Havaların soğuması ile birlikte sonbahar kendini tam olarak gösterdi. Sabahın serinliğinde işe, okula, gezmeye giderken veya yoğun bir günün ardından akşam esintisinde dinlendirici bir etkinlik planladığımızda üşütüp hasta olmamak için kıyafetlerimizi de mecburen kalınlaştırmak durumundayız. Peki trençkot ne zaman giyilir? Serin başlayan sonbahar sabahına inat öğle vaktinde içimizi ısıtan güneşin keyfini çıkarırken de terleyip hasta olmak tabii ki ayrı bir sıkıntı. Peki bu işin arasını bulup günlük hayatımızı hem şık hem de sağlıklı yaşamak için nasıl giyinmeliyiz? İşte bu sorunun en basit cevabı hem spor hem de klasik giyim tarzlarına kolayca kombinlenebilen çeşitli renkleri ve tasarımlarıyla kullanımınıza sunulan oversize trençkotlar! Modaya estetik bir dokunuş yaparak zerafetinizi farklı tarzlarda sergileyebileceğiniz sonbaharın temsilcisi trençkotlar en yeni tasarımlarıyla sizleri bekliyor.

şık trençkot kombinleriŞık ve Rahat Olmak Mümkün

Sosyal hayatın her anında iyi görünmenin ve ortama uygun giyim tercihlerinin insanlarda bırakılan ilk intiba için önemi tartışılmaz bir gerçek. Ancak koca günü ister iş yerinde, ister okulda ya da başka herhangi bir faaliyet içerisinde geçirirken rahat olmak ve kıyafetlerin oluşturacağı olumsuz etkilerden arınarak geçirmekte herkesin öncelik verdiği bir durum. Tabii ki şık ve güzel görünmek istiyorsunuz ancak rahat hareket etme özgürlüğünüzü de kaybetmemelisiniz ki günün yoğunluğunun keyifle üstesinden gelebilin. Hal böyle olunca işin uzmanları da bu konuda ki taleplerimizi karşılamak ve ihtiyaç duyulan arz dengesini sağlamak için sürekli çalışma halindeler. Kıyafet deyip geçmeden bu işi ciddiye alan ve her türlü ihtimali göze alarak üretim yapan ve bu ürünleri üreticiye en makul fiyata sunmayı amaç edinmiş Defacto her mevsim yeni tasarımlarıyla yanınızda olduğu gibi bu sonbahar da en yeni tasarım ve koleksiyonlarıyla hizmetinizde. Ülkemizin her şehrinde yüzlerce mağazası ve online satış imkanı ile 7 gün 24 saat şıklığı ve rahatlığı en uygun fiyatlarla size sunmaya devam ediyor. Defacto mağazalarında her türlü giyim ihtiyacınıza uygun, rahatlığı ve şıklığı ön plana alarak tasarlanmış ürünlerle oluşturacağınız kombinler kurtarıcınız olacak. Kıyafetlerinize hafif dokunuşlarla farklı bir hava katabileceğiniz aksesuarlar her an ulaşabileceğiniz Defacto mağazalarında sizleri bekliyor.

Dolabınızın Olmazsa Olmazı

Dünyanın farklı ülkelerinde de olsa insanların büyük bir kısmının hemen hemen her gün cevabını bulmak için ayna karşısında vakit harcadığı “Bugün ne giysem?” sorusu her sabah enerjinizi azaltır. Ona eşlik eden “Bu buna uyar mı?” sorusu ise cevabı tatmin edici olmadığında size mutsuzluğa sürükleyebilir. Bu ikilemlerden kurtulmak, enerjinizi keyifle güne aktarmak ve gözlerinizin aynaya kaydığı her an önce kendinize güzel görünmek için dolabınızın her türlü duruma kolayca uyum sağlayacak kritik parçalara sahip olması güne güzel başlamak adına kolaylaştırıcı bir etkidir. Oversize trençkot hiç şüphesiz ve tartışmasız listenin üst sıralarına yerleşen parçalardan. İster kot pantolon ile ister keten pantolon ile isterseniz bütün tarzlarda etekler ile rahatlıkla kombinleyebileceğiniz trençkotlar, tişört ve gömleklerinizle de arzuladığınız uyumu kolayca sağlayacak. Seçtiğiniz renkler veya desenlerle uyumlu tamamlayıcı aksesurlar görünüşünüze farklı yorumlar katacak. Size de bu rahatlığın ve güzelliğin tadını çıkarmak düşecek.

Ayaklarınızı rahatça uzatıp keyif kahvenizi yudumlamaya başladıysanız sizler için hazırladığımız birkaç kombini birlikte değerlendirebiliriz. Kadınlar için uygun kombin her zaman ve her şartta oldukça önemlidir, mesela maxi boy elbisenizin üzerine elbisenin aksi renk tonunda giyeceğiniz bir trençkot ile bambaşka bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ayakkabınıza uyumlu çantanızı ve gizemli bir etki bırakmanızı sağlayacak gözlüğünüzü de unutmayın. Yine mini boy etek altına kovboy çizme ve üzerine uzun trençkot ile harika bir görünüm elde etmek çok kolay. Gün içerisinde esecek sonbahar rüzgarlarından korunmaya yardımcı olan desenli şalınız ise sizi sıcak tutacak. Ben rahatıma düşkünüm diyorsanız mom jean, sneakers ayakkabı ve trençkot üçlemesiyle kendi tarzınızı ortaya koyarak sportif ve aynı zamanda alımlı da olabilirsiniz. Aynı kombini bol paça pantolonlarla veya havuç kesim pantolonlarla da yapmanız tabii ki mümkün. Yağmurlu havalarda ayakkabı tercihini postallardan yana kullanarak modası hiç kaybolmayacak bir tarzı da yaşatabilirsiniz. Tesettür giyim içinde aranılan kriterleri sağlayan trençkot pardesü  ve  uzun trençkotlar her yaşa hitap edebilecek modellere sahip. Oluşturacağınız bu kombinleri renk renk fularlar ile çeşitlendirerek şık çantalarla bütünleyebilirsiniz. Erkekler için de durum çok farklı değil aslında. İster spor giyim için, isterseniz takım elbise ile rahatlıkla kullanabileceğiniz trençkotların altına iskarpin ayakkabı veya outdoor ayakkabı dahi giymeniz mümkün. İş yerinde otoritenizi ortaya koyacak giyim tarzınızı bütünlerken, günlük giyim için üzerinize alacağız şık bir mont olarak rahatlıkla kullanılabilir. Yaka kesim modelleri ve boy uzunluğu seçenekleriyle tarzınıza daha uygun hale gelecek birçok çeşit her zaman olduğu gibi Defacto erkek trençkot kombinlerimağazalarında sizleri bekliyor.

En Yeni Tasarımlar Sizleri Bekliyor

Ülkemizde giyim sektöründe en yaygın mağaza ağları ve online mağazasıyla öncü firmalarından olan Defacto, sektöre kazandırdığı yeni tasarımlar ve kalite anlayışıyla tercih sebebi olmaya devam ediyor. Trençkot tarzına son yıllarda kazandırılan uzun trençkot bayan modelleri ve trençkot pardesü seçenekleri giyim tarzınıza yenilikler kazandırarak sizi mutlu etmenin peşinde. Her türlü giyim tarzına hitap etmeyi amaçlayan firma pardesü giyimine de yeni bir tarz getirerek çok beğenilen trençkot modellerini kış mevsimi giyim tarzında daha çok tercih edilen pardesüye çevirmeyi başardı. Bu sayede pardesü zarafetini istediğiniz her zaman mevsimsel sorunlar yaşamadan gönül rahatlığı ile kullanabileceksiniz. Şıklığınız ve tarzınız için onlarca yıllık bilgi birikimi ve tecrübe ile üretilmiş bu yeni modelleri tükenmeden görmek için acele edin. Yeni modelleri incelerken satın aldığın trençkot ile rahatlıkla kombinleyebileceğin küpe, kolye, bileklik, çanta gibi aksesuarlarda Defacto mağazalarında sizleri bekliyor. Çünkü giyim tarzı şapkadan ayakkabıya kadar bir bütündür. Sizin için her türlü ayrıntıyı düşünerek ortaya çıkarılan bu tasarımlar ile artık “Ne giysem?” diye düşünmeden oluşturacağınız kombinler sayesinde daha özgüvenli ve daha mutlu günlere yelken açın.

Tüm Zamanların En Etkileyici Tasarımları

Oluşturduğunuz kombinlerde süreklilik yakalamak ve daha önce aldığınız bir kıyafet ile yeni aldığınız bir kıyafeti bir birine uydurabilmek için özgün tasarımlar ve kaliteli ürünleri tercih etmek her zaman işinize yarar. Bu kalitede ürünler bulmak için ise alanında kendini kanıtlamış ve yaygın bir ağı olan mağazaları tercih etmek zevklerinize ulaşmak adına işinizi kolaylaştıracaktır. İşte tam bu noktada DeFacto bahsettiğimiz tüm bu kazanımların üzerine bir de tüketicinin en büyük isteği olan kaliteyi ucuza elde edebilme imkanını da sağlayarak şıklığınızın adı haline geliyor. Aldığınız tüm ürünleri sebepsizce iade ve değişim gibi tüketici adına işlemi kolaylaştıran her türlü kolaylığı sunarak hizmet vermeye çalışan DeFacto her mevsim en etkileyici tasarımlarla sizleri bekliyor. Her sezonun gözde ürünlerinden olan oversize trençkotlar, ortaya çıkardığı model çeşitliliği ve renk seçenekleri ile her yaştan erkek ve kadına hitap etmeyi başarmış durumda. Sahip olacağınız trençkot ile kombinleyebileceğiniz binlerce ürün ve aksesuar tüm mağazalarda sizleri bekliyor.