Büstiyer ile yapılan kombinler son dönemlerde oldukça sık tercih ediliyor. Bu parçalar pek çok şort, pantolon ve etek modeliyle benzersiz bir uyum sağlıyor. Hem spor hem de resmi giyimlerde sıklıkla tercih edilen bu zarif kıyafetler kombininize ayrı bir çekicilik de katıyor. Büstiyer etek takım nasıl kombinlenir diye merak ediyorsanız ve diğerlerinden çok daha farklı, şık bir tarz yaratmak istiyorsanız kombin önerilerimize mutlaka göz atmalısınız.

ada turları yazlık etek büstiyer kombinleriMekanlara Uygun Büstiyer Etek Kombin Önerileri

Her mekanın kendine özgü bir ruhu vardır, bu özgün mekanları ziyaret ederken yapacağınız kombinler konusunda da zorlanmanız oldukça doğaldır. Spor, klasik veya şık kıyafetlerimizi hangi mekanlarda, hangi kombinlerle giyeceğinizi düşünürken aklınızda başarılı bir kombin için gereken şu unsurları mutlaka bulundurmalısınız:

  • Büstiyer etek takım kombini yaparken parçalardan birini hareketli ve renkli seçtiyseniz diğerini mutlaka sade tercih etmelisiniz.
  • Soft bir görünüm elde etmek istiyorsanız krem veya beyaz tonlarını kullanmalısınız.
  • Büstiyer etek kombinlerinizi mutlaka uyumlu ve şık aksesuarlar ile tamamlamalısınız.
  • Kombinlerinizi gideceğiniz mekanın doğallığına veya resmiliğine göre ayarlamalısınız.
  • Kombininize uygun bir saç modeli ve kıyafetlerinizin tonuna yakın bir makyaj tercih etmelisiniz.

Şık Bir Yemek için Kombin Önerileri

Gerek iş toplantısında gerek romantik bir buluşmada ya da arkadaşlarınızla birlikte toplanacağınız bir kutlamada güzel bir manzaraya sahip şık restoranlar sıklıkla tercih edilir. Resmiyetin hâkim olduğu bu ortamlarla genellikle şık kombinler uyum sağlamaktadır. Bu tarz ortamlarda büstiyer etek kombini tercihlerinizde çok renkli ve karışık desenli eteklerden veya büstiyerlerden uzak durmanız gerekir. Kırmızı, beyaz, lacivert, siyah veya gri tonlarında büstiyerler tercih edebilirsiniz. Bu renklerdeki büstiyerlerinizi ise yine benzer tonlarla kombinleyebilirsiniz. Beyaz veya siyah renkli büstiyerler ile yine aynı tonlarda çizgili etekleri kombinleyerek daha hareketli bir görünüş de elde edebilirsiniz. Aynı zamanda ortamın şıklığına yakışacak şekilde simli, ışıltılı etekler de tercih edebilirsiniz. Büstiyer etek kombininde dikkat edilmesi gereken temel nokta kullanacağınız parçalardan birisi hareketli, ışıltılı veya renkli ise diğerini daha sade, düz desen veya renklerde seçmenizdir. Örneğin simli siyah bir etek giyecekseniz tercih edeceğiniz büstiyer onu kapatacak koyu renklerden ziyade düz beyaz olmalıdır. Böylece eteğin güzelliği ayrıca öne çıkacak ve göz yormayan bir kombin elde etmiş olacaksınız. Tam tersi bir kombin de yapmanız mümkündür. Düz siyah tonlarında bir etek seçip dantelli straplez bir büstiyer ile kombininize hareket katabilirsiniz. Dantelli büstiyerler, davetlerde veya kutlamalarda sıklıkla tercih edilen hem rahat hem de zarif duran kıyafet tercihleri arasındadır. Şık bir yemekte kombininiz için kullanacağınız aksesuarlar da oldukça önemlidir. Ayakkabı tercihinizi ince topuklu ayakkabı veya şık bir sandaletten yana kullanabilirsiniz. Renk açısından yine koyu tonları tercih edebilirsiniz. Krem veya toz pembe tonlarını kullanmak da kombininize soft ve şık bir hava katacaktır. Beyaz, açık pembe, krem ve kahverengi birlikte oldukça uyumlu olan renklerdir. Daha keskin ve cazibeli bir görünüş yakalamak için ise siyah, kırmızı ve beyaz renkleri kullanabilirsiniz.

Ada Turları ve Yazlık Büstiyer Etek Takım Kombinleri

spor büstiyer etek kombinleriYaz havasına en uygun büstiyer etek kombinlerini yapabileceğiniz aktivitelerin başında ada turları gelir. Çanakkale’nin görkemli güzelliklerine sahip olan Bozcaada’dan İstanbul’un en sık ziyaret edilen yerleri arasında sayılan Heybeliada ve Büyükada’ya pek çok turistik bölgenin görkemli yapılarını ve enfes restoranlarını ziyaret ederken ada havasına uygun büstiyer etek kombinleri yapabilirsiniz.. Bu tarz kombinleri nasıl yapacağını merak edenler için ilk tavsiyemiz yaz modasını yakından takip etmeleri olacaktır. Yaz modası ile kastedilen elbette ki son dönemlerin en sık tercih edilen hasır şapka modelleri, şık sandaletler, örgü veya rafya çantalardır. Tüm bu seçenekler büstiyer etek kombinlerinizin olmazsa olmaz detayları arasındadır. Ada turlarında hem rahat hem de daha canlı kıyafetler seçebilirsiniz. Beyaz veya siyah bir büstiyer ile mavi, turuncu veya kırmızı tonlarında desenli, çiçekli, efil efil etekler tercih edebilirsiniz. Etnik desenli veya asimetrik etekleri tercih edecekseniz büstiyer olarak daha sade modeller seçmeniz önemli. Beyaz,mavi ve krem tonlarının bir arada yer aldığı bir büstiyer etek kombinini şık hasır şapkalar ile kombinleyebilirsiniz. Krem tonlarında sandaletler veya ipli örgü terlikler ise kombininizi kusursuz bir hale getirecektir. Aksesuar seçiminde ise sade bir kombin yaptıysanız cömert davranabilirsiniz. Yaz modası denince akla ilk gelen detaylar arasında yer alan renkli bileklikler ve kolyelerle kombininize hareket katabilirsiniz. Sade bir büstiyer kullandığınız takdirde renkli bileklikler ve etnik desen etekler size ayrı bir hava katacaktır.

Spor Büstiyer Etek Kombinleri

Büstiyerler, şık bir yemek veya yazlık kombinlerde kullanabildikleri gibi spor kıyafetlerle de muhteşem uyum sağlayan parçalardır. Günlük gezintilerde veya sahil kenarında yürüyüşe çıktığınızda rahat ve sportif kombin arayışındaysanız büstiyer etek takım kombinlerinizi bu yönde şekillendirebilirsiniz. Bu tarz günlük kombinlerde genellikle beyaz ve siyah tonlarında sade büstiyerler tercih edilir. Böylece farklı parçalarla çok daha kolay kombinler yapabilirsiniz. Beyaz bir büstiyerin altına jean etek veya daha salaş etekleri tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda asimetrik kesim eteklerle büstiyerler de oldukça güzel bir uyum sağlar. Günlük hareketlerinizi kısıtlamayan salaş eteklerin altına yine rahatlığı ön plana çıkaran spor ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Jean etek büstiyer kombinlerinizde ise beyaz ve jeanin muhteşem uyumunu öne çıkarabilirsiniz. Beyaz bir büstiyer ile mavi tonlarında jean etek kombininizi jean ceketler veya benzer tonlarda eşofman üstleri ile tamamlayabilirsiniz. Sırt çantası gibi daha sportif çantalar tercih edebilir, aksesuarlarınızda da rahatlıktan yana seçim yapabilirsiniz. Şık bir saat, ip bileklikler veya mini tasarım kolyeler kombininize oldukça uyum sağlayacaktır. Salaş etek kombinlerinizde ise baharın enerjisini ortaya çıkarmak isterseniz çiçekli etekler tercih edebilirsiniz. Kırmızı veya mavi tonları çiçek desenli etekler de tercih edilen renkler arasındadır.  Sade büstiyerler ile kombinleyeceğiniz bu tarz eteklerin altına krem, kahve tonlarında sandalet veya terlik kullanabilirsiniz. Doğallığı ön plana çıkaracağınız bu enerjik kombinlerin olmazsa olmazları arasında hasır şapka ve çantalar bulunur. Yaz modasını birebir yansıtan bu kombinler ile büstiyer ve etek takımlarınızı birleştirebilirsiniz.

Bu yazın modası büstiyerler kombin yapacağınız eteklerin çeşitlerine göre hem şık ve gösterişli hem de salaş ve spor bir hava elde etmenizi sağlayacaktır. Kumaş ve koyu renk tonlarında eteklerle kombin yapacağınız büstiyerler size daha resmi bir hava katarken çiçekli ve salaş eteklerle kullanacağınız parçalar size daha doğal bir hava katacaktır. Sade büstiyerler ile rengarenk parçaları kombinleyerek kendinize özgü bir tarz yaratabilirsiniz. Bu şık görünümünüzü ise yaz modası denilince akla ilk gelen parçalar hasır şapkalar, sandaletler ve rengarenk bileklikler ile kusursuz bir hale getirebilirsiniz. Kendinize en çok yakışan tonları seçerek işe başlayabilir, detaylarla büstiyer etek takım kombinlerinizi güzelleştirebilirsiniz. Ufak farklılıklarla çok özel tarzlar yaratmayı seviyor ve ince dokunuşlara özellikle dikkat ediyorsanız hem şıklığın hem de salaş ve rahat kombinlerin olmazsa olmazı büstiyerler tam size göre!