Pek çok modelde modern ve özgün stillere hitap eden deri pantolon seçeneklerini şık bir görünüm için sen de tercih edebilirsin. Özellikle son zamanlarda popüler olan legging tarzı deri pantolonlar ve havuç dilim deri pantolon modellerini ilham verici yeni stiller yaratmak için deneyebilirsin. Her zaman şık olacağın bir silüet yaratmak için havalı bir seçim olan deri görünümlü pantolon seçeneklerini gardırobuna hemen ekleyebilirsin. Sokak modasında ikonik bir tarz yaratmak için deri pantolon kombinleri yapabilir, tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyebilirsin. Vücuduna hitap eden doğru ürünü bularak deri pantolon nasıl kombinlenir merak ediyorsan, Defacto’nun senin için hazırladığı stil önerilerine göz atabilirsin!

Vücut Tipine Göre Deri Pantolon Seçimi Nasıl Yapılır?

vücut tipine göre deri pantolon seçimiEşsiz kaygan dokusu ve detayları ile göz dolduran deri pantolon seçenekleri pek çok vücut tipine hitap eden modelleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. En çok tercih edilen renklerden biri olan taba deri pantolon modellerini parlak veya mat kumaş seçeneklerine göre seçebilirsin. İçi polarlı deri pantolonlar daha kilolu görünmek isteyenler için ideal bir çözüm olurken soğuk günlerin de kurtarıcısı olarak öne çıkıyor. Sıcaklığın yanı sıra yumuşak iç dokusu ile konforlu bir giyim imkanı sunuyor. Bağcıklı modeller belden ayarlanabilir olduğu için üzerine tam oturmasını istediğin durumlarda yardımına koşuyor. Temizliği kolay yapılan deri pantolonlar uzun ömürlü bir kullanım deneyimi sağlıyor.

Genellikle her bedene uygun bir deri pantolon modeline ulaşmak mümkün oluyor. Büyük beden ölçülerindeki tasarımlar, büstiyer veya crop bluzlar ile giyildiğinde daha fit bir görünüme kavuşmayı sağlıyor. Deri tayt pantolonların üzerine atacağın mini ceketler ve deri çizmeler vücudu olduğundan daha dinamik bir hale dönüştürüyor. Gece şıklığında giyilen deri pantolonlar stiletto ayakkabılar ile feminen bir görüntü yaratırken üzerine giyeceğin leopar desenli veya düz balıkçı bluzlarla mükemmel bir uyum yakalıyor. Güçlü ve iddialı kumaş seçeneklerinin bir arada kullanıldığı durumlarda bedenine uygun doğru parçaları giydiğinden emin olmalısın.

İster suni deri pantolon ister %100 deri pantolon olsun, esneme özellikleri deri pantolonları kadınlar için vazgeçilmez kılıyor. Çoğu tayt pantolon modeli esneme özellikleri nedeniyle kalın bacaklı kadınların ilgi odağı oluyor. Bazı modellerde esneme payına yer verilmiyor, bu nedenle satın almadan önce ürün esneklik özelliklerine dikkat edilmesi gerekiyor.

  • Elma ve armut tipi olarak nitelendirilen bir vücut şekline sahipsen, likralı modellerde bedenini seçebilir veya bir beden küçük dahi tercih edebilirsin. Özellikle yüksek bel deri pantolon modelleri senin daha iyi görünmen için biçilmiş kaftan.
  • Armut tipi ölçülerinde veya kum saati görünümünde isen, deri tayt veya skinny stilleri deneyebilirsin. İspanyol paça, dar paça veya düz kesim modelleri dolabına ekleyerek stilini güçlendirebilirsin.
  • İnce ve düz hatlara sahipsen, cepli veya pileli havuç pantolon veya geniş paça pantolonları giyebilirsin. Daha ideal ve rahat hissetmeni sağlayacak olan deri pantolonları özgüvenli bir imaj yaratmak amacıyla gece veya gündüz kombinlerinde kullanabilirsin.

Deri Pantolon Ne ile Giyilir?

Deri pantolon üstüne ne giyilir? Sağladığı yüksek konfor hissi ile giyen herkesi kendine hayran bırakan deri pantolon seçenekleri zarif ve çekici görüntüsü ile farklı zevklere hitap ediyor. İşte sana özellikle güçlü bir stil için değerlendirebileceğin, kışın soğuktan koruyan özellikleri ile şık deri pantolonları neler ile giyebileceğine dair birkaç öneri:

  • Skinny veya tayt görünümlü deri pantolonların üzerine farklı baskılardaki yuvarlak yaka tişörtler giyerek spor bir kombin yaratabilirsin. Vintage tişörtler de deri ile mükemmel uyum sağlıyor. Seni veya ilgi alanlarını yansıtan slogan baskılı tişörtleri günlük kombinler için rahatlıkla tercih edebilirsin.
  • Uzun boy ve ince beline dikkat çekmek amacıyla deri kemerli pantolon modellerini deri veya jean gömlek seçenekleri ile birleştirebilirsin. Oldukça özenli ve fazla uğraşılmamış doğal bir şıklık yaratacak olan kombini sosyal görüşme ve buluşmalarda kolaylıkla değerlendirebilirsin.
  • Adeta bir stil ikonu gibi görünmek ve dikkat çekmek ilgi alanınsa, düz deri pantolonları gösterişli kazak veya bluzlarla giymeyi deneyebilirsin. Üzerine alacağın kürk ile deri kombinin inanılmaz bir uyum sağlayarak seni favori yapmaya yeterli oluyor.
  • Özgüvenli bir görünüm için deri pantolonunu blazer ceketler ile giyebilirsin. Ceketler daha resmi ve otoriter görünmek için bir fırsat veriyor. İdeal ofis şıklığı için sen de ceket ve deri uyumunu kullanabilirsin.
  • Deri jogger ve kargo pantolon modellerini renkli sweatshirtlerle kombinleyerek spor şıklık yaratabilirsin. Kendini rahat ve havalı hissedeceğin deri ve eğlenceli sweatshirt kombinine sivri topuk ayakkabı veya bootie tercih edebilirsin.
  • Özel davetlerde seni daha çekici gösterecek deri pantolon modelini tül detaylı veya şeffaf bluzlarla giyerek iddialı bir görünüm yaratabilirsin. Zarif duruşu ve dar kalıbı ile tüm hatlarını belli eden, seni toparlayan deri pantolon modellerini tercih ederek kusursuz şıklığa kolayca ulaşabilirsin.
  • Hafif tonlar deri pantolonlar ile güzel bir birliktelik sağladığı için üst parça seçiminde buna dikkat edebilirsin.
  • Bir rock yıldızı gibi görünmek için siyah renkleri ve zincirli kolyeleri kombinlemeyi deneyebilirsin.
  • Yürüyüşe veya alışverişe giderken de tercih edebileceğin deri kombinlerde rahat ürünleri tercih edebilirsin. Beli lastikli deri pantolon ve bluz seçenekleri sana daha rahat hareket etmen için bir fırsat sunuyor.
  • Kendine özgü bir tarz yaratmayı kolaylaştıran deri pantonları gardırobunun vazgeçilmez parçaları arasına ekleyerek herhangi bir kombinde rahatlıkla kullanabilirsin. Deri pantolon, ister yüksek bel ister normal kesim bel detaylarına sahip olsun sana giydiğin an kendini iyi hissettirecek favori parçalardan biri olmaya aday.

deri pantolon ve deri ceket kombinleriDeri Pantolon Hangi Mevsimde Giyilir?

İster iddialı, ister sportif veya her ikisinin de kullanıldığı bir seçim olsun, deri pantolon modellerinin seni daha iyi gösterdiğini bilirsin. Isıyı tutması veya içinin şardonlu olması gibi farklı özellikleri nedeniyle sonbahar ve kış aylarında giyilen deri giyim ürünleri içini ısıtan, deri pantolon modelleri arasından seçim yapabilirsin. Deri pantolon ürünleri ile mükemmel bir uyum sağlayan uzun kaşe kabanlar veya kısa deri ceketleri soğuk mevsimlerde tercih ederek soğuk havalara meydan okuyabilirsin.

Rüzgar geçirmeyen kumaş yapılarıyla deri pantolonları ilkbaharda da kullanabilirsin. İşlevsel detayları ile tercih edilen deri pantolon modelleri arka ve yan cep tasarımları ile hayatını kolaylaştırıyor. Stil sahibi kadınların estetik bir görüntü için tercih ettiği suni veya hakiki deri ürünlerin yardımıyla kolay bir şekilde kombinler hazırlayabilirsin. Geniş kullanım alanı sunan deri pantolonları spor ayakkabılar ile giyerek mevsim geçişlerinde havanın nasıl olacağını kestiremediğin durumlarda da giyebilirsin.

Oldukça gösterişli görünen deri pantolonları sade ve düz parçalarla kombinleyerek, yağmurlu ve karlı günlerde giyebilirsin. Deri olmasıyla ıslanmanı önleyen kumaş türü yağışlı mevsim koşullarına da uyum sağlıyor. Kabarık bol ceketler, kabanlar ile giyerek sokak stilinde öncü olabilirsin. Siyah, kahverengi, kırmızı, turuncu, krem veya beyaz gibi renklerde temin edebileceğin deri pantolonların bedeni 36’dan 44’e kadar satın alabilirsin.

Mode trendleri arasında yer alan zamansız hakiki ve suni deri pantolon modelleri dayanıklılığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Moda tutkunlarının dolabından eksik etmediği deri parçalar için farklı kategorilerde ürün bulabileceğin Defacto deri pantolon modellerini hemen keşfedebilirsin.