Yaz mevsiminin sıcak ve samimi doğasını yansıtan çiçekli elbiseler ile zarif görünebilirsiniz. Çiçekli elbise kombinleri her ortama uyum sağlayan şık tasarımı ile doğal güzelliğinizi yansıtıyor. Kısa, uzun, dekolteli, pileli, bağlamalı, yırtmaçlı modelleri ile çiçekli elbiseler günlük hayatınızda şık ve rahat bir tarz sunuyor.

Ofis şıklığında, özel organizasyonlarda, günlük hayatınızda çiçekli mini elbiseleri tercih edebilirsiniz. Beden yapınıza uygun olan çiçekli elbiseler ile her ortamda şık görünmeniz mümkün. Büyük beden yazlık çiçekli elbiseler ile daha fit bir görünüm elde edebilirsiniz. Mini çiçekli elbiseleri tercih ettiğinizde bacaklarınızın kusursuz görünmesi önemli. Bacaklarınızda pürüzler varsa peeling ve cilt bakımı yaparak ışıldayan bir cilde sahip olabilirsiniz. Çiçekli elbiseler gösterişli giyim parçaları olduğu için dikkatleri üzerine çeker. Çiçekli elbise kombinlerinde detaylara önem vermeniz gerekiyor. Makyaj uygulamasında doğal tonları kullanarak sade bir görünüm yaratabilirsiniz.

ofis şıklığında mini çiçekli elbiselerHer Ortama Uygun Stiller

Günlük hayatınızda düğün, nişan, kutlama gibi özel davetlerde çiçekli elbiseler ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Dolgu topuklu sandaletler, hasır şapkalar, tote çantalar, saç tokaları ile elbise kombinlerinizi tamamlayabilmeniz mümkün. Katıldığınız etkinliğe göre aksesuar seçerek çiçekli elbisenizi farklı stillere dönüştürebilirsiniz. Klasik ve profesyonel bir görünüm için koyu renklerde tasarlanan yazlık çiçekli elbiseleri tercih edebilirsiniz. Çiçekli elbiseleri daha sportif bir stile dönüştürmek için spor ayakkabı ve jean ceketleri kullanabilirsiniz. Diz altı kloş çiçekli elbiseleri açık renk spor ayakkabılar ile birlikte tercih edebilirsiniz. Jean ceket ve sırt çantası ile çiçekli elbise modelini daha cool bir tarza dönüştürebilmeniz mümkün.

Ofis Şıklığında Mini Çiçekli Elbiseler

Sıcak yaz günlerinde ofiste çalışırken mini çiçekli elbiseleri, topuklu ayakkabılar ve portföy çantalar ile kombinleyebilirsiniz. Halter yakalı, kemerli, bel bağlamalı, yırtmaçlı elbiseler blazer ceketler ile iyi bir uyum yakalıyor. Profesyonel ve şık bir görünüm için çiçekli elbiseleri oversize blazer ceketler ile birlikte kullanabilirsiniz. Saçlarınızı ortadan ayırıp ensede toplayabilir ve minik aksesuarlar ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Ofis şıklığında sade saç modelleri tercih etmeniz daha uygun oluyor. Çiçekli elbiseler gösterişli parçalar olduğu için aksesuar tercih ederken daha minimal seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Ofis şıklığında çiçekli elbiseleri kullanırken daha az desenli olan modelleri tercih edebilirsiniz. Uzun trençkotlar ile çiçekli elbiseleri birlikte kullanarak klasik bir görünüm yaratabilirsiniz.

Günlük Kombinlerde Çiçekli Elbiseler

Günlük hayatınızda, arkadaşlarınızla buluştuğunuzda, tatil günlerinde, kültürel gezilerde çiçekli elbiseler ile yazın tadını çıkarabilmeniz mümkün. Serin ve enerjik bir gün geçirmenizi sağlayan mini çiçekli elbiseler ile daha genç bir görünüm elde edebilirsiniz. Peki, çiçekli elbise altına nasıl ayakkabı giyilir? Sandaletler, spor ayakkabılar, babetler, topuklu terlikler ile çiçekli elbiseleri birlikte kullanabilirsiniz. Bu sezonun en trend kombini; çiçekli elbise, topuklu terlik, hasır şapka ve hasır tote çanta…

Doğal güzelliğinizi yansıtmak için beden yapınıza uygun olan çiçekli elbiseleri kullanabilirsiniz. Minyon tipli kadınlar, mini boy küçük çiçek desenleri olan elbiseleri tercih edebilir. Kısa boylu kadınlar büyük çiçek desenli elbiseler ile daha kısa görünebilir. Bu nedenle mini etekli küçük desenli elbise modelleri, minyon kadınlar için daha uygun oluyor. Büyük beden modellerde ise uzun çiçekli elbiseler ile daha konforlu bir gün geçirebilir. Ufak pileleri, fırfırları, bağlama detayları olan elbiseler ile kombindeki odak noktasını elbise üzerinde tutabilirler. Basen bölgesi omuzlarına göre daha geniş olan armut tipli kadınlar için omuzları açıkta bırakan çiçekli elbiseler daha uygun oluyor.

Özel Davetlerde Çiçekli Elbiseler Nasıl Kombinlenir?

Çiçekli elbise giyen ünlülerin kombinlerini inceleyerek özel davetler için fikir alabilirsiniz. Çiçekli elbise nasıl kombinlenir sorunuzu bu yazımızda yanıtlıyoruz.Yaz mevsiminde daha çok düzenlenen açık alan etkinlikleri için uçuşan çiçekli elbiseleri kullanabilirsiniz. Romantik ve samimi bir tarz yaratan uzun çiçekli elbiseleri, topuklu sandalet modelleri ile kombinleyebilmeniz mümkün. Şık davetlere katılırken çiçekli elbise tercih ettiğinizde saç modelinizin daha sade olmasına özen göstermeniz gerekiyor. Salaş örgüler, su dalgaları, ıslak geriye taranmış saçlar uygun saç modelleri arasında yer alıyor. Bu sezonun trendi olan klipsli tokaları kullanarak saçlarınıza sıra dışı bir şekil verebilirsiniz.

Bahçe, teras, havuz başı, kumsal gibi açık alan etkinliklerinde çiçekli elbiseleri kullanabilirsiniz. Özel organizasyonlarda parlak renkli portföy çantalar ile elbisenizi vurgulayabilmeniz mümkün. Çanta ve topuklu ayakkabı modelini aynı renklerde kullanarak etkili bir tarz yaratabilirsiniz. At kuyruğu şeklinde topladığınız saçlarınızı kurdele ve fular çeşitleri ile süsleyebilirsiniz. Romantik bir stil yaratan çiçekli elbiseleri saç aksesuarları ile öne çıkarabilirsiniz.

Çiçekli Elbiseler için Aksesuar Seçimi

Cıvıl cıvıl bir görünüm sunan çiçekli elbiseler yazın enerjisini yansıtır. Çiçekli elbiseler nasıl kombinlenir? Neon renklerde olan tote çantalar ile mini çiçekli elbiseleri birlikte kullanabilirsiniz. Sevimli ve enerjik bir görünüm sunan bu kombinde saçlarınızı iki topuz şeklinde toplayabilmeniz mümkün. Çiçekli elbiseler zamansız şıklık sağlayan giyim parçalarıdır. Modası hiçbir zaman geçmeyen bu elbiseler ile her aksesuarı kullanabilirsiniz. Çiçekli elbiseler için aksesuar seçerken dikkat etmeniz gereken nokta çok abartılı olmamasıdır. Sallantılı küpeler, uzun kolyeler, büyük yüzükler zorlayıcı bir görünüme neden olabilir. Çiçekli elbiseler, desenli bir tasarıma sahip olduğu için minimal aksesuarlar ile daha iyi bir uyum yakalıyor.

çiçekli elbise aksesuarlarıÇiçekli Elbise Kombinlerinde Saç Modelleri

Çiçekli elbiseler iddialı giyim parçalarıdır. Gösterişli ve ilgi çekici olan mini çiçekli elbiseler ile daha sade saç modellerini kullanabilirsiniz. Uzun saçlarınızı doğal haline bırakabilir veya hafif bir şekilde dalgalandırabilirsiniz. Kısa saç modelleri için klipsli saç tokaları iyi bir seçenek oluyor. Kısa küt saçlarınızı incili, taşlı, slogan yazılı klipsli tokalar ile hareketlendirebilmeniz mümkün.

Çiçekli elbiseler ile yapılan kombinlerde tüm gösterişli parçaların bir arada kullanılmadığından emin olmanız önemlidir. Mevsim dönüşlerinde deri ceketler, trençkotlar, blazer’ler, jean ceketler ile çiçekli elbiseleri kombinleyebilirsiniz. Bot ve çizme modelleri ile kusursuz bir uyum yakalayan çiçekli elbiseleri trikolar ile kışa uygun hale getirebilirsiniz. Soğuk kış günlerinde yazlık çiçekli elbise modellerini kullanabilmeniz mümkün. Özellikle kısa etekli ve pileli çiçekli elbiseleri salaş hırkalar ile tamamlayabilirsiniz. Trikoları elbiselerin üzerine giyip tayt çoraplar ve çizmeler ile yazlık elbisenizi her mevsim kullanabilirsiniz. Bere ve atkılar ile şirin ve çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Tesettür Giyimde Çiçekli Elbiseler

Çiçekli uzun elbiseler, ince ve zarif tasarımı ile tesettür giyimde de ilgi çekiyor. Tesettür giyimde sık tercih edilen uzun çiçekli elbiseleri, sıcak yaz günlerinde kullanabilirsiniz. Tek renk başörtüsü ile elbiseleri kombinleyebilir, postacı çantası ile stilinizi tamamlayabilirsiniz. Çiçekli elbiseler desenli olduğu için kombinlerinizde tek renk başörtüsü kullanmaya özen göstermeniz gerekiyor. Şık bir stil oluşturmak için farklı renkte tote çantaları değerlendirebilmeniz mümkün.

Doğum günü, kutlama, düğün, nişan gibi özel etkinliklerde anne kız çiçekli elbise kombinleri ile sevimli bir görünüm yaratabilirsiniz. Çocuğunuzun doğum gününde anne kız kombinleri tercih ederek unutulmaz bir anı oluşturabilirsiniz.

Siz de her mevsim şık ve feminen bir görüntü yaratmak için çiçekli elbise modellerini kullanabilirsiniz. DeFacto’da her zevke uygun tasarlanan elbiseleri erişilebilir fiyat seçeneği ile bulabilir ve güvenli alışveriş deneyimi ile hemen şimdi sepetinize ekleyebilirsiniz.