Kova şapka olarak da bilinen bucket şapka modelleri, günümüzde en çok kullanılan aksesuarlardan biri olarak kendisini gösteriyor. Hem kadın hem de erkekler tarafından sıkça tercih edilen bucket şapkalar, stil sahibi bir görünüme ulaşmak konusunda da yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra en çok yaz mevsiminde kullanılsa da hemen her mevsime uygun modellerinin bulunması bucket şapkaları daha da tercih edilir kılıyor. Gerek günlük hayattaki kombinleri daha şık bir hale getirmek gerekse de casual giyime farklı bir hava katmak isteyen kadın ve erkek kullanıcılar, bucket şapkalar ile yaptıkları kombinlere yeni bir soluk getirmeyi başarıyor. Peki, bucket şapkalar ile yapabileceğiniz ilgi çekici kombinlere ne dersiniz? Sizin için son trend bucket şapka modellerini ve şık parçaları bir araya getirdik.

bucket şapka modelleriBucket Şapka Modelleri Nelerdir?

Bucket şapkalar, farklı mevsimlere ve birbirinden farklı stillere sahip kombinlere uygun olacak şekilde çeşitli modeller ile kullanıcılara sunuluyor. Geniş bir model skalasına sahip olması sayesinde de hemen her stil ile uyum sağlayabiliyor ve hem kadın hem de erkek kullanıcılar tarafından sıkça tercih ediliyor. Bucket şapkalar en çok yaz ve bahar aylarında kullanılıyor. Bu aylarda en çok kullanılan bucket şapka modelleri arasında ise batik desenli, renkli, yazı baskılı ya da çiçek desenlerine sahip parçalar yer alıyor. Özellikle batik desenin de yükselişe geçtiği son yıllarda, bu desene sahip bucket şapkalar trendleri yakalayan bir görünüme ulaşmak konusunda da yardımcı oluyor. Yaz aylarında en çok tercih edilen bucket şapka modelleri arasında hasır formda olan seçenekler de öne çıkıyor. Hasır kova şapka seçenekleri, yaz tatillerinin dikkat çekici aksesuarları arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra jean bucket şapkalar ise günlük hayattaki kombinlerine şıklık katacak aksesuar arayışında olan kullanıcılar için oldukça uygun bir seçenek!

Sonbahar aylarında ise yağmuru önlemeyi sağlayacak kumaşlara sahip bucket şapkalar, en çok tercih edilen seçenekler arasında! Rengarenk yağmurluklar ile kombin edeceğiniz bu şapkalar ile hem enerjik hem de trend bir görünüme ulaşabilirsiniz. Bucket şapkalar kış aylarında da kendisine yer bulmayı başarıyor. Tüylü bucket şapkalar, özellikle kürk formundaki kabanlar ile kombin edildiğinde oldukça dikkat çekici bir görünüm elde etmeyi sağlıyor. Bunun yanı sıra deri formdaki bucket şapkalar da oldukça cool kombinlere imza atmanız konusunda yardımcı oluyor!

Casual Giyimde Bucket Şapka Kullanımı

Birçok stile sahip olan bucket şapkalar, casual giyim söz konusu olduğunda da kendisini göstermeyi başarıyor. Hemen her mevsimde casual tarza farklı bir hava katmak konusunda yardımcı olan ve balıkçı şapkası da denilen bu modeller, stilinizin önemli bir tamamlayıcısı olarak öne çıkıyor. Ekose desenlere sahip bir pantolon üzerine giyeceğiniz basic bir tişört ya da crop top ve blazer ceket ikilisi ile casual tarzınızı mükemmel şekilde tamamlayabilirsiniz. Bunun üzerine ekose desenlere sahip kova şapkalar tercih ettiğinizde ise hem casual hem de trend bir görüntü elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra düz renk bir gabardin pantolon üzerine oversize bir gömlek tercih edebilir ve pantolon ile aynı renkteki bucket şapkalar ile kendinizi modanın kollarına teslim edebilirsiniz. Deri formdaki balıkçı şapkaları da casual giyim için iyi bir seçenektir. Özellikle sonbahar aylarında deri bir trençkotu kombinlemek için kullanacağınız deri formdaki bucket şapkalar ile kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz. Kış aylarında ise kürk üzerine sıradan bir bere kullanmak istemiyorsanız pelüş bucket şapkalar sizin için en ideal seçeneklerden biri olabilir. Bu bucket şapka kombinine eşlik edecek pelüş çantalar ile de oldukça tamamlayıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

bucket şapka ile günlük tarzSpor Giyimi Bucket Şapka ile Tamamlayın

Spor giyim söz konusu olduğunda da bucket şapkalar, en çok tercih edilen aksesuarlardan biri olarak kombinlerde yer buluyor. Gerek eşofmanlarla gerekse taytlarla kombin edilebilen bucket şapkalar, oldukça stil sahibi bir görünüme ulaşmak konusunda da yardımcı oluyor. Oversize bir eşofman altının üzerine dar formda bir crop top tercih edebilir, bu kombini ise üzerinde yazı baskıları olan bir bucket şapka ile eşleştirebilirsiniz. Bunu rengarenk taytlar üzerine giyeceğiniz oversize basic bir tişörtü tayt ile aynı renkte ya da o renge kontrast oluşturan bir kova şapka ile kombin ederek spor stilinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Erkekler ise yine renkli eşofman altlarını basic oversize tişörtler ile kombin edebilir ve eşofmanları ile uyumlu renkte bir bucket şapka kullanarak stil sahibi bir görünüm elde edebilir. Bu kombinin altına giyilecek beyaz sneaker’lar ile de oldukça cool bir görünüme ulaşabilirsiniz.

Bucket Şapkalarla Günlük Hayata Tarz Bir Dokunuş

Kadın ve erkek kullanıcılar, günlük hayat içerisinde de şıklığı yakalamayı arzu ediyor ama bu şıklığın aynı zamanda rahatlık ile birleşmesinin hayalini de kuruyor. Bucket şapkalar ise bu türdeki kombinlere hareket kazandırmak isteyen kadın ve erkek kullanıcılar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Jean bir şort ya da pantolon üzerine giyeceğiniz oversize bir gömlek ile hem oldukça rahat hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu spor şık parçaları ise jean formdaki bucket şapkalar ile kombinleyerek hoş bir görünüme ulaşabilirsiniz. Jean bucket şapkaları aynı zamanda bisikletçi taytlar üzerine giydiğiniz oversize tişörtü kombinlemek için de kullanabilirsiniz. Renkli bisikletçi taytlar ve oversize tişört kombinine eşlikçi olarak tayt ile aynı renkteki kova şapkalardan da yardım alabilirsiniz. Bunun yanı sıra gömlek elbiseler, jarse formdaki elbiseler ya da çiçekli ve batik desenlere sahip elbiseleri de basic bucket şapkalar ile kombin ederek hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Plaj Şıklığında Bucket Şapka İmzası

Yaz aylarının vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan bucket şapkalar, plaj şıklığı söz konusu olduğunda da vazgeçilmez parçalar arasında her alıyor. Hem güneşin sıcağından korunmaya hem de şık bir görünüm elde etmeye yardımcı olan kova şapkalar, plaj şıklığını en iyi şekilde tamamlamayı da sağlıyor. Plajlarda en çok tercih edilen kova şapka modellerinin başında ise hasır formda olanlar geliyor. Hasır şapkalar ile plajların bütünleştiği moda dünyasında yeni trendleri geleneksel parçalar ile birleştiren bu modeller, hem trend hem de plaj ruhuna uygun bir görünüm elde etmek konusunda yardımcı oluyor. Hasır kova şapkalar aynı şekilde hasır sandaletler ile birleştiğinde ise oldukça bütünleyici bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Bunun yanı sıra yaz ruhuna uygun rengarenk bucket şapkalar ile de plajlarda enerjik ve dikkat çekici bir hava oluşturabilirsiniz. Seçtiğiniz bikini ya da plaj elbisesine uyumlu olacak bucket şapka modelini seçtikten sonra yaz boyunca tüm bakışları üzerinize toplayabilirsiniz. Batik desenlere sahip balıkçı şapkaları ile ise çok daha trend bir görünüm elde edebilirsiniz.

Birbirinden renkli bucket şapkalar ve son trend kıyafet modelleri için ise DeFacto ürünlerini detaylı bir şekilde inceleyebilir, güvenli ve kaliteli alışverişin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.