Kadınların vazgeçilmez aksesuarı çantalar, her kombinde en önemli parçalar arasında yer alır. Günlük ya da özel davet kombinlerinde şık görünmenizi sağlayan önemli detaylardan biri, kullandığınız çanta modelidir. Günlük hayatınızda küçük ebatlı postacı çantalarını kullanabilirsiniz. Ancak eşyası çok olanlar için rahat taşınan ve her kombin ile uyum sağlayan tote çantalar günlük şıklığınıza iyi bir etki sağlar. "Tote çanta ne demek?" diye düşünenler için rahat ve geniş çanta modelleri olarak özetleyebiliriz.

 Alışveriş çantası olarak da bilinen tote çantalar, uzun ve büyük yapıları ile gün içinde ihtiyaç duyduğunuz tüm kişisel eşyalarınızı kolayca taşımanızı sağlar. Sportif ya da klasik kombinlerde kullanılabilen tote çantalar, farklı renk ve desenleri ile her zevke uygun olur. Oldukça geniş olan tasarımı sayesinde aradığınız eşyaları kısa sürede bulabilirsiniz. Spor salonuna giderken fit görünmek isteyenler sportif bir tarz sunan tote çantaları kullanabilir. Spor kıyafetlerinizi ve havlunuzu bu çantalar ile çok rahat bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Anneler bebekleri ile yolculuk yaptıklarında tote çantaları kullanarak rahat bir gün geçirebilirler. Bebek bakımında ihtiyaç duyulan tüm ürünleri tek bir çantada toplayabilmek mümkün. Bebek bakım çantası ile kombinini gölgelemek istemeyen anneler, bebeklerinin eşyalarını tote çantalarda taşıyabilir. Hem çocuğunuzla eğlenceli bir gün geçirmek hem de şık görünmek istiyorsanız kombininizle uyumlu tote çanta modelini tercih edebilirsiniz.

tote çanta kombinleriTote Çanta Kombinleri

Rahat ve cool bir görünüm yaratmak için tote çanta modellerini kullanabilirsiniz. Tote çanta kombinlerinde zahmetsiz şıklık ön plana çıkar. Günlük kombinlerde, ofis şıklığında, özel davetlerde tote çanta modellerini kullanabilirsiniz. Cepli, bağlamalı, kemerli, askılı, kulplu gibi farklı detayları olan tote çantaları istediğiniz kıyafetler ile tamamlayabilirsiniz. Her mevsim tercih edilen bu çanta modelleri, kışlık ve yazlık kombinlerinizle anında uyum sağlar.

Kış Stilinde Tote Çantalar

Soğuk havalarda kullanılan kaban, mont, pardösü, trençkot, çizme ve bot modellerini tote çantalar ile kombinleyebilirsiniz. Jean üstüne uzun çizme, yarım kaban içine boğazlı triko, elde tote çanta ve sevimli bir örme bere ile kış stili yaratabilirsiniz. Soğuk havalarda kullandığınız kıyafetlerinizi büyük çantalar ile tamamlayabilmeniz mümkün.

Şişme tasarımlı ve dikiş detaylı çantalar, kış kombinleri için önemlidir. Uzun montlar ve kabanlar ile büyük çantalar iyi bir uyum yakalar. Atkı ve bere modelleri ile salaş bir görünüm elde edebilirsiniz. Zahmetsiz şıklık sağlayan tote çantalar ile zamansız bir stil oluşturmanız mümkün.

Yazın Işıltısını Yansıtan Çanta Modelleri

Yaz mevsimi tatilin, gezmenin, eğlenmenin zamanıdır. Tatil mekanlarında, kültürel gezilerde, sahil etkinliklerinde tote çantalar ile konforlu bir gün geçirebilirsiniz. Makyaj malzemeleri, cilt bakım ürünleri, güneş gözlükleri, şapkaları daha birçok eşyayı içine sığdırabileceğiniz tote çantalar ile günün tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Özellikle tatil beldelerinde jean kısa şortlar, askılı tişörtler ile tote çantalar birlikte kullanılır. Gün içerisinde uygun bir kumsal bulup denize girebilirsiniz. Bu nedenle çantanızda bikini olması, güneş kreminin yanınızda bulunması önemlidir. Geniş iç hacme sahip olan şık görünümlü tote çantalar ile gün içerisinde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm eşyaları yanınızda bulundurabilirsiniz.

Tote Çantaları Kimler Tercih Etmeli?

Geniş yapısı ile konfor sağlayan tote çantaları her türlü kombin ile kullanabilirsiniz. Önemli olan nokta, beden yapınızın uygun olmasıdır. Kısa boylu kadınların büyük aksesuar kullanması doğru bir tercih değildir. Minyon tipli kadınlar kombinlerinde kendilerini öne çıkarmalıdır. Kilolu kadınlar için tote çanta modelleri iyi bir seçenek olmayabilir. Geniş ve büyük yapısı olan bu çanta modelleri kadınların daha kilolu görünmesine neden olur. Omuz detayları olan kıyafetlerde tote çantaları omuzda taşımak yerine elinizde kullanabilirsiniz. Bu nedenle tote çantaları seçerken hem omuz askısı hem el kulpu olan modelleri değerlendirmeniz ideal olur.

Tote Çanta Kombinlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

tote çanta seçerken dikkat edilmesi gerekenlerTote çantalar, rahat ve cool görünümleri ile sık tercih edilir. Kısa boylu ve minyon tipli kadınlar tote çanta tercih ederken daha küçük olan modelleri seçmelidir. Çanta ebatının büyük olması kısa kadınlar için uygun değildir. Eğer kısa boyluysanız ve tote çanta kullanmak istiyorsanız daha küçük ve dar olanları tercih edebilirsiniz. Üstelik renkli ve desenli tote çantalar, minyon tipli kadınlar için uygun olmayabilir. Sade ve düz renk tasarıma sahip tote çantalar daha uzun boylu görünmenize yardımcı olur.

Geniş ve büyük çantalar olan tote çantalar tercih ettiğinizde çok gösterişli kıyafet parçaları kullanmamalısınız. Kıyafetiniz çok detaylı ise daha küçük çantaları tercih edebilirsiniz. Tote çanta modelleri, geniş olduğu için çok fazla eşya alabilir. Çantayı çok fazla doldurmak şişkin ve kötü bir görünüme neden olur. Tote çanta kullandığınızda çantanız hacmini iyi kullanmak önemlidir. Çok ağır eşyalarınızı yanınızda taşıyarak hem çantanıza hem sağlığınıza zarar verebilirsiniz.

Tote çanta modelleri tercih ederken kapalı bir iç cebi olmasına özen göstermeniz gerekir. Telefon, kimlik, para, anahtar gibi önemli kişisel eşyalarınız geniş ağız yapısına sahip bu çanta modellerinden kolayca düşebilir. Bu nedenle kapalı iç cebi olan çantalar daha güvenli bir seyahat sunar. Tote çantaların geniş ağız yapısı olsa da mutlaka bağlama, çıt çıt, mıknatıs gibi kapatma detayları olmasına önem vermelisiniz. İçindeki eşyalarınızın gün ortasında dökülmesi sizi zor bir duruma sokabilir.

Sade, desenli, bez, kumaş, deri gibi farklı tasarıma sahip olan tote çantaları kendi stilinize uygun şekilde tercih edebilirsiniz. Klasik bir görünüm yaratmak için renkli fular çeşitlerini tote çantanızın sapına bağlayarak sade kombininizi hareketlendirebilmeniz mümkün. Özellikle bahar ve yaz aylarında sunulan cıvıl cıvıl renklere sahip oyalı, boncuklu, saten, keten fular modellerinden dilediğinizi seçip tek renk olan tote çantanıza takabilirsiniz.

Tote çanta kombinlerinde çok fazla aksesuar kullanmamaya özen göstermeniz gerekir. Büyük ve geniş olan bu çantalar kombinde odak noktası olduğu için fazla aksesuar kullanmak göz yorucu bir tarza neden olur. Zamansız kombin parçalarından olan bu çanta modellerini daha sade kıyafetlerinizle kullanabilirsiniz. Günlük hayatınızda jean üzerine düz bir tişört ile tote çantaları kombinleyebilirsiniz. Spor ayakkabı, topuklu terlik, sandalet, çizme gibi her türlü ayakkabı ile tote çantalar kullanılabilir. Uzun etek ve elbise çeşitleri ile tote çantalar birlikte iyi bir uyum yaratır. Salaş bir görünüm oluşturmak için uzun etek modellerini triko kazaklar ile birlikte kullanıp tote çantalar ile stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Yaz mevsiminde renkli sandaletler ile tote çantaları takım yapabilirsiniz. Dolgu topuklu hasır sandaletler renkli çantalar ile yazın doğasını yansıtır. Çiçekli yaz elbiseleri, boncuklu halhallar, renkli saç tokaları ve desenli tote çantalar ile yazın coşkusunu doyasıya yaşayabilirsiniz.

Siz de kombinlerinize zamansız çanta modelleri eklemek, kişisel eşyalarınızı zahmetsizce yanınızda taşımak, cool ve rahat görünmek istiyorsanız tote çanta modellerini tercih edebilirsiniz. Her kombine ve her ortama uygun olan bu çanta modelleri ile zarif görünebilirsiniz. DeFacto’da tote çanta modellerini bulabilir ve tarzınıza en uygun olan modeli erişilebilir fiyat ayrıcalığı ile hemen şimdi sepetinize ekleyebilirsiniz.