Sevgililer Günü, her yıl şubat ayının 14. günü tüm dünyada coşkuyla kutlanır. Birçok çift, birlikte özel ve romantik bir zaman geçirerek bu olayı kutlar ve aynı zamanda nasıl hissettiklerini göstermek için birbirlerine özel hediyeler satın alırlar. Söz konusu Sevgililer Günü'ne özel hediyeler olunca kıyafetten aksesuara, ayakkabıdan parfüme kadar pek çok seçenek mevcuttur. Ancak hediyenizin gerçekten özel ve unutulmaz olabilmesi için sevdiğiniz kişinin zevklerini, yaşam tarzını ve ihtiyaçlarını karşılaması son derece önemlidir. Siz de bir sonraki Sevgililer Günü'nde en mükemmel hediyeyi ve aktiviteyi gerçekleştirmek için hazırladığımız rehbere göz atabilirsiniz.

sevgililer günü hediyesine alınırSevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır?

Sevgililer Günü hediye fikirleri söz konusu olunca ilk olarak onun ilgi alanlarını yansıtan ve beğenebileceği şeyler seçmekle başlamanız gerekir. Hediye almak, gerçekten üzerinde ince düşünülmesi gereken son derece özel bir durumdur. Sevgilinize mükemmel hediyeyi seçmek için bazı ipuçlarından faydalanabilirsiniz.

  • Beğenilerini Göz Önünde Bulundurun: Sevgiliniz için bir hediye seçmeden önce sevdiği şeyler ve tarzı hakkında bolca düşünmeniz gerekir. Kıyafetlerinin spor, klasik veya casual olmasından sevdiği kokuların aromalarına ve kullandığı aksesuarlara kadar bu konuda size referans olabilecek birçok malzeme mevcuttur. Ayrıca fiziksel eşyalardan ziyade deneyim odaklı bir hediyeyi de partnerinizin zevkleri doğrultusunda gündeme getirebilirsiniz.
  • Bütçeye Odaklanmayın: Mükemmel Sevgililer Günü hediyesini verebilmek için çok büyük bütçeler ayırmanız gerektiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Seveceğini hissettiğiniz ve kalpten gelen bir şey olduğu sürece tüm hediyeler mükemmeldir. Bu özel ve romantik günde ona ideal hediyeyi sunmak için sadece beğenebileceği ürünlere odaklanın.
  • Yakınlarından Fikir Alın: Sevgililer Günü'nde sevdiğinize ne alacağınıza karar vermek için yapabileceğiniz bir diğer şey de onun yakın arkadaşları ve ailesi ile konuşmaktır. Ancak burada sürprizi bozmamak adına gerçekten sır saklamayı başaran kişilerle iletişimde olmanız önemlidir. Eğer yakınlarıyla iletişiminiz yoksa benzer yaş grubunda ve zevkleri olan arkadaşlarınızdan da destek alabilirsiniz.
  • Kişiselleştirilmiş Bir Hediye Seçin: Bir Sevgililer Günü hediyesini gerçekten kişisel ve özel kılmak her zaman harika bir fikirdir. Bu nedenle, kıyafet, aksesuar veya ayakkabı olması fark etmeksizin ne alırsanız alın, kişisel dokunuşlarla hediyenizi özelleştirebilirsiniz. Üzerinde romantik bir not, fotoğraf veya en sevdiğiniz müziğin bulunduğu paket, emin olun sevgilinizi dünyanın en mutlu kişisi yapacaktır.

erkeklere sevgililer günü hediyesiErkek Arkadaşa Alınacak Hediyeler

Pek çok kişi, erkekler için hediye seçmenin son derece zor ve endişe verici olduğunu düşünebilir. Ancak yukarıda saydığımız Sevgililer Günü hediye seçme önerilerine dikkat ettikten sonra erkek arkadaşınız için mükemmel hediyeyi bulmak son derece kolaydır. Ne alacağınız hakkında net bir fikir kafanızda oluşmadıysa birkaç Sevgililer Günü erkek hediyeleri için birkaç öneriden ilham alabilirsiniz.

Erkekler İçin Şık ve Trend Giysi Hediyeleri

Sevgililere alınacak hediyeler söz konusu olunca pek çok kişinin aklına ilk gelen şık kıyafetlerdir. Erkekler için kıyafet seçmek, doğru ayrıntılara dikkat ettiğiniz sürece son derece kolaydır. Öncelikle genel giyim zevkine uyum sağlamak için dolabının tarzını gözden geçirmeniz gerekir. Formal, atletik veya günlük giyim zevklerinden hangisini en çok tercih ettiğine göre birbirinden şık kıyafetler seçebilirsiniz. İş hayatı yoğun olan bir erkek arkadaşınız varsa takım elbise ve blazer ceket iyi bir seçim olabilir. Spor giyimden hoşlanan erkekler için ise eşofman takımı, sweatshirt ve tişört mükemmeldir. Son olarak her koşulda iyi görünmesi için jean pantolon ve mont gibi günlük ürünler de tercih edebilirsiniz.

Zamansız Erkek Aksesuar Hediyeleri

Aksesuar, bir erkeğin stilini yansıtmasının en kestirme ve şık yollarından biridir. Bu nedenle Sevgililer Günü’nde hem şık hem de işlevsel bir hediye seçmek istediğinizde cüzdan, kemer, şapka, çanta ve saat gibi aksesuarlar harika bir tercih olacaktır. Deri kemer ve cüzdan, yaşı, giyim tarzı ve yaşam stili ne olursa olsun, her erkeğin ilgisini çeken zamansız bir tercihtir. Benzer şekilde şık bir saat de günlük veya özel günlerde tarzını tamamlar ve saate her baktığında sizi hatırlamasını sağlar. Biraz daha işlevsellik odaklı bir hediye seçmek istediğinizde evrak çantası, sırt çantası veya laptop çantası gibi aksesuar seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz.

Kadınlara Alınacak En Güzel Hediyeler

Kadınlar için tercih edebileceğiniz onlarca farklı hediye seçeneği arasından hangisini tercih etmeniz gerektiği konusunda kafanız karışabilir. Ancak her kadının hoşuna gidebilecek mükemmel Sevgililer Günü hediyesi için en popüler seçeneklere göz atarak aradığınızı kolayca bulabilirsiniz.

Tarzına Uygun Kıyafet Hediyeleri

Kadınlar, tarzları ve yaşları ne olursa olsun, şık giyinmekten her zaman hoşlanırlar. Bu nedenle giyim zevklerine ve vücut şekline uygun bir kıyafet seçmeniz, onun kendisini özel ve değerli hissetmesini sağlayacaktır. İş ortamında sürekli resmi bir tarzı olan sevgiliniz için kalem elbise, etek-ceket takım, blazer ceket ve gömlek gibi klas kıyafetler seçebilirsiniz. Okula giderken rahat olmaktan keyif alan kız arkadaşınız için ise eşofman, sweatshirt veya şişme mont gibi daha spor ürünler önerilebilir. Günlük hayatta her kadının dolabında bulunması gereken jean pantolon, tişört ve trençkot gibi kıyafetler seçerek de mükemmel Sevgililer Günü hediyesini yaratabilirsiniz.

sevgililer gününde çanta hediyesiGöz Alıcı ve Zarif Aksesuar Hediyeleri

Takılar, aksesuarlar ve ayakkabılar, kadınların tarzlarını tamamlarken aynı zamanda imza stillerini oluşturmaları için en ideal seçenekler arasında yer alır. Kız arkadaşınızın adının baş harflerinden oluşan küpe, kolye veya diğer takı modelleri, hem özel hem de şık bir hediye seçeneği olabilir. Kadınların her koşulda almaktan keyif duyduğu diğer bir hediye ise çanta ve ayakkabıdır. Hiçbir kadın yeterince çanta ve ayakkabıya sahip olduğunu düşünmez. Bu nedenle şık deri el çantalarından topuklu stiletto ve spor ayakkabı gibi günlük seçimlere kadar pek çok farklı hediye tercih edebilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde Ne Yapılır?

Sevgililer Günü, sevgililere duygularını ifade etmeleri için birçok yol sunar. Peki sevgililer günü nereye gidilir? Bazı insanlar sevdiklerini bir restoranda romantik bir akşam yemeğine götürürken, bazıları evlenme teklif etmek veya evlenmek için bu günü seçebilir. Siz de henüz bu özel günü nasıl geçireceğinize karar vermediyseniz Sevgililer Günü sürprizleri için sunduğumuz önerileri değerlendirebilirsiniz.

  • İlk Buluşma Yerine Götürün: Özellikle kadınlar, erkeklerin birbirlerini tanımaya başladıkları zamanlara ait ayrıntıları hatırlamalarına bayılırlar. İlk randevunuzu düşünün ve onu aynı yere götürün, aynı yemeği yiyin ve romantizminizi ortaya çıkaran aynı şeyleri yapın.
  • Yatakta Kahvaltı Hazırlayın: Sevdiğinize leziz bir kahvaltı hazırlayıp yatağında servis ederek bu özel güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Kahvaltıda en sevdiği pancake, krep, sandviç, kruvasan ve reçelleri seçerek harika bir tepsi oluşturun. Küçük bir aşk notunu tepsiye eklemeyi unutmayın.
  • Şehrin Havalı Restoranında Akşam Yemeği Yiyin: Hayatın koşturmacasında çiftler bazen birbirlerine vakit ayırmayı unutabilirler. Siz de bu Sevgililer Günü’nde şehrin en popüler mekanlarına gidin ve huzurun ortasında gurme yemeklerin tadını çıkarın.
  • Sinemada Romantik Bir Film İzleyin: Sevgililer Günü'nde aşk dolu duygularınızı yansıtmak için birlikte romantik bir film izleyin. Sinema seansından önce en sevdiği çikolatalardan oluşan bir paketi hediye ederek filmin tadını büyük bir keyifle ve coşkuyla çıkarın.
  • Güneşin Batışını İzleyin: Ufukta muhteşem bir gün batımını izlemek için tropik bir adada veya çok uzaklarda bir yerde olmanıza gerek yok. Kendi şehrinizde muhteşem bir gün batımı lokasyonuna giderek sadece birbirinize ait ve özel bir an yaratın.

Sevgililer Günü'nü ister evinizin konforunda ister lüks bir restoranda geçirmeyi planlayın, sevginizi en içten şekilde ifade ettiğiniz sürece her an özel olarak hatıralarınızda kalacaktır. DeFacto, Sevgililer Günü’nü daha özel ve değerli kılmanız için birbirinden şık erkek ve kadın hediyelerini ayrıcalıklı fiyat ve kampanyalarla sunar. Bugünü daha eğlenceli hale getirmek istiyorsanız DeFacto sevgili kombinleri sayfamıza göz atabilirsiniz. Siz de sevgilinizin zevklerini ve tarzını yansıtan birbirinden şık DeFacto giysi ve aksesuarları hemen şimdi sepetinize ekleyerek sevginizi ifade edin!