Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte düğün, nişan, kutlama gibi etkinlikler sık düzenleniyor. Erkekler için bu özel davetlere katılırken şık ve cool görünmek önemli. Modası geçmeyen parçalar ile stilinizi yansıtabilirsiniz. Yazlık tişörtleri blazer'lar ile kombinleyerek klasik bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Düz takım elbiseler yerine stilinize uyan farklı parçalar ile çekici kombinler oluşturabilmeniz mümkün. Kumaş şortlar, keten gömlekler, sandaletler ile açık alan etkinliklerine katılabilirsiniz. Beden yapınıza uygun tasarımlar ile zahmetsiz şıklık elde edebilirsiniz. Atkı, şapka, boş çerçeveli gözlükler ile karizmatik bir görünüm yaratabilirsiniz. Modası hiç geçmeyen bir tarz için pantolon ceket takımlarının içine boğazlı trikoları kullanabilirsiniz. Kış mevsiminde yapılan etkinliklerde bu kombin ile gözlük kullanarak entelektüel bir stil yakalayabilmeniz mümkün.

Özel Günlerde Erkekler Nasıl Kombin Yapmalı?

Erkek özel gün kombinleri denildiğinde ilk akla gelen kıyafetler, takım elbise modelleri oluyor. Birbirinin aynı gibi görünen takım elbiseleri stilinize göre detaylandırabilirsiniz. Yaz mevsiminde bahçe, havuz başı, teras, kumsal gibi mekanlarda düzenlenen etkinlikler için açık renk giyim parçalarını tercih edebilirsiniz. Keten pantolonları açık renklerde kullanarak yazın doğallığını yansıtabilmeniz mümkün. Bilekte kesilen kısa pantolonları hasır sandalet modelleri ile tamamlayabilirsiniz. Pamuk ve keten malzemeden üretilen hafif gömlekleri kullanarak sıcak günlerde rahat edebilirsiniz.

Özel günlerde tercih ettiğiniz kıyafetleri kendi stilinize uygun şekilde tamamlayabilirsiniz. Günlük hayatta sportif giyiyorsanız ve klasik parçaları sevmiyorsanız özel etkinliklerde spor çizgileri olan ceketleri tercih edebilirsiniz. Tişört ve ceket kombinlerini spor ayakkabılar ile tamamlayarak gün boyu rahat edebilirsiniz.

erkeklerde klasik görünümKlasik ve Profesyonel Görünüm

Şirket kutlamaları, gösterişli düğün organizasyonları, ofis açılışları gibi özel zamanlarda klasik bir görünüm sergilemeniz gerekiyor. Bu tarz etkinliklere katılırken uzun kumaş pantolonları tercih edebilirsiniz. Hakim yaka gömlek, koyu renklerde ceket, rugan ayakkabılar ile şık bir stil yaratabilirsiniz. Profesyonel bir görünüm için kravat ve papyon modelleri arasından kombininize uygun olan seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Soğuk kış günlerinde ofis etkinliklerine katılırken gömlek üzerine kazak kombinlerini tercih edebilirsiniz. Açık renklerde gömlek üzerine koyu tonlarda trikolar giyerek zamansız şıklık yaratabilmeniz mümkün.

Beden yapısına uygun giyim parçaları tercih etmek önemli. Klasik bir görünümün vazgeçilmezi olan gömlek modellerinde, eğer kilo probleminiz yoksa slim fit tasarıma sahip olanları tercih edebilirsiniz. Göbek ve karın çevrenizde fazla kilolarınız varsa regular kesim gömlekleri kullanabilirsiniz. Yelek kullandığınız takımlarda köstekli saatleri ve kravat iğnelerini tercih ederek retro bir tarz yaratabilmeniz mümkün.

Sportif ve Fit Bir Stil

Özel organizasyonlarda rahat ve cool görünmek isteyenler sportif parçaları tercih edebilir. Kumaş şortların üzerine yazlık keten gömlekleri giyebilirsiniz. Düz renk tişörtlerin üzerine oversize blazer ceketleri kullanabilirsiniz. Spor ayakkabılar, sandaletler ve yürüyüş ayakkabıları ile kombininizi daha sportif hale getirebilmeniz mümkün. Kumsal ve sahil etkinliklerinde hasır şapka ve sandaletleri birlikte kullanarak bohem bir stil yaratabilirsiniz. Keten pantolon üzerine polo yaka tişörtler giyerek zamansız şıklık oluşturabilirsiniz. Modası hiç geçmeyen bu tarz tişörtler ile hem etkinliklere katılabilir hem de konforlu bir gün geçirebilirsiniz. Açık renk chino pantolonları uçuk mavi tonları ile eşleştirebilirsiniz. Kahve tonlarında kemer ve ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilir, hem şık hem fit görünebilirsiniz. Bileklik, çanta, saat gibi aksesuar ile stilinizi yansıtabilirsiniz. Güneş gözlüğü ve modelli saçlar ile erkekler çekici bir görünüme kolayca kavuşabilir. Mevsime, ortama ve beden yapınıza uygun olan erkek giyim parçalarını kullanarak istediğiniz etkiyi yaratabilmeniz mümkün.

erkek kombinlerinde dış giyimErkek Kombinlerinde Dış Giyim Parçaları

Özel etkinliklere katılırken özellikle sonbahar ve kış aylarında trençkot ve palto modellerini kullanabilirsiniz. Klasik bir görünüm yaratmak için tercih ettiğiniz kombinin üzerine uzun palto modellerini giyebilirsiniz. Sportif ve fit bir stil için trençkot ve deri ceketleri değerlendirebilmeniz mümkün. Atkı, şapka, deri çanta, cüzdan, bileklik ve yüzük gibi detaylar ile kombininizi kendinize özgü hale getirebilirsiniz.

Erkek Kombinlerinde Aksesuar Seçimi

Erkeklerin kombinlerinde kullandığı aksesuar çeşitleri, stili yansıtmak için önemli. Benzer takım elbiseler tercih edildiğinde bile farklı kombinler yaratan aksesuar seçimleri oluyor. Klasik bir tarz yaratmak istediğinizde rugan, loafer, Oxford ayakkabı modellerini kullanabilirsiniz. Deri ve süet ayakkabılar, geniş saatler, kravat ve papyonlar kullanarak stilinizi daha resmi bir hale getirebilirsiniz. Koyu renklerde tercih ettiğiniz pantolon ve ceket kombinlerinde farklı renklerde kravat kullanarak zıt etki yaratabilirsiniz. Neon renklerde canlı aksesuarlar ile kıyafetinizi daha sıra dışı ve cool hale getirmeniz mümkün.

Cool ve rahat kombinler oluşturmak için özel davetlerde spor ayakkabıları, sandaletler, deri bileklikleri, hasır şapkaları kullanabilirsiniz. Yaz aylarında açık alanlarda yapılan organizasyonlar için salaş kombinler daha iyi bir görünüm sunuyor. Yazlık pantolon ve gömlekleri birlikte kullanabilir, dağınık saçlarınızı hasır şapkalar ile tamamlayabilirsiniz. Saçlarınızı doğal haline bırakarak kaygısız şıklık yaratabilirsiniz. Gömlek kullandığınız kombinlerde eğer kravat ve papyon takmayacaksanız üst düğmenin birini açabilirsiniz. Aksi halde tüm düğmelerin kapalı olması daha şık bir görünüm sunuyor.

Erkek Kombin Giyim Parçalarında Renk Seçimi

Özel davetlerde tercih edilen kombinlerde renk uyumuna özen göstermek gerekiyor. Mevsime ve beden yapısına uygun giyim parçaları kullanarak özgün stilinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Yaz aylarında daha açık tonları ve doğa desenlerini tercih edebilirsiniz. Ton sür ton stiller oluşturarak yazın enerjisini yansıtabilmeniz mümkün. Beyaz, krem, açık kahve, füme, camel gibi renklerin farklı tonlarını kullanarak ton sür ton stiller yaratabilirsiniz. Bu tarz kombinler ile kaygısız ve cool bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kış aylarında yapılan organizasyonlarda daha koyu tonları tercih edebilirsiniz. Haki, siyah, kahverengi, gri gibi renkler daha profesyonel bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. İş toplantılarında ve şirket etkinliklerinde daha profesyonel ve klasik parçaları kullanmanız gerekiyor. Pantolon ve yelek takımlarını uygun gömlek modelleri ile kombinleyerek kapalı alanda yapılan etkinliklerde kullanabilirsiniz.

Davetlerde Erkek Saç Modelleri

Özel etkinliklerde erkek saç modellerinin doğal olması çok önemli. Kalıp gibi duran saçlar yerine dağınık bırakılmış uzun saç modelleri daha çekici bir görünüm sunuyor. Özellikle yaz mevsiminde denizin tuzundan ve güneşin etkisinden dalgalanmış saçlarınızı doğal haline bırakabilirsiniz. Ense tıraşına ve favori kesimlerine özen göstermeniz gerekiyor. Kıvırcık saç modelleri bu sezon erkek modasında yükselişte. Eğer kıvırcık saçlarınız varsa ve oval yüz hatlarına sahipseniz saçlarınızı uzatabilirsiniz. Kıvırcık saç modellerinin fazla kabarmasını önlemek için saç kremi ve şekillendirici köpükleri kullanabilirsiniz.

Yüzü küçük olan erkekler orta boy saç modelini tercih edebilir. Yüz hatlarını ortaya çıkaran ve yüzü uzun gösteren bu saç modelini farklı şekillerde kullanabilmeniz mümkün. Önleri uzun olan saç modellerini sportif kombinlerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kirli sakallar ile bu saç modeli cool bir görünüm sunuyor. Zamansız saç modellerinden biri olan asimetrik saç modeli özel davet kombinlerinizde kusursuz bir görünüm yaratıyor. Katıldığınız organizasyona ve tercih ettiğiniz giyim parçalarına göre asimetrik kesime sahip saçlarınızı şekillendirebilmeniz mümkün.

Siz de her mevsim özel etkinlerde karizmatik bir stil yaratmak istiyorsanız DeFacto'da satışa sunulan erkek giyim parçalarına göz atabilirsiniz. Erişilebilir fiyat ayrıcalığı ve güvenli alışveriş deneyimi ile beğendiğiniz modeli sepetinize hemen ekleyebilirsiniz.