gömlekler farklı renk ve desenlerle kombinleyebileceğiniz alt giyimlere uygun tercihler yapabilirsiniz. Keten bir pantolonun üzerine rengarenk desenli salaş bir gömlek ile kombinleyebilir; açık renk şortların üzerine sarı, kırmızı, lacivert, mavi, yeşil renkleri kullanabilirsiniz. Terletmeyecek kumaşlarla üretilen gömlekleri yaz aylarında rahatça kullanabilirler. Yıllardır modası devam eden çiçek desenli gömlekleri açık renk bir pantolonla takımlayabilirsiniz.

Babalar Gününde Aksesuar Hediyeler Ne Olabilir?

Aksesuar seçerken babalarınızın kullanacağı ve her anında yanında olacağı farklı seçenekler vardır. Cüzdan, saat, kupa bardak,anahtarlık gibi birçok seçenek karşınıza çıkar. Peki, bunları seçerken nelere dikkat etmeliyim diye sorabilirsiniz. Renk ve materyal dışında da dikkat etmeniz gereken durumlar aksesuarın kullanım alanına göre değişir. Babalarınızı ne kadar iyi tanıyorsunuz? Tarzı ve kullanabileceklerini göz önünde bulundurarak seçimler yapabilirsiniz.

Kemer ve Cüzdanlarda Babalar Gününe Özel Şık Tasarımlar

Erkeklerin vazgeçilmezlerinin arasında kemer ve cüzdan öncelik taşır. Cüzdan tercih ederken önce materyaline göz atabilirsiniz. Kaliteli materyale sahip cüzdanları aynı zamanda uygun fiyatlara bulmanız mümkün olur. Deri ya da suni deri gibi farklı seçenekler vardır. Seçim yaparken uzun yıllar kullanabileceği, bozulmayan yıpranmayan materyallerden yana tercih yapabilirsiniz. Bir diğer seçenek renktir. Kahverengi ve siyah klasik bir tercihtir. Her kıyafete uyabilen ve günlük kullanılabilen renklerden yana tercihler yapabilirsiniz. Renkli ve kumaş cüzdanlar da günlük kullanıma uygun olabilir. Spor giyim tercih eden bir babaya sahipseniz, kaliteli kumaşlardan üretilen renkli cüzdanlara göz atabilirsiniz. Derinliği ve kullanışlılığı da önemli bir kısımdır. Kartlık kısmının yeterli olmasının yanında bozuk para kısmının bulunması da işini kolaylaştırabilir. Yaz kış kullanılan kemer, şıklığında sembolüdür. Giyilen pantolon ve kumaş şortları daha şık hale getiren kemerler, uzun yıllar kullanılabilecek kalitede olması gerekir. Renk seçeneği babanızın zevkine göre şekillenir. Kahve tonlarından siyaha renk skalası dışında desen ve modellerde de babanızın tarzına uygun bir seçim yapabilirsiniz. Klasik giyinen bir babanız varsa düz modeller tercih edebilirsiniz. Sportif bir giyime sahipse daha günlük modellere göz atabilirsiniz.

Babalar Gününde Ayakkabı Hediye Edebilir misiniz?

Ayakkabı seçmek kolay değildir. Tarzına uygun ayakkabıları bulduğunuzda en çok sevineceği hediyelerden biri olacaktır. Yaz aylarına denk gelen babalar gününde rahat ve şık sandaletlerden, terletmeyen yazlık bir ayakkabı da tercih edebilirsiniz. Sandalet giymeyi seven bir babanız varsa, rahat bir sandalet seçebilirsiniz. Terliklerin şık modellerine rastlamış mıydınız? Son günlerin modası olan şık ve rahat terliklerden yana tercihinizi kullanabilirsiniz. Günlük veya özel günler için ayakkabı seçimi yaparken nelere dikkat edebilirsiniz? Rahatlık günlük ayakkabılar için en önemli unsurdur. Klasik modellere nazaran spor ayakkabı tercihi günlük kullanım için uygun olur. İlk babalar günü hediyesi için ayakkabı tercihi uygun olabilir. Rahat ayakkabıların yanı sıra klasik modellere de göz gezdirebilirsiniz. Yaz aylarına uygun sandalet ve terliklerden yana da tercihlerinizi kullanabilirsiniz.

babalar günü sandalet terlikBabalar Günü Hediye Seçiminde Şık ve Rahat Sandalet ve Terlikler

Babanızın yaz aylarında kullanım tercihine göre belirleyebileceğiniz sade ve şık tasarımlara sahip sandalet tercihlerini yaparken nelere dikkat edebilirsiniz? Taban kısmının terletmeyen materyallerle üretilmiş olması önemlidir. Yürürken terleyen ayaklar sandaletlerde oynama yapar ve yürürken rahatsız edebilir. Bir diğer taban özelliği ortopedik veya ayak tabanına göre şekillenmesidir. Terlik tercih ederken de bunlara dikkat edebilirsiniz. Kapalı ve bez ayakkabıların yaz aylarına uygun renk ve desenlerde olanlarına da göz atabilirsiniz. Terlik seçerken renkli ve rahat modellere göz atabilirsiniz.

Babalarınıza Özel Klasik Ayakkabı Modelleri

Kapalı ayakkabı tercihlerinde burun kısmı önemlidir. Yanlardan ve burundan ayaklarda yara yapmayacak yumuşaklıkta ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Babalar günü kampanyaları ile uygun fiyatlara denk getirebileceğiniz şık tasarımlı ayakkabılarda model ve renk tercihlerine göz atabilirsiniz. Klasik ayakkabıda ister deri ister süet tercihi yapabilirsiniz. Babalarınızın tercihlerine göre bağcıklı veya bağcıksız modelleri seçebilirsiniz.

Babalar gününde babanıza şık bir kombin hazırlamaya ne dersiniz?

Babalar gününde baştan ayağa bir kombin yaratmaya ne dersiniz? Babalar gününde neler alınır sorusuna güzel bir kombin yaparak yanıt bulabilirsiniz. Şık bir gömlek altına pantolon ve ayakkabı mesela... Tarzına uygun model ve renk tercihleri yapabilir ya da her yaşa hitap edebilecek hit tercihler oluşturabilirsiniz. Ünlülerin yaz aylarında karşılaştığımız şık kombinlerinden ilham alabilirsiniz. Renkli salaş bir gömleğin altına rahat bir pantolon ve yaz aylarına uygun bir sandaletten yana tercihinizi yapabilirsiniz. Sade bir şıklık yaratmak istiyorsanız, kalıp gömlek altı klasik bir pantolon ile klasik bir ayakkabı ile kombini tamamlayabilirsiniz. Bunların yanında bir de kemer ve cüzdan ile tamamlayabilirsiniz. Beyaz ve krem renkler son günlerin sevilerek tercih edilenleri arasındadır. Pantolon seçerken açık renklerden yana tercihinizi kullanacaksanız üzerine renkli ve desenli gömlekler tercih edebilirsiniz. Şık bir kemerle kombini tamamlayıp Babalar günü indirimi ile uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Yaz Aylarına Uygun Trend Babalar Günü Kombinleri

Yaz aylarında kıyafet seçimi terletmeyen ve hava alan kumaşlardan yana olmalıdır. İster klasik bir tarza sahip olsun ister spor, hava alan kumaşlarla üretilen şık ürünlere bakabilirsiniz. Gömleğin yanı sıra polo yaka t-shirt tercihlerine de göz atabilirsiniz. Beyaz, yeşil, lacivert, sarı ve daha birçok renkte t-shirt modelleri ile rahat bir şort kombini tercih edebilirsiniz. Desenli bir t-shirt seçecek olursanız, açık renkli bir şort seçimi yapabilirsiniz. Açık renkli t-shirtlerin altına ise lacivert renginde bir şort tercihi yapabilirsiniz. Terlik ve sandalet seçerken seçmiş olduğunuz kıyafetlere uygun olan renklere göz atabilirsiniz. Bunların yanında uygun bir kemer ve cüzdan tercihi yapabilirsiniz. Parfüm tercihi de yapabilir kombininize hoş bir yaz kokusu tercih edebilirsiniz. Babalar gününe özel şık tasarımları DeFacto kalitesiyle tercihler yapabilir, güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.