Kadife, muhteşem dokusu, lüks görünümü kadife pantolon kombin önerilerive yumuşaklığı ile oldukça popüler bir kumaştır. En çok sonbahar ve kış aylarında tercih edilir ve bunun nedeni hem sıcak hem de rahat olmasıdır. Geçmişten günümüze kadar gelen ve her moda akımında mutlaka yer alan kadife kıyafetler hem modern hem de retro bir görünüme sahiptir. Bu tür kıyafetler arasında yer alan ve her tarza hitap eden kadife pantolonlar çok yönlü olması ile öne çıkar ve size istediğinizden daha fazlasını verebilecek potansiyele sahiptir. Spor, klasik, casual, bohem, retro gibi tarzlara uygun modellerle her kadın ve her erkeğin gardırobunda mutlaka bulunması gereken parçalardan biridir.
Kadife pantolonlar çok yönlülük sunar ve bu pantolonları farklı ayakkabı, kazak, gömlek, sweatshirt ve kaban-mont modelleri ile kullanabilirsiniz. Kendinizi rahat, sıcak ve bir o kadar da şık hissetmek istediğinizde kadife pantolonları tercih edebilir; kış aksesuarları bereler, şapkalar ve atkılarla birlikte sıcak görünümler elde edebilirsiniz. Çünkü kadife pantolonlar, model ve renk çeşitliliği ile zahmetsizce kombin yapma avantajı sunar. Kadife pantolonlar, fitilli, İspanyol paça, havuç model, skinny ve dar kesim, yüksek bel gibi modellerde üretilir ve her geçen gün bu modellere bir yenisi daha eklenir.

Sonbahar ve Kış Kadife Pantolon Kombin Önerileri

Birçok tarza uyum sağlayan kadife pantolonlarla kombin yapmak oldukça eğlenceli ve kolaydır. Havalar soğumaya başladığında kadife pantolonlarınıza t-shirt kombinlerinde yer verebilir, jean ceketlerle eşleştirebilirsiniz. Böylece bahar aylarında sokaklarda ve vitrinlerde yerini almaya başlayan kadife pantolonlarla stilinizi yansıtma fırsatı bulabilir, içinizi ısıtacak kombinlere imza atabilirsiniz. Peki kadife pantolon üstüne ne giyilir?

  • İnce Bir Bluz ya da T-shirt: Bahar ayları için daha uygun olan ince kadife pantolonlar, ince uzun kollu body veya tişörtlerle eşleştirmek için mükemmeldir. Yüksek tabanlı sneaker, kadife bol paça pantolon ve tişört kombini, kampüste hem şık hem de rahat olmanızı sağlar.
  • Jean Ceket: Havaların soğumaya başlaması ile ortaya çıkan ve kurtarıcı görevi gören jean ceketler, kadife pantolonların lüks görünümünü dengeleyecek parçalardır. Rahat ve aynı zamanda şık bir kombin oluşturmak için bu görünümü, loafer ve makosen ile tamamlayabilirsiniz.
  • Deri Mont: Sonbaharın gözde kıyafetlerinden biri olan deri montlar, klasik ve motorcu modelleri ile kadın-erkek herkesin gardırobunda olan bir parçadır. Koyu tonlarda, dar ya da havuç model kadife pantolonu, biker model deri mont ve deri bilek botları ile kombinleyebilirsiniz.
  • Suni Kürk ve Pelüş: Kış aylarının vazgeçilmezlerinden olan pelüş ve suni kürkler, kadife pantolonların soft görünümünü destekler ve son derece uyumludur. Pelüşünüzü nötr renklerde seçerken kadife pantolonunuzda ise koyu tonları tercih edebilir ya da kadifenin göz alıcı renk yansımalarından faydalanıp kırmızı gibi canlı renklerle eşleştirebilirsiniz.
  • Gömlek: Gömlekler yaz-kış en sık kullanılan ürünler olmasının yanı sıra kadife pantolonlar gibi çok yönlüdür. Oversize gömlek modellerini bağlayarak yüksek bel kadife pantolonlarla kullanabilir, modern kombinler elde edebilirsiniz.
  • Payetli ve Saten Askılı Bluz: Payetli üstler ve saten kumaşlar özel günler için harikadır. Bu göz alıcı ışıltıyı kadife pantolonla dengeleyebilir, özel davet kombinlerinde kullanabilirsiniz.

Kadife Pantolon Modelleri ile Uyumlu Triko Kazaklar

Kadife pantolon kadın modelleri, kış aylarında tüm üst giyim parçaları ile kombinlenebilme özelliği ile öne çıkar. Ofis görünümleri ya da kampüs şıklığı için gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken kadife pantolon modelleri vardır ve bu modelleri gece-gündüz kombinlerinde rahatça kullanabilirsiniz. Giy-çık giyim fikirleri arasında en popüler parçalardan olan triko kazaklar, özellikle fitilli kadife pantolonlara mükemmel şekilde eşlik eder. Sweatshirt kadar rahat, gömlek kadar şık olabilen kazak modelleri ve kadife pantolonlarla iş, okul ve günlük hayat için farklı stiller yaratılabilir. Kadife pantolon modellerini eşleştirebileceğiniz kazak önerileri:

  • Mom Fit Kadife Pantolon: Mom fit modeli yüksek bel ve rahat bir kesime sahip olduğu için omuz detaylı düz ya da crop kazaklarla eşleştirilebilir. Yumuşak dokulu ekoseli bir gömleği içeride bırakarak modern kombinler de yapabilirsiniz.
  • Regular Fit Kadife Pantolon: Kadınlar kadar erkeklerde de popüler olan bu model, ofiste ve kampüste giymek için ideal bir pantolondur. İnce triko kazak ve kadife ceketlerle takım yapılabilir, Chelsea bot modelleri ile casual görünümler oluşturulabilir.
  • İspanyol Paça Kadife Pantolon: Retro bir model olan ve her dönem tekrar popüler hale gelen kadife İspanyol paça pantolonlar, boğazlı triko ve crop kazakların ayrılmaz bir parçasıdır. Platform ayakkabılarla eşleştirip kombininize 90’lı yıllar havası verebilirsiniz.
  • Kadife Kargo Jogger Pantolon: Spor ve aynı zamanda modern bir şıklığı olan jogger, spor ayakkabı ile kadife giymenize olanak tanır. Sıfır yaka spor kazaklarla rahatlıkla giyilebilir.
  • Skinny Kadife Pantolon: Skinny kadife pantolonlar, tayt kadar rahat oldukları için hem günlük hem de resmi kombinlerde kullanılabilir. Ceket-kazak eşleştirmesi yapabilir, fit kazaklarla giyebilirsiniz.
  • Geniş Paça Kadife Pantolon: İspanyol paçadan farklı olarak kalçadan başlayan geniş bir kesime sahip bu pantolonu, üst kısımda denge sağlamak ve ince bel vurgusu yapmak için fitilli fit kazaklarla deneyebilirsiniz. Daha rahat bir kombin için ise oversize crop kazaklar idealdir

kadife pantolon kombinlerini tamamlayan aksesuarlarKadife Pantolon Kombinlerini Tamamlayan Aksesuarlar

Kadife pantolonlar hayal edebileceğinizden çok daha fazla stil, uyum ve hatta dokuya sahiptir. Modaya uygun bir görünüm seviyorsanız skinny kadife pantolonları, kendinizi daha bohem hayal ediyorsanız geniş kesim bir kadife pantolonu, ofise hazır bir kombine ihtiyacınız olduğunda havuç kesim kadife pantolonları tercih edebilirsiniz. Kadife ne kadar karakteristik görünse de aslında her tarza uygun bir kadife pantolon vardır. En uygun olanı bulduğunuzda dikkati dağıtmamak için pantolonunuzu basic bir üstle eşleştirebilirsiniz. Fakat konu aksesuarlara gelince renk ve desenlerle kombinlerinize farklı ve sofistike bir hava katabilir, ciddi bir kombinin görüntüsünü yumuşatarak günlük hale getirebilirsiniz.

  • Çantalar ile Kadife Pantolonlar: Skinny kadife pantolonlar dar bir görünüm oluşturacağı için hacimli ve baget çantalarla eşleştirilerek hem modern bir görünüm hem de klasik bir şıklık elde edilebilir. Kampüs görünümü için suni deri baget çantaların canlı renklerinden ilham alabilir, eğlenceli kombinler yapabilirsiniz. Yeniden moda olan ve zamansız parçalar arasına giren bel çantalarına da kadife pantolon ve sweatshirt kombinlerinde yer verilebilir.
  • Atkı ve Bereler ile Kadife Pantolonlar: Kış aylarında başınızı ve boynunuzu koruyan atkı ve bereler çeşitli modelleri ile kombinlerde öne çıkan detaylardandır. Pelüş ve kürklü bereler kadife pantolonların dokusuyla uyum sağlayabildiği için ideal parçalardır. Modeli fark etmeksizin tüm kadife pantolonlarınızı bu ponponlu berelerle kullanabilirsiniz. Renk geçişli ve hacimli atkılar erkek kombinlerinde sık kullanılan aksesuarlardır. Bu atkıları regular kesim kadife pantolon erkek modelleri ile değerlendirebilirsiniz.
  • Kemerler ile Kadife Pantolonlar: Yüksek ve düşük bel kadife pantolonlar kalın süet, deri ve suni deri kemerlerle birlikte klasik bir görünüm oluşturur. Erkek kombinlerinde gömlek-ceket ve kadife pantolon takımlarına hareketlilik sağlayan kemerleri, kadın kombinlerinde crop üstlerle kullanarak daha rahat görünmelerini sağlayabilirsiniz.

Tüm bu aksesuarları ve gardırop parçalarını DeFacto’nun bahar ve kış koleksiyonları arasında yer alan kadife pantolon modelleri ile kombinleyebilir, yeni fikirler için ürün görsellerinden faydalanabilirsiniz.