Kışlık giyiminiz söz konusu olduğunda, ilk kural kendini soğuk havalardan korumak gibi görünse de bu neden trend olandan vazgeçerek yapılsın ki? Kış mevsimi, yaz mevsiminde giydiğin kadar özenli ve çekici elbiseler giyerek soğuk havalara meydan okuyamayacağın anlamına gelmiyor. Kışın tüm yağmur, çamur, kar gibi hava ve yol koşullarına rağmen nasıl şık hissedeceğini bulmak için en sevdiğin kışlık elbiseleri belirlemen gerekiyor. Sezonun en trend parçalarını karıştırıp eşleştirerek, kış tarzında yenilikler deneyerek hala mükemmel görünebilirsin. Dışarıda üşümeden tarz olacağın kıyafeti eşleştirerek her durum için kış kombini hazırlayabileceğin harika bir kış stili yaratabilirsin.  

Kışlık Triko Elbise Modelleri ile Soğuğa Meydan Okukışlık elbise modelleri

Makine örgüsü olarak adlandırılan kışlık triko elbise modelleri bahar aylarında da giyilebilmesiyle çok yönlü bir kullanım sunuyor. Diğer kumaş türlerine nazaran fazla kırışmayan ve ütü istemeyen triko elbiseler, soğuk havalarda seni sıcacık görüntüsü ile sarıyor. Genellikle esnek olan triko kumaş elbiseler vücut formu ile muhteşem bir uyum yakalamanı kolaylaştırıyor. Özellikle kış mevsiminde kurtarıcı olarak giyilen uzun triko elbise modelleri, seni olduğundan daha havalı gösteriyor. V yaka, boğazlı yaka, geniş yaka ve gömlek yaka gibi detaylarla tasarlanan A kesim, regular fit veya slim fit özellikteki kazak elbise modelleri ile tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin. Özellikle kemer detayı ile kombinlenen triko model elbiseler, uzun kaşe kabanlar veya kısa deri ceketlerle mükemmel bir uyum yakalıyor. Sade veya derin bir yırtmaçla gösterişli gösteren birbirinden farklı midi veya mini kışlık triko elbise modelleri ile soğuk havalarda ısınarak şık görünmenin tadını çıkarabilirsin.

Dikine çizgilerin moda olduğu kış sezonunda triko elbiselerden yardım alarak boyunu daha uzun gösterebilirsin. Triko etek ve kazaklarla elbise görünümü yaratmanın moda olduğu kış sezonunda pek çok farklı model ve renkte ürün bulabilirsin. Soğuk havalara uygun formlarda kombinler oluşturmak istiyorsan orta kalın veya kalın triko elbise, örgü elbise, kadife elbise modellerini dolabına ekleyebilirsin. Kişisel beğenilerine hitap eden modeli belinin daha ince görünmesini desteklemek için kemerlerle kombinleyebilir veya direkt kemerli triko elbiseler seçebilirsin. Düğmeli veya düğmesiz, yırtmaçlı veya yırtmaçsız modellerle sezonda parlamak için DeFacto elbiselerini keşfetmen gerekiyor.

Kışlık Şifon Elbise Kombinleri Nasıl Yapılır?

Dar ve sıkıcı parçalar giymeyi sevmeyenler için çözüm hareketli şifon elbiseler oluyor. Uçuş uçuş kumaş ve muhteşem desenleri ile üzerinde romantik bir hava yaratan şifon elbise modellerini yaz-kış kombinlemek çok kolay! İnce ipliklerle dokunmuş olmasına rağmen kışları üzerine atacağın triko bir hırka, ceket veya kazakla kolay bir şekilde kışlık elbiseye dönüşebiliyor. Uzun çizmelerle mükemmel bir uyum yakalayan şifon elbise seçeneklerinin kadınlar için hayat kurtarıcı parçalardan biri olarak her dolapta bulunması gerekiyor. Günlük tüm aktivitelere ve gidilecek mekana uyum sağlayan şifon elbise kombinlerin ile hem spor hem de klasik olabilirsin. Yumuşak ve hafif yapısına rağmen üşümek istemiyorsan kalın çoraplar veya termal taytlar imdadına yetişiyor. Hemen her sezon trend olan mini şifon elbiseleri, çorap botlarla kombinleyerek gece gündüz şıklığı için kullanabilirsin. Dize kadar gelen sivri topuk çizmelerin çekici özelliğinden faydalanarak giyeceğin diz üstü elbiseler mükemmel bir görünüm kazanmanı kolaylaştırıyor.

en tarz kışlık elbise modelleriEn Tarz Kışlık Elbise Modelleri Nelerdir?

Görür görmez seni kendine bağlayacak modelde bir elbise seçeneğine DeFacto elbise koleksiyonunda rastlaman mümkün. Yüzlerce elbise modeli arasından tarzına ve yaşına uygun doğru ürünleri gardırobuna ekleyerek kışı ne giyeceğini düşünmeden geçirebilirsin. DeFacto farkıyla satışa sunulan en tarz elbise modelleri için zarafetini temsil edecek ürünü bulman gerekiyor. Kadife kumaş özellikleri ile teni ısıtırken yumuşaklık hissi veren kışlık elbise modelleri güzel giyinmenin sırlarından biri olarak öne çıkıyor. Kısa elbiselerde bacaklarını soğuktan korumak için termal tayt kullanabilirsin.

Her bedene yakışan elbise modeli farklı olabiliyor. Bu nedenle vücut tipine en çok yakışan modeli seçtikten sonra trend olan elbise seçeneklerini değerlendirebilirsin. Kışlık elbise seçiminde renk ve model skalası hayli geniş olduğu için düşünmen gereken pek çok detay bulunur. İçindeki stilisti ortaya çıkaracak modelde bir elbiseyi hem etek hem de elbise olarak kullanabilmenin rahatlığını yaşayabilirsin.

Günlük hayatta konfor sunan tarz elbiseler için basic tarz modellere yönelebilirsin. Kışın katılacağın özel davetlerde adeta kurtarıcı olan elbise modelleri, kadınlar için XXS’den 3XL bedene kadar bulunabiliyor. Çocuk ve gençler için ise 3 yaştan 14+ yaşa kadar model bulmak mümkün. Kız çocukları için tasarlanan kışlık elbise modelleri üzerinde Frozen, Mickey Mouse, Unicorn gibi payetli işlemeler bulunuyor. Kız çocuklarının ve genç kızların konforlu bir şekilde hareket edebilmelerini sağlayan kış elbiseleri çorap ve çizmelerle mükemmel bir uyum yakalıyor. Yaz-kış elbise giymeyi seven kız çocukları triko ve kadife detayları seviyor. Kışlık elbise modelleri koleksiyonunda kadın ve kız çocuklarına özel tasarlanan birbirinden elegant modeller bulabilirsin. Her yaşa ve tarza hitap eden elbiselerin içinde hangi modeli tercih edersen et, sana en yakışan modelin seni en tarz göstereceğini unutmaman gerekiyor.

Kışlık Elbise Nasıl Kombinlenir?

Bilinenin aksine kışlık elbise modellerini kombinlemek daha kolaydır. Bir bootie ile kombin edeceğin düz siyah bir kadife elbise ile hangi davete gidersen git tüm bakışları üzerine çekmeyi başarabilirsin. Desen örüntüleri ve kumaş seçenekleri ile bir elbisenin havasını değiştiren tarzı farklı kombinlerle vintage, etnik, klasik, romantik veya spor bir hale dönüştürebilirsin. Sezonda hayli kullanılan kuş gözü, kazayağı, kare, ekose, baklava ve  çiçek desenlerinin hakim olduğu elbiselerin yanında dümdüz renklerle tasarlanan sade elbiselere de rastlayabilirsin. Elbise desenli olduğunda üzerine alacağın ceketin veya kabanın sade olmasına, elbise sade ise üzerine alacağın paltonun hareketli olmasına özen gösterirsen mükemmel kombinasyonu kolay bir şekilde yakalamış olursun.

Kat kat giyinmek ile özdeşleşen kış sezonunda kışlık elbise modellerini kombinlerken buna özen gösterebilirsin. Fantastik bir moda trendi olarak görülen kat kat giyinme serüveni için DeFacto’da pek çok ürün bulabilirsin. Favori çizmelerin ve minik çantanla kombinleyeceğin kışlık triko elbise modelleri sade bir kabanla mükemmel uyumu yakalıyor. Kış randevuları her ne kadar soğuk olsa da giydiklerin seni sıcak tutma konusunda başarılı oluyor. İlham verici bir katmanlı stil oluşturmak için kışlık şifon elbise modelleri oluşturabilirsin. Şifon elbisenin üzerine giyeceğin kapüşonlu bir sweatshirt yardımıyla olabildiğince spor görünürken tam tersi şifon elbise üzerine tercih edeceğin kürk ceket ile elegant bir duruş sergileyebilirsin.

Dolabın için kışlık ürünler satın alırken elbiseleri farklı şekillerde kombinlemek amacıyla triko veya kadife kazak seçeneklerine de bakman sana fayda sağlayabilir. DeFacto’da pek çok farklı tarzda tasarlanmış göz alıcı ürünler bir arada sunuluyor. Sadece beğendiğin ürünleri üzerinde taşıyarak hem yaz hem de kış mevsiminde mutlu olabilirsin. Her yaşa ve zevke göre kışlık kombinler bulabileceğin DeFacto elbise koleksiyonlarında en çok tercih edilen elbise modellerini filtreleyerek kolayca bulabilirsin. Şık ve modern bir görünüm yakalayacağın birbirinden özel kışlık elbise modelleri ile çevrendeki herkese ilham olabilirsin.