Dizi ve filmler eğlenceli içerikler olmalarının yanı sıra hayatımızı da büyük ölçüde şekillendirirler. Yıllarca izlediğimiz diziler veyahut hayatımızdan birkaç saat ayırdığımız fakat senelerce unutamadığımız filmler kişiliğimizin de bir parçası haline gelebilirler. Bunlar arasında elbette ki kıyafet seçimlerimiz de önemli bir yere sahiptir. Pek çok kült dizi ve film karakterleri kıyafet seçimleri ve aksesuar tercihleri ile ön plana çıkar. Biz farketmesek de kıyafetlerimizde bu karakterlerin izleri öne çıkar. Siz de hayatınıza renk katmak istiyorsanız dizi ve filmlerde beğendiniz karakterlerin kıyafetlerine göz atabilirsiniz. Bu kombinlerinizi DeFacto ile hayatınıza yansıtabilirsiniz.

Rachel Green Kıyafetlerine Kim Hayır Diyebilir?

filmlerin modaya etkisiYılların kült dizisi Friends’in sevilen karakterlerinden biri olan Rachel Green, yalnızca karakteriyle değil, giydikleriyle de Friends severlerin gözdesi oldu. Rachel Green kıyafetlerini çoğu zaman çeşitli aksesuarlar ile renklendirmeyi ve tamamlamayı tercih ediyor. Siz de Rachel gibi kolye, kemer ve birbirinden güzel takılar ile kombinlerinizi yapabilirsiniz. DeFacto’dan satın alacağınız birkaç parça kıyafetle hiç zorlanmadan Rachel Green kombininizi tamamlayabilirsiniz. Saçlarınıza da tıpkı Rachel gibi doğal ve güzel bir şekil vermenizi atlamamanızı tavsiye ederiz.

Rachel Green gibi görünebilmek için ihtiyacınız olan parçalar;

Ekoseli Etek: Siz de Rachel Green kıyafetlerine sahip olmak istiyorsanız dolabınıza birkaç çeşit ekoseli etek eklemeyi ihmal etmeyin! Farklı boylarda ve farklı tarzlarda ekoseli etekler ile Rachel Green’e benzeyebilirsiniz.

  1. Balıkçı Yaka: Rachel Green’in vazgeçilmezlerinden biri olan balıkçı yaka bluzları ve kazakları DeFacto’da bulabilirsiniz. Ekoseli etekleri balıkçı yaka bluzlar ile tamamlamanızı tavsiye ederiz.
  2. Salopet: Her yaşın kıyafeti olan salopetler, Rachel’ın da gözdelerinden bir tanesi. Balıkçı yaka kazak ve üzerine giyeceğiniz salopet ile hem harika hem de rahat bir kombin elde edebilirsiniz.
  3. Kolyeler: Rachel Green çoğu kombinini kolyeler ile tamamlamayı seviyor. Siz de kendiniz için yarattığınız Rachel Green kombininizi çeşitli aksesuarlar ile tamamlayabilirsiniz.
  4. Külotlu Çoraplar: Rachel’ın etek, elbise ve şort kombinlerinin bir parçası olan külotlu çoraplar sizin dolabınızda da mutlaka yer almalı. DeFacto’nun ince gösteren çift kat külotlu çoraplarına bakmanızı öneririz!
  5. Ceketler: Rachel birbirinden farklı ceket tercihleriyle dikkat çekiyor. Kimi zaman resmi ceketleri tercih ederken kimi zaman deri ceketler ile kombinlerini tamamlıyor. Siz de tarzınıza uygun olarak blazer ceketler ya da deri ceketleri seçebilirsiniz.
  6. Uzun Elbiseler: Rachel genellikle bileğine kadar gelen elbiseleri giymeyi seviyor. Siz de DeFacto’da kendi bedeninize uygun uzun ya da midi boy elbiseler bulabilirsiniz. Bu elbiseleri ise deri ceketler, kolyeler, şapkalar ve soket çoraplarla tamamlayabilirsiniz.

Kasket Kombinleri Çok Moda!

Peaky Blinders deyince akıllara ilk gelen şüphesiz ki kasketlerdir! Peaky Blinders dizisiyle birlikte hayatlarımıza tekrar giren kasketler son dönemlerin en popüler parçalarından biri haline geldi. DeFacto’da rahatlıkla bulabileceğiniz siyah, klasik ve orta bel bir pantolon ve pantolonun içine sokacağınız açık renkli bir gömlek ile harika bir kasket kombini yaratabilirsiniz. Bu kombininizi kasket seçiminize uygun bir bot ile tamamlayabileceğiniz gibi daha klasik ayakkabı modellerine de yönelebilirsiniz. DeFacto sunduğu birbirinden çeşitli giyim kategorileri ile pek çok dizi karakterinin tarzını hayatınıza yansıtmanıza olanak tanıyor.

Erkekler için Peaky Blinders’tan fırlamış gibi görünmenizi sağlayacak parçalar;

  1. Pantolon Seçimi: Peaky Blinders’taki kombinlerin tarzı oldukça belli. Regular fit basic pantolon modellerini bu kombin için tercih edebilirsiniz. Chino pantolonlar ile hem tarzınızı gösterebilir hem de rahatınıza bakabilirsiniz.
  2. Gömlekler: Gömlek deyince akıllarda tek bir şey canlansa da birbirinden farklı gömlek çeşitleri mevcut. Bunlar arasında doğru olanı seçmek ise oldukça önemli. Modern bir Peaky Blinders kombini oluşturabilmek için Chino pantolonların üzerine giyebileceğiniz modern bir gömlek tercih etmeniz gerekir. Modern fit çizgili uzun kollu ve açık renkli gömlekler ile kombininizi tamamlamayı deneyebilirsiniz.
  3. Ceket Seçimi: Bu kombinin olmazsa olmazlarından biri elbette ki ceket seçimidir. Modern bir Peaky Blinders kombini yaratabilmek için slim fit polo yaka gömlek ceketlere göz atabilirsiniz. Bunun yanı sıra blazer ceketler ile de bu kombini tamamlayabilirsiniz. Pantolon, gömlek ve ceket seçimlerinizin renklerini uyumlu seçmenizi tavsiye ederiz. Tüm bu parçaları DeFacto mağazalarında deneyerek kendi gözlerinizle görebilir, seçiminizi buna göre şekillendirebilirsiniz.
  4. Kravat: Günlük hayatta kravat takmamayı tercih edebilirsiniz. Ancak baştan sona bir Peaky Blinders kombini oluşturmak istiyorsanız kravat modellerine göz atmanızda fayda var! DeFacto’da bulabileceğiniz birbirinden güzel kravat modelleri ile kombininize renk katabilirsiniz.
  5. Palto Seçimi: Sonbahar ve kış mevsiminin olmazsa olmazlarından biri olan paltolar bu kombin için de oldukça önemli bir yere sahip. Özellikle uzun paltolar, bu kombin için harika bir seçim olacak.
  6. Kasket: Kasket seçimi bu kombinin en önemli bölümlerinden bir tanesi. Kışlık kasket şapkalar ile Peaky Blinders kombininize son noktayı koyabilirsiniz. Çeşitli renk seçenekleri ile her kombininize uygun kasket bulmanız mümkün.

Kadınlar için Peaky Blinders’tan fırlamış gibi görünmenizi sağlayacak parçalar;

filmler ve modaPeaky Blinders kombinin denince ilk olarak takım elbiseli ve kasketli beyefendileri düşünsek de Peaky Blinders’ın hanımefendileri de kombinleriyle göz kamaştırmayı başarıyor.

  1. Midi Boy Elbiseler: DeFacto mağazalarında ve online sitelerinde rahatlıkla bulabileceğiniz midi boy elbiseler bu kombinin vazgeçilmezi olacak. V yaka kemerli midi elbiseler veya örme desenli midi boy elbiseler tercih edebilirsiniz.
  2. Palto Seçimi: Düğmeli kaşe kabanlar ile midi boy elbise seçiminizi taçlandırabilirsiniz. Hem şık bir görünüm elde etmenizi sağlayan hem de soğuk havalarda üşümemenizi sağlayan kaşe kabanları yalnızca bu kombinde değil, dolabınızdaki diğer tüm parçalar ile kombinleyebilirsiniz.
  3. Eldivenlere Dikkat: Peaky Blinders hanımefendilerinin olmazsa olmazı olan eldivenler sizin kombininizde de mutlaka yer almalı. DeFacto mağazalarında bulabileceğiniz birbirinden farklı modellerdeki eldivenler arasında tam size göre olanı kolayca bulabilirsiniz.
  4. Şapkalar Ön Planda: Bu kombinin en önemli parçalarından biri olan şapkaları dikkatli seçmekte fayda var. Seçeceğiniz şapka modelini dolabınızın geri kalanını da düşünerek tercih edebilirsiniz. Böylece her kombininizde yanınızda olacak bir şapkaya sahip olabilirsiniz. Sonbahar ve kış mevsiminde hem saçlarınızın duruşunu korumak, hem başınızı sıcak tutmak hem de kombininize şık bir detay eklemek adına DeFacto’da yer alan şapka ve kasket modellerini yakından incelemenizde fayda var!

DeFacto’da bulabileceğiniz geniş çeşit yelpazesine sahip kasketler tam size göre! Bu sonbahar ve kış döneminde kasket ile dış görünüşünüzde büyük bir fark yaratabilir, çevrenizdekilerin dikkatini çekebilirsiniz.

DeFacto’yu yalnızca Friends ve Peaky Blinders kombinleri için değil pek çok dizi ve film karakterlerinin kombinlerini rahatlıkla yapabilmek için tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra popüler dizilerin baskılarına sahip kıyafetleri de bulabilirsiniz. Pokemon, Harry Potter gibi klasiklerin yanında son dönemlerin popüler isimlerinden biri olan Rick and Morty baskılı kıyafetleri de seçebilirsiniz. Her kıyafetin, o kıyafete uygun aksesuara da ihtiyacı olur. Geniş model seçeneklerine sahip aksesuar kategorisinde şapkalardan çoraplara, çoraplardan takılara kadar pek çok çeşit mevcut. Bu çeşitler arasından size en uygun olan modeli DeFacto mağazalarını gezerek ya da online sitede tur atarak bulabilirsiniz.