Yaz demek, festival demek! Festival döneminde ise içerisinde kendimizi iyi, rahat ve en önemlisi de oldukça havalı hissedeceğimiz kıyafetler seçmek isteriz. Festival şıklığını yakalamak ve bu eğlenceli dönem için birbirinden farklı kombinler oluşturmak için birkaç tüyoyu takip edebilir, kendi stilinize en uygun dokunuşu yapabilirsiniz. Peki, en dikkat çekici festival kombinlerini oluşturmak için yapmanız gerekenler neler? Sizin için modada son trendleri ve en dikkat çekici festival kombinini oluşturmak için ihtiyacınız olan şık parçaları bir araya getirdik.

Jean ve Tişörtle Festivalde Rahatlığı Yakalayın

festival kombinleriFestivalde eğlencenin doruklarına çıkmak isteyen birçok kişi, şıklığı kadar rahatlığını da göz önünde bulunduruyor. Bu noktada da jean şortlar, pantolonlar ve eteklerle kombin edilen tişörtler devreye giriyor. Standart bir jean ve tişört kombini yapmak istemeyenler ise çok daha farklı modellere yöneliyor. Dantel detaylı jean şortlar, festival şıklığının vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Dantellerle aynı renk bir crop top ile kombinlenen bu jean şortlar, aksesuarlar ile zenginleştirilerek festival ruhuna uygun hale geliyor. Bunun yanı sıra renkli jean şort ya da pantolonlar da festivallerin enerjik ruhunu yansıtan kıyafetler arasında yer alıyor. Siyah beyaz zebra desenli jean pantolonları, siyah braletler ile kombin ederek ve zincir kolyeler ile tamamlayarak hem oldukça konforlu hem de sıra dışı bir görünüme ulaşabilirsiniz. Hande Erçel gibi beyaz bir jean şortu parlak ve ip detaylara sahip bir bluz ile kombinleyerek festival alanında tüm bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.

File Detaylar ile İddialı Bir Dokunuş

File detaylı kıyafetler, son dönemlerin en çok dikkat çeken modelleri arasında yer alıyor. Festivaller söz konusu olduğunda da file detaylı kıyafetler festival katılımcıları tarafından sıkça tercih ediliyor. File detayı en çok çoraplarda kullanılıyor. Hem asi hem de cesur bir görünüme ulaşmak isteyen kişiler, file çoraplar ile kendisine en uygun olacak stili oluşturabiliyor. Bir jean şortun altına giyeceğiniz file çorap ve ayağınıza geçireceğiniz postallarla hem festival ruhunu en iyi şekilde yansıtabilir hem de oldukça rahat bir kombin elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra yırtık jean pantolonların içine giyilen file çoraplar, renkli bralet modelleri ile kombin edildiğinde oldukça dikkat çekici bir görünüme ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra elbiseler ve bluz modellerinde de file detaylarına rastlayabilirsiniz. File detaya sahip bir crop top bluz modelini şifon bir etekle kombinleyerek hem asi hem de romantik bir görünüme aynı anda kavuşabilir, stilinizle herkesin dikkatini çekebilirsiniz. Aynı şekilde file detaylara sahip korse elbiseler sayesinde arzu ettiğiniz cesur görünüme ulaşabilir, festivalden daha göz alıcı görünebilirsiniz!

Eşofmanlar ile Hem Cesur Hem de Rahat Kombinler

Festivallerde rahatlığı bir adım öteye taşımak isteyenlerin tercihi eşofmanlardan yana oluyor. Genellikle günlük yaşamda değerlendirilen eşofmanlar, oldukça dikkat çekici modelleri sayesinde kendisine festival alanlarında da kolayca yer buluyor. Konserde en rahat halinizle eğlenmek ama aynı zamanda da dikkat çekici bir şıklığa ulaşmak istiyorsanız siz de eşofman ile oluşturulan kombinlerden faydalanabilirsiniz. Rengarenk desenlere sahip ve bol kesim bir eşofmanın üzerine giyeceğiniz siyah bir bralet ve kullanacağınız uzun kolyeler ile arzu ettiğiniz rahatlığa ulaşırken tüm dikkatleri de üzerinize toplayabilirsiniz. Bunun yanı sıra serin havalar için de üzerinize braleti açıkta bırakacak şekilde renkli bir eşofman üstü geçirebilirsiniz. Böylece hem ezberleri bozan bir görünüme ulaşabilir hem de festivalde konforunuzdan ödün vermenizi gerektirmeyecek bir kombin oluşturabilirsiniz.

Elbiselerle Ferah Bir Görünüme Ulaşın

Birbirinden farklı stillere sahip elbiseler, festival alanlarında da kendisine sıkça yer buluyor. İster romantik isterseniz de cesur festival kombinleri oluşturmayı arzu edin, mutlaka kendi stilinize uygun bir elbise bulabilirsiniz! Festival alanlarında en çok kullanılan elbise modelleri arasında şifon formdaki uçuş uçuş elbiseler yer alıyor. Bu elbiseler parlak bir kemer ya da parlak kolyeler ile kombinlenerek çok daha dikkat çekici hale getiriliyor. Bunun yanı sıra iç kısmı mayo, arka kısmı etek formundaki elbiseler de cesur bir görünüme ulaşmak isteyen kişiler için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Festival alanlarında en çok dikkat çeken elbise modellerinden biri de tül elbiseler oluyor. Tül elbiselerin içerisine giyilen bikiniler, oldukça dikkat çekici bir görünüme ulaşmayı sağlıyor. Genellikle siyah ya da gümüş renkte olan tül elbiseler uzun ve mini formlarda kullanıcılara sunuluyor. Dilerseniz uzun elbiselerin içerisine giyeceğiniz mayolar ile sıradışı bir görünüme ulaşabilirsiniz. Dilerseniz de kısa tül elbiselerin içerisine siyah askılı bir astar giyerek elbise konusunda bütünlük sağlayabilirsiniz. Bohem elbiseler de festival alanlarının en dikkat çekici modelleri arasında yer alıyor. Genellikle kovboy şapkası, büyük kemerler ve kovboy çizmeleri ile kombinlenen bu elbiseler ile tüm bakışları üzerinize toplayabilirsiniz!

Festivallerin Vazgeçilmezleri: Bralet Modelleri

Festival kombinleri kadın ve erkek kullanıcılar için dikkat çekici olmanın en önemli yolu! Kadın kullanıcılar, cesur bir görünüme ulaşmak için bralet modellerinden yardım almayı tercih ediyor. Braletler, birçok farklı model ile kullanıcılara sunuluyor ve hemen her stil ile uyum sağlayacak bir modeli bulmak mümkün hale geliyor. Düz renk bralet modellerinin yanı sıra gold ya da gümüş detaylara sahip bralet modelleri de fazlasıyla tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra bralet modeller, hemen her stildeki festival kombinlerinde sıkça kullanılıyor. Gold renkteki bir bralet modelini tül bir bluzun altına giyerek mükemmel bir bütünlük yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra eşofmanların üzerine giyeceğiniz renkli bralet modelleri ile de hem konforlu hem de dikkat çekici bir görünüme ulaşabilirsiniz. Bralet modelleri aynı zamanda dantel detaylı seçenekleri ile de oldukça dikkat çekiyor. Jean bir şortun üzerine ya da dökümlü bir pantolonun üzerine giyerek kombin edebileceğiniz dantel formdaki braletler ile havalı ve rahat bir görünüme ulaşabilirsiniz. Braletleri, file çoraplar ile kombin ettiğiniz pantolon ya da şortların üzerine giyerek ulaşmak istediğiniz asi görünüme mükemmel bir şekilde katkı sağlayabilirsiniz.

Aksesuarlarla Festival Şıklığınızı Tamamlayın

festival kombiniAksesuarlar, festival kombinlerinin de vazgeçilmez parçaları olarak öne çıkıyor. Festivallerde en çok kullanılan aksesuarların başında bandanalar geliyor. Birbirinden farklı renk ve desenlere sahip bandana modelleri, hemen her stildeki festival kombininde kullanılıyor. Yalnızca kadınlar için değil, festival kombinleri erkek giyimi söz konusu olduğunda da bandanalar sıkça tercih ediliyor. Yine festivallerde en çok kullanılan aksesuarlar arasında uzun kolyeler ve zincir detaylı takılar yer alıyor. Büyük formdaki küpeler de kadınlar için festival kombinlerinin en önemli tamamlayıcıları arasında yer alıyor. Büyük tokalı kemerler ise jean şortlar, jean pantolonlar ya da bohem tarzdaki elbiseler söz konusu olduğunda sıkça kullanılan aksesuarların başında geliyor. Festival denildiği zaman renkli ve kendisini gösteren gözlükleri de unutmamak gerek! Oldukça dikkat çekici bir görünüme ulaşmaya yardımcı olan gözlükler, canlı renklerde ya da dikkat çekici tasarımlarla kullanıcılara sunuluyor.

Festival modasının en güzel parçaları ve son trend kıyafetler için DeFacto ürünlerine göz gezdirebilir, güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.