Soğuyan havalarla birlikte kombinlerde de değişiklikler yapılmaya başlandı. Dış giyim kadar günümüzün çoğunu geçirdiğimiz ev kombinlerimiz de önemlidir. Kışlık ev giyim parçalarının arasında yer alan pelüş sabahlıklar, panduflar ve polar gecelikler, rahat olma ve sıcak tutma özellikleriyle pek çok kişi tarafından tercih edilir. Ev giyimine önem verenler ve konforlu ev kombinleri arayanlar için pek çok alternatif bulunmaktadır.

Gündüz Kışlık Ev Giyim Kombinleri

Güne başlarken, ailenizle yaptığınız keyifli sabah kahvaltılarında veya televizyon karşısında sabah programlarını izlerken rahat kıyafetler içinde olmak anı daha keyifli bir hale getirir. Sabah kombinlerinin olmazsa olmazları arasında peluş sabahlık modelleri bulunur. Canlı renkleri sevenler için kırmızı ve pembe renklerinin yoğunlukta olduğu modeller, sabahları soğuktan korunmak isteyenler için idealdir. Sade renkleri tercih edenler için ise peluş sabahlıkların siyah, beyaz ve lacivert renkleri bulunur. Yumuşak yapısıyla vücudunuzu saran sabahlıkları rahat bir eşofman takımı ve ev botu ile kombinleyebilirsiniz. Birbirine uygun renk ve desenleri seçerek tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Peluş sabahlıklar esnek yapılarıyla günlük işlerinizi yaparken rahat etmenizi de sağlar. Kışın sıcak tutmaya çalıştığınız ayaklarınızı korumak için ise panduf veya ev botu doğru tercih olacaktır. Peluş sabahlıklar sizi oldukça sıcak tutacağı için daha ince, rahat eşofmanlarla kombinler yapabilirsiniz.

Uyku Vaktine Uygun Kışlık Ev Kombinleri

kıslık cizgili pijamaGünün yorgunluğunu atmak için yatağınıza geçtiğinizde üzerinizde en rahat kıyafetleriniz olsun istersiniz. Uyku vaktinde rahat ve salaş kombinler yapmak daha keyifli bir uykunun anahtarıdır. Sade kombinleri seviyorsanız çizgili veya düz renkli pijama takımlarını tercih edebilirsiniz. Düğmeli pijama takımı modellerinde genellikle çizgili desenler kullanılır. Ayı, kedi veya köpek gibi sevimli desenleri seviyorsanız tişörtlü pijama takımlarını da deneyebilirsiniz. Uyku vaktinde daha kalın ve sıcak tutan kombinler yapmak isterseniz polar gecelik modellerini de tercih edebilirsiniz. Polar gecelikler, yumuşak ve sıcak tutan yapısıyla gece boyu soğuktan korunarak keyifli bir uyku deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır. Pijama takımınıza uygun bir uyku gözlüğü ve uyku çorabı da tercih edebilirsiniz. Üzerinde düz desenlerin, mottoların veya sevimli hayvanların yer aldığı pek çok uyku gözlüğü modeli arasından kombininize ve tarzınıza en uygun modelleri seçebilirsiniz. Uyurken sıcak kalmak isteyenler için uyku çorabı da olmazsa olmazdır. Çoraplar, pelüş yapıları ile hem ayağınızı sıcak tutar hem de rahat bir his sağlar. Rahatlık ve şıklığa önem veriyorsanız uyku kombinlerinizi pek çok parça ile zenginleştirebilirsiniz.

Pijama modellerinin yanı sıra ev kombinlerinizi zenginleştirecek pek çok sweatshirt çeşidi de bulunur. Salaş bir rahatlığın peşinde olanlar için oversize sweatshirt modelleri idealdir. Dik yaka, kapüşonlu veya cepli sweatshirtler hem şık bir görünüm hem de rahatlık sağlar. Cepli sweatshirtler, yanınızda taşımak istediğiniz pek çok kişisel eşyanıza yer imkanı tanır. Cep telefonunuzu, mendilinizi veya ufak aksesuarlarınızı bu ceplere rahatlıkla koyabilirsiniz. Başınızı soğuktan korumak isterseniz özellikle soğuk kış günlerinde kapüşonlu modelleri tercih edebilirsiniz. Ayarlanabilir bağcıklı yapıları sayesinde kendiniz için en ideal duruşu seçebilirsiniz. Sweatshirtlerinizi rahat eşofman altlarıyla kombinleyebilir, farklı bir stil için içine uyumlu renklerde tişörtler giyebilirsiniz. Kombininizi desenli çoraplar ile tamamlayabilir, isteğinize göre eğlenceli, sevimli veya şık görünümler elde edebilirsiniz.

Çocuklar İçin Kışlık Ev Kombinleri

kıslık cocuk pijamasıSevdiği çizgili film karakterlerini, favori renklerini kışlık ev kombinlerinin olmazsa olmazı pijama ve eşofmanları üzerinde görmek çocukları oldukça mutlu eder. Frozen animasyon filminin yıldızları Elsa ve Anna’nın resimlerinin yer aldığı pijamalardan Kral Şakir’li eşofman altlarına kadar pek çok model çocukların eğlenceli dünyasını yansıtır. Mickey Mouse veya Snoopy desenli pijamalarda çocukların zevkleri öne çıkarılır. Özellikle akşam vakti kombinlerinde çocuklara sevdikleri karakterleri yansıtan sevimli pijamalar giydirmek, uyku anlarını anneler ve babalar için daha kolay; çocuklar için ise daha eğlenceli bir hale getirir.

Gündüz kombinlerinde çocuklar için rahatlık ön plandadır. Günün çoğu kısmını hareketli bir şekilde oyunlarla geçiren çocukların kıyafetleri de onlara rahat hareket imkanı tanıyan parçalar olmalıdır. Bu anlamda çocuklar için organik sweatshirtler ve jogger eşofman altlarından oluşan pek çok seçenek vardır. Çocuğunuzun favori renkleri üzerinden birbirinden farklı kombinler yapabilirsiniz. En sevdiği filmleri, çizgi film karakterlerini gün boyu üzerinde taşıyarak daha da mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Harry Potter hayranları için özel üretilen eşofmanlar, sweatshirt veya pijama takımları sinemasever çocukların favorileri arasındadır. Hogwarts ruhunu yansıtan eşofman takımları ile büyülü bir gün geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Eşofman takımlarını sevimli çocuk pandufu modelleri ile tamamlayarak ayaklarını soğuktan korumalarına yardımcı olabilirsiniz.

Sporsever çocuklar için de birbirinden yaratıcı modellerle pek çok kombin yapabilirsiniz. Basketbol ruhunu yansıtan NBA desenli pijama takımları çocukların en sevdiği parçalar arasındadır. Chicago Bulls, Los Angeles Lakers ve Boston Celtics lisanslı sweatshirtler çocuğunuzun spor sevgisini yansıtır ve görünümünün yanı sıra rahat bir kombin yapmasını sağlar. Hareketlerini kısıtlamayan bu takımlar ile çocuğunuz gün boyu oyun oynarken, çizgi film izlerken veya ders çalışırken konforlu zaman geçirir. Eşofman takımlarının canlı renkleri ve desenleri ile çocukların enerjisi ikiye katlanır.

Çocukların en sevdiği karakterler arasında bulunan Marvel kahramanlarına yer veren pijama takımlarını da tercih edebilirsiniz. Spiderman, Superman ve Batman desenlerinin yer aldığı pijamalar sayesinde çocuğunuz bir süper kahraman enerjisiyle uyku vaktine hazırlanacak, konforlu tasarımları ve kaliteli kumaş yapılarıyla keyifli bir uyku deneyimi yaşayacaktır. Pijama takımlarını yine süper kahraman çorapları ile tamamlayabilir, pek çok uyku gözlüğü modeli ile ışıktan gözlerinin rahatsız olmasını da engelleyebilirsiniz.

Kışlık Ev Giyim Kombinlerinizde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Zamanınızın çoğunu geçirdiğiniz evinizde tercih ettiğiniz parçaları seçerken dikkat etmeniz gereken birtakım özellikler vardır:

  • Pijama takımlarınızı yalnızca uyku vakti kullanıp gün içerisinde rahatlığın öne çıktığı eşofmanlar kullanmalısınız. Eşofmanlarınızı giyerek güne başlamak sizi uykulu halinizden kurtaracak, değişimin getirdiği enerji işlerinize daha kolay yoğunlaşmanızı sağlayacaktır.
  • Kış kombinlerinizde sizi sıcak tutan parçaları tercih etmelisiniz. Pelüş sabahlık veya panduflar hem bedeninizi hem de ayaklarınızı sıcak tutacaktır.
  • Seçtiğiniz pijama ve eşofman takımlarınız yıkamaya dayanıklı, kaliteli ürünler olmalıdır.
  • Gün içerisinde tercih ettiğiniz eşofmanlarınızda canlı renkleri öne çıkarmak sizi daha dinç kılacaktır. Kış aylarında uzak kaldığınız güneş ışığının enerjisini canlı renkli eşofman veya sweatshirtlerinizden alabilirsiniz.
  • Kolayca giyip çıkarabileceğiniz parçalar arıyorsanız düğmeli pijama takımı gibi seçenekler sizin için ideal olacaktır.
  • Sevdiğiniz karakterleri, filmleri ve renkleri içeren pijamalar veya eşofman takımları, gün içinde enerjinize de olumlu anlamda etki edecektir.

Kışlık ev giyim kombinlerinizde rahatlık ve şıklık oldukça önemlidir. Soğuğa karşı ekstra koruma sağlayan pelüş ve polar giysiler, rahat pijama takımları, ışıktan rahatsız olanlar için motto ve şık tasarımlar içeren uyku gözlüğü çeşitleri ve birbirinden eğlenceli desenlere sahip ev botu, panduf modelleri kombinlerinizin olmazsa olmaz parçaları arasındadır. Kombinlerinizde kaliteye ve rahatlığa önem veriyorsanız sevdiğiniz desenler, filmler ve karakterlerden oluşan pek çok kışlık ev giyim ürününe avantajlı fiyatlar ve güvenilir alışveriş imkanı sayesinde DeFacto ile sahip olabilir, evde rahatlığın tadını kolayca çıkarabilirsiniz.