Severek kullanacağın yeni bir görünüm için ilham veren en yeni erkek saç stil önerileri seni bekliyor! Çok kısa modellerden uzun saç kesimlerine kadar senin için hazırladığımız yeni stil erkek saç modelleri rehberimiz uzun, orta ve kısa olmak üzere tüm saç kesimlerini kapsayan önerilerde bulunuyor. Saçın yapısını temel alan stil erkek saç modelleri kalın, ince, kıvırcık, dalgalı veya düz saçlı erkekler için de farklı kesimler içeriyor. En güncel erkek saç stili rehberimizin son moda saç kesimlerini inceleyerek yüz şekline iyi giden bir model için fikir edinebilirsin. İster klasik kesim ister modern bir tarz olsun, bu dönemde kullanabileceğin en trend saç modelleri burada!

Yeni stil erkek saç modelleri, dünyanın en yetenekli kuaförlerinin tasarladığı popüler erkek saç kesimlerinden oluşuyor. Önceki dönemlerin popüler saç stillerinin birçoğu trend olmaya devam etse de erkek kuaförleri farklı saç kesimi stilleri bulmak için devamlı yenilikler yapıyor. Son dönemde en popüler erkek saç modelleri, kısa undercut kesimlerden orta boy kesimlere, uzun erkek topuzu ve örgülerine kadar her saç uzunluğuna ve tipine uygun şık bir seçenek sunuyor. Mutlaka denemen gereken en popüler erkek saç kesimlerini senin için listeledik.

Popüler Kısa Saç Stili Trendleri

Kısa saç kesimlerini yönetmek ve şekillendirmek kolay olduğundan birçok erkek kısa saç kesimi tercih ediyor. Askeri kesim, düz kesim, ivy league ve askeri kesimin bir versiyonu olan high&tight gibi birçok kısa saç kesimi buzz saç stiline giriyor. Kuaför makasları ile şekillendirilmiş kısa bir saç stilini oluşturan buzz kesime dair popüler erkek saç modellerini sıralıyoruz.

klasik asker seçim saçKlasik Asker Kesimi

Asker tıraşı da denen kısa saç kesimi her zaman popülerliğini koruyan klasik bir erkek saç modelini oluşturuyor. Askeri kesimle şekillendirdiğin saçlarının üst kısmına biraz stil eklemek için pompadour veya benzeri quiff tarzı katlarla keskin ve asil bir görünüm verebilirsin. Erkekler için şekillendirmesi ve bakımı en kolay saç kesimi olan asker stiline yeni bir hava katmak için farklı fade tarzları veya üstlerde farklı uzunlukta kesimler deneyebilirsin.

Zamansız Trend Ivy League Saç Stili

Bir tür asker kesim sayılan ivy league saç stili, yanlarda ve üstte kısa bir kesimle, öndeki saçların yana taranacak kadar uzun bırakılmasının bir kombinasyonunu oluşturuyor. Tepeye doğru daha kısa ve incelerek devam eden saç modeli, çok yönlü kullanıma izin veren, takım elbisene iyi uyan şık bir stil yaratıyor.

Enerjik Görünümlü Flat Top Stili

Düz üst de denen flat top terimi, makine ile yanların kafa derine yakın şekilde kısaltıldığı ve üstteki saçlarının dik durduğu kısa bir saç kesimini anlatıyor. Stille biraz değişiklikler yaparak üstteki saçlarını kısa, orta veya nispeten uzun bir boyda kullanabilirsin. Flat top stilin karakteristiği sayesinde saçlarının üst kısmı dik ve düz görünüyor. Kısa saçı seviyorsan flat top kesimle modaya uygun bir görünüm oluşturabilirsin. Düz üst saç stilinde daha iddialı bir görünüm için yırtık kot pantolon ve deri motorcu ceketi gibi keskin kombinler kullanabilirsin.

Fransız Kırpma Saç Stili

Son zamanlarda oldukça popülerleşen bir diğer saç kesimi olan Fransız kırpma stili, Sezar kesimi andıran ancak ondan daha uzun tutulan yatay kâkül içeriyor. Kâkülün uzunluğu, alnın ortasından kaşların hemen üstüne kadar herhangi bir uzunlukta olabiliyor. Fransız kırpma saç kesimini Sezar kesime kıyasla daha modern ve havalı hale getirmek için, kuaföründen saçına doku veya dağınık bir stili eklemesini isteyebilirsin.

Havalı Görünen Dokulu Saç Stilleridoğal görünümlü saç modelleri

Kuaförün saç uçlarını kesme biçimiyle ortaya çıkardığı dokulu saç stili, her uzunlukta iyi bir görünüm veriyor. Saça dağınık veya sivri bir şekil vermek amacıyla yapılan saç kesimi stili sahibi görünümünü vurguluyor. Profesyonel iş veya ofis ortamında rahatlıkla kullanabileceğin bu modern erkek saç stilinde sevdiğin renk tonlarıyla yanlarını ve arka kısmı renklendirmeyi düşünebilirsin.

Orta Uzunluktaki Saç Stili Trendleri

Kurumsal Stilin için Side Part

Güçlü ve sofistike görünümünü yansıtan side part erkek saç stili ile ofis için klasik ve şık bir tarz oluşturabilirsin. Her yaştaki erkek için modası asla geçmeyen bir kesim olan side part stili, çok yönlü ve şekil vermek açısından zahmetsiz, cesur çizgilere sahip olup yanlar oldukça kısa tutuluyor. İş dünyasında sıklıkla tercih edilen side part stilde, kısa tutulan yanlara ek olarak saçın sadece bir tarafında belirgin bir çizgi oluşturuluyor.

Modası Geçmeyen Undercut Stil

Uzun süredir orta boy saçlar için popüler erkek saç modellerinden biri olan undercut, tıraş edilmiş çok kısa yanlara sahip bir saç kesimi olarak ilgi çekiyor. Stil erkek saç modelleri arasında öne çıkan Undercut, saçın üst kısmının traş edilen yanlardan keskin şekilde ayrılmasıyla ortaya çıkıyor. Undercut kesimi tercih ettiğinde, üstteki saçlarını daha uzun tutarak dağınık bir stile yaklaşabilir veya saçlarını geriye doğru tarayabilirsin. Sivri uçlar ve doku ekleyerek veya kâküllerini uzatarak farklı görünümler de elde edebilirsin.

Doğal Akışlı Saç Modeli

Orta uzunlukta saçlar için doğal bir görünüm veren erkek saç stili ile sörfçü saç kesimi gibi gevşek ve dağınık bir şekil veya arkaya doğru tarayıp ofis için şık bir stil elde edebilirsin. Güçlü ve sofistike bir görünüm yansıtan saç kesimi her yaşta kullanabileceğin oldukça şık bir seçimden oluşturuyor. Saçlarının doğal ve dağınık görünmesini istiyorsan kuaförüne doğal akışlı saç modeli istediğini söyleyebilirsin.

Asi Görünümlü Pompadour Saç Stili

Henüz bir pompadour saç modeli denemediysen ona şimdi şans verebilirsin. Trend erkek saç stili görünümünü elde etmek için genellikle orta veya yüksek fade uygulanıyor. Elvis Presley ile  özdeşleşen saç stilinde saçın uzunluğu tepeye doğru incelir. Şekil vermek için bir fön makinesi, saç fırçası ve jöleye ihtiyaç duyabilirsin. Pompadour stilin kardeşi sayılan ve aynı derecede şık ve modern duran quiff saç stili, başın hemen önünde, geriye doğru kıvrılan bir saç buklesi içeriyor.

geri yatırılmış saç modelleriGeriye Yatan Saçlar

Yeni stil erkek saç modelleri arasında geriye doğru şekil verilen saç modelleri, her zaman havalı bir görünüm sağlıyor. Orta uzunlukta ya da daha uzun kâkülü bulunan, kısa kesilmiş yanlar ya da fade stillerle geriye yatırılan erkek saç stiline hem ıslak hem de kuru görünen bir şekil verebilirsin. Sadece biraz jöle sürüp tarak yardımıyla saçlarına şık bir stil kazandırabilirsin. Parlak jöle ıslak bir görünüm verirken mat jöleler doğal bir görünüm sağlıyor.

Heyecan Verici Görünüm için Sahte Şahin

Heyecan verici yeni bir görünüm için sahte şahin stili, mükemmel bir seçenek sunuyor. Güncellenen mohawk kesimi sayılan sahte şahin, mohawk stlinin daha kısa, daha az yoğun ve modern bir versiyonunu oluşturuyor. Üst kısımdaki uzun ve dokulu saç şeridi, mohawk kadar dar ve uzun bırakılmıyor ancak aynı şekilde ortada şekil alıyor. Yanların kısa tutulduğu stilde saç, kafa derisine kadar tıraş edilmiyor. Şekillendirmesi oldukça basit olan sahte şahin kesimi, harika stiliye dikenli bir görüntü oluşturuyor. Sadece saçlarının dağınık olduğundan emin ol!

Popüler Erkek Uzun Saç Stilleri

Erkek uzun saç stili söz konusu olduğunda, hiçbir şey gevşek dalgaların veya buklelerin yerini tutamıyor. İnanılmaz derecede az bakım gerektiren gevşek dalgalı saç stilinin doğal görünümü oldukça moda görünüyor. Saçların doğal olarak düz ise endişelenme, hala modaya uygun r erkek uzun bir saç stili yakalayabilirsin. Uzun düz saçlarının dokusunu korumaya çalışabilir ve yandan veya ortadan aşırı belirgin şekilde ayırmaktan kaçınabilirsin. Diğer popüler uzun saç stillerine bakalım.

Pratik At Kuyruğu ve Topuz

Evde kolayca yapabileceğin, pratik ve modaya uygun at kuyruğu, favori saç stilleri arasında yer alıyor. Bu trend görünümü elde etmek için saçının en azından omuz boyuna gelmesi gerekiyor. Gevşek bir şekilde ensende topladığın saçlarını her ortamda rahatça kullanabilirsin. At kuyruğunun yanı sıra giderek popülerleşen bir diğer toplama biçimini erkek topuzu oluşturuyor. Ayrıca, saçının üst yarısını at kuyruğu veya topuz şeklinde toplayarak bir yarım toplama stil oluşturabilir, saçını yüzünden uzak tutmanın yanı sıra uzunluğunu da sergileme fırsatı elde edebilirsin.

Erkek Saç Örgüleri ve Örgülü Topuz

Erkek saç örgü modelleri, son zamanlarda popülerlik kazanmayı sürdürüyor. Trend olan yeni bir görünümün peşindeysen ve uzun saçların varsa saç örgüsü mükemmel bir seçim sunuyor. Hepsinden önemlisi erkek saç örgüsü stilini oluşturmak için örgülü at kuyruğu, sepet örgü, boydan boya saç örgüsü gibi birçok yolu bulunuyor. Bunlardan saç örgülü erkek topuzu modeli, en güncel ve heyecan verici yeni görünümlerden birini oluşturuyor. Stili uygularken dağınık bir görünüm istediğinde birden fazla, daha basit bir stil için yalnızca tek bir saç örgüsünü tercih edebilirsin. Saçların uzun ve kalınsa ve yaşam tarzına da uygunsa rasta saç stilini de uygulayabilirsin.

Erkek saç stili isimleri akıl karıştırıcı geliyorsa seçimini daha basitleştirmek için dokulu modellerle grunge tarzı uzun saçları tercih edebilir, keskin kısa bir arka ve yan kesime sahip veya dağınıklık yaratmayan buzz kesimleri değerlendirmeye alabilirsin. Son dönemde giderek çeşitlenen erkek saç stil önerileri arasından hangisinin sana uygun olduğundan emin olamıyorsan saç trendlerinden dağınık veya askeri stillerden birine yönelebilirsin.

Yüz şekline uyan saç modelini seçtiğinde ister sokak stili ister sportif giyim kombinlerini tamamlayan DeFacto erkek modası ürünlerine göz atmayı unutma!