kadın blazer ceket Son dönemlerin gözde giyim parçalarından biri olan blazer ceketler, günlük ve özel davet kombinlerinde iyi bir stil yaratıyor. Farklı kıyafetler ile kombinlenebilen modeller, gün boyu rahat ve şık görünmenizi sağlıyor. Oversize yazlık blazer kombinleri ile cool bir görünüm elde edebilirsiniz. Blazer kombinleri her ortama uyum sağlayan seçenekleri ile doğal güzelliğinizi ön plana çıkarıyor. Zahmetsiz şıklık için jean pantolonlar, etekler, şortlar ile blazer modellerini tamamlayabilirsiniz. Farklı aksesuarlar ile oversize blazer ceketleri, her gün bambaşka bir stil yaratacak şekilde kullanabilirsiniz.

Her stile uyum sağlayan blazer ceketler ile hem klasik hem spor tarz yaratabilmeniz mümkün. Boyfriend pantolonlar, mom jean modeller ile oversize blazer’ları kombinleyebilir ve günlük bir stil yaratabilirsiniz. Kadınların ve erkeklerin beğenerek giydiği blazer ceketler, her mevsim kullanışlı kombinler yaratmanıza yardımcı oluyor. Soğuk kış günlerinde kazaklar, kabanlar ve atkılar ile şık bir stil oluşturan blazer ceketler, dolabınızda mutlaka bulunması gereken zamansız parçalardır. Yaz ve kış aylarında farklı kombinler yaratabileceğiniz modeller, her ortamda kurtarıcınız olur.

Blazer Ceket Spor Kombinler

Son dönemlerin trendi blazer ceketler ile yazın vazgeçilmezi olan jean şortları birlikte kullanabilirsiniz. Blazer ceket şort kombinleri, günlük hayatta kadınların sık tercih ettiği seçenekler arasında yer alıyor. Maskulen ve feminen tarzı birleştiren blazer şort kombinleri, her ortamda dikkat çekmenizi sağlıyor. Yırtık paçaları olan jean şort üzerine düz bir bluz ve uzun blazer ceket kullanarak zahmetsiz şıklık yaratabilirsiniz. El çantası, tepeden ev topuzu yapılmış dağınık saçlar ve güneş gözlükleri ile kombininizi tamamlayabilmeniz mümkün.

Ofis şıklığında tercih etmek için blazer şort kombinlerinde kumaş olan modelleri değerlendirebilirsiniz. Geniş paçalara sahip kumaş şortları kemerler ile hareketlendirebilir ve maskulen çizgilere sahip blazer ceketler ile tamamlayabilirsiniz. Yüksek bel kumaş şortları, düğmeleri tamamen kapalı olan gömlekler ile kullanmanız maskulen tarzınızı daha iyi yansıtıyor. Kaküllü yada düz saçlarınızı ortadan ayırıp arkada topladığınız bu kombin sayesinde stilinizi ortaya çıkarabilmeniz çok kolay.

Boyfriend Ceket Kombinleri ile Cool Tarz

Son dönemlerin ilgi çeken trendlerinden biri olan boyfriend pantolonlar, oversize blazer’lar ile iyi bir uyum yakalıyor. Maskulen tarzı sevenler için ideal olan bu kombin için kareli, çizgili, kollu renkli blazer ceketler ile tamamlanıyor. Boyfriend pantolonlar ile çabasız bir şıklık yaratırken blazer ceketler ile tarzınızı ortaya çıkarabiliyorsunuz. Spor ayakkabılar ve gladyatör sandaletler ile tamamlayabileceğiniz blazer ceketler içine düz renk tişörtleri kullanabilirsiniz. Basit ve geniş tasarıma sahip tişörtler, blazer’lar içinde şık bir görünüm sunuyor.

Doğal bir görünüm sunan mom jean pantolonlar ile oversize blazer modellerini kullanabilirsiniz. Büyük beden giyim parçalarının moda olduğu son dönemlerde yüksek bel pantolonlar ile ceketler kusursuz bir uyum yakalıyor. Mom jean pantolonlar, ekose blazer’lar, kaküllü saçlar, hasır çantalar ile bohem bir stil yaratmanız çok kolay. Saç bantları ve dantel oyalı aksesuarlar ile farklı tarzları tek bir kombinde buluşturabilirsiniz. Kısa eteklerin altında uzun erkek çorapları giyebilir, düğmeleri kapalı gömleğinizi fular ile süsleyebilirsiniz. Hem maskulen hem feminen parçaları harmanlayarak size özel bir kombin yaratabilirsiniz. İçinizdeki enerjiyi ve doğallığı doğru giyim parçaları ile çevrenize sunabilmeniz mümkün.

Blazer Ceket Etek Kombinleri

Feminen tarzı benimseyenler için ideal olan blazer ceket etek kombinleri, kısa modeller ile kadınların beğenisini kazanıyor. Kısa pileli, kareli, deri, yırtmaçlı etekler ile oversize blazer ceketleri birlikte kullanabilirsiniz. Günlük hayatınızda, özel organizasyonlarda ve ofis şıklığında etek ceket kombinlerini rahatlıkla tercih edebilmeniz mümkün. Zıt renkleri bir arada kullanarak sıra dışı bir tarz yaratabilir ve girdiğiniz ortamın atmosferini değiştirebilirsiniz.

Blazer Ceket ve Etek Takımları ile Klasik Görünüm

Genelde ofis şıklığında ve özel organizasyonlarda kullanılan blazer etek ceket takımları, ayrı renk parçalar ile tasarlanır. Yazlık blazer ceket kombinleri arasında bulunan bu takımlar aynı desen ve renklere sahip oluyor. Siyah beyaz kareli ceket etek takımlarını düz renk bir bluz ile tamamlayabilirsiniz. Portföy bir çanta, topuklu ayakkabı ve fönlenmiş saçlar ile klasik bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ofise giderken, özel toplantılarda, sunum yapacağınız organizasyonlarda risk almak istemiyorsanız blazer ceket ve etek takımlarını tercih edebilirsiniz.

Dar ve kısa etekler ile dökümlü bluzları, oversize blazer’ları birlikte kullanarak profesyonel bir görünüm elde edebilmeniz mümkün. Büyük boy deri çantalar ve göz alıcı değerli takılar ile zarif stilinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Hafta Sonu Etkinliklerinde Rahat Bir Stil

Arkadaşlarınızla hafta sonu için planladığınız etkinliklerde oversize blazer ceketleri, çiçekli uzun etekler ile kombinleyebilirsiniz. Spor ayakkabılar, taşlı sandaletler, dolgu topuklu ayakkabılar ile bu kombini tamamlayabilirsiniz. Kültürel gezilerde, doğum günü kutlamalarında, arkadaş buluşmalarında diz altı uçuşan etekler ile blazer ceketleri birlikte kullanabilmeniz mümkün. Hasır çantalar ve salaş örgü saç modelleri ile çabasız bir stil yaratabilirsiniz. Bol paçalı uzun pantolonlar ve uzun etekli elbiseler, blazer ceketler ile bambaşka bir kombine dönüşüyor. Saç bantları, hasır şapkalar, halhallar ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

erkek blaze ceket kombiniKadın Blazer Ceket Kombin Önerileri

Günlük hayatınızda ya da özel günlerde blazer ceketleri kullanabilirsiniz. Canlı ve parlak renkli blazer ceketleri düz renk elbiselerinizin üzerine giyerek çarpıcı bir etki yaratabilmeniz mümkün. Siyah düz kesim bir mini elbisenin üzerine pembe blazer ceket tercih ederek tüm ilgiyi ceketinize odaklayabilirsiniz. Ten renginde bluz ve eteklerle neon sarı blazer’ları birlikte kullanabilirsiniz.

Blazer ceketlerle klasik bir görünüm istiyorsanız saç modeliniz ve aksesuar tercihlerinizin bu yönde olması gerekiyor. Ofis şıklığında blazer ceket kullanıyorsanız abartılı takılardan ve örgülü saçlardan uzak durmanız önemli. Ensede topuz, düz at kuyruğu gibi saç modelleri ofis için daha iyi bir tercih oluyor. Minimal takılar sayesinde maskulen tarzı daha iyi vurgulayabilirsiniz. Rahat ve cool kombinlerde dağınık örgüler, dalgalı lob saç modelleri sık sık tercih ediliyor. Spor ayakkabılar, sneaker’lar, sandaletler ile uzun etekleri ve kareli oversize blazer’ları kullanabilirsiniz.

Erkek Blazer Ceket Kombinleri

Sıcak yaz günlerinde katıldığınız organizasyonlarda, ofiste, toplantılarda şık bir görünüm sergilemek için takım elbiseler yerine oversize blazer ceketleri kullanabilirsiniz. Keten pantolonlar, kumaş şortlar, jean’ler üzerine düz renk tişörtler ile blazer ceketleri tercih edebilmeniz mümkün. Profesyonel bir stil sunan blazer ceketler, nefes aldıran kumaş yapısı ve sportif görünümü ile cool bir imaj yaratıyor. Her mevsim kullanabileceğiniz blazer ceketleri mevsim dönüşlerinde boğazlı trikolar ile tamamlayabilirsiniz. Tişört, gömlek, triko ile kullanılabilen blazer ceketler, her ortamda asil bir duruş sergilemenizi sağlıyor. Ekose desenli, çizgili, düz renklerde olan blazer ceketler arasından zevkinize en uygun olan modelleri tercih edebilirsiniz. Spor ayakkabılar, makosen, rugan, sneaker gibi modeller ile blazer ceketler birlikte kullanılıyor. Günlük hayatınızda ya da özel davetlerde rahat bir stil oluşturmak için blazer ceketlerin konforundan faydalanabilirsiniz.

Siz de hem zarif hem rahat görünmek için birbirinden şık blazer ceketlerin arasından bedeninize en iyi uyum sağlayan modeli tercih edebilirsiniz. Erişilebilir fiyat ayrıcalığı ve güvenli alışveriş deneyimi ile DeFacto koleksiyonlarında aradığınız blazer ceketleri bulabilmeniz mümkün.