Sonbahar, deri ceketlerden trençkotlara ve yağmurluklara kadar çeşitli dış giyim ürünlerini dolaba eklemenin tam zamanı. Soğuklardan korunmayı sağlayan dış giyim ürünleri, aynı zamanda tarzınızı daha şık ve havalı hale getirmenizi sağlar. Şık bir görünüm için modaya uygun bir parça, günlük kullanım için daha rahat bir şey ya da geçen sezon giydiğiniz model yerine yeni bir biker arıyorsanız herkes için bir sürü sonbahar ceket seçeneği var. Kendiniz için en iyi sonbahar ceketini seçerek görünümünüzü tamamlamak için olmazsa olmaz parçalar listesine göz atmayı da unutmayın.

Kadınların Sonbahar Dolabını Yükselten Dış Giyim Kombinleri

Kadın Anorak Modelleri İle Harika StillerDış giyim tarzı, her türlü kıyafette olduğu gibi tamamen kişisel tercihler doğrultusunda şekillenir. Ancak bazı dış giyim modelleri; fonksiyonelliği, şıklığı ve stile katkısı sayesinde neredeyse tüm kadınların ortak noktasıdır. İşte bu ve diğer tüm sonbahar sezonları boyunca kullanabileceğiniz ve dolabınıza değer katan zamansız kadın dış giyim ürünleri ve kombin önerileri:

Kadın Anorak Modelleri İle Harika Stiller

Anorak, sadece sıcak tutmakla kalmaz aynı zamanda suya dayanıklı özellikleri sayesinde sonbaharın her türlü hava koşuluna ayak uydurmanızı sağlar. Genellikle çıkarılabilir kürk kapüşonla gelen anoraklar; haki, bej ve kahverengi gibi toprak tonlarıyla dikkat çeker. Ayrıca günlük veya spor giyim parçalarıyla en iyi uyumu sağlar. Hafta sonu arkadaşlarınızla brunch'a giderken yağmur çizmesi ve taytlarla tamamlayarak harika bir stil elde edebilirsiniz. Anorakları kış soğuklarından korunurken stilden ödün vermemek için de dolabınıza ekleyebilirsiniz.

Kadın Şişme Montlar Soğuklarda En İyi Dostunuz!

Sonbahar, henüz güneşin etkisinin sürdüğü bir mevsim olsa da kış yaklaştıkça soğuk havalar etkisini göstermeye başlar. İşte bu durumlar için ince ceketlerden çok daha fazlasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Kadın şişme mont modelleri, içerisindeki kuş tüyü ve benzeri yalıtım malzemeleri sayesinde ağırlık yapmadan sıcak hissetmenizi sağlar. Bu nedenle içinize katman olarak kısa kollu bir tişört bile giyseniz bile ısıyı korumaya devam eder. Şişme montlar özellikle spor şık kombinlerle harika görünür. Eşofman takımlarının üstüne parlak renklerde bir şişme mont giyerek ve spor ayakkabı tercih ederek harika görünebilirsiniz.

Sonbahar Diyince Kadın Trençkot

Söz konusu sonbahar dış giyim seçenekleri olunca trençkot modellerinden bahsetmemek mümkün değildir. Trençkot, ikonik ve zamansız çizgisiyle dolabınıza yapabileceğiniz en değerli dış giyim yatırımları arasında yer alır. Bej ve haki tonları, zamansız bir trençkot seçimi için harikadır. Trençkot, ofis stilinden günlük kombinlere ve özel davetlere kadar her şekilde kombinlenebilir. Trençkotun nude renkleriyle uyumlu parçaları seçerek ton sür ton bir görünümle yüksek moda algısı yaratan bir stil oluşturabilirsiniz.

Son Zamanların Vazgeçilmezi Kadın Oversize Blazer Ceket

Kadın oversize blazer ceketModa dünyasında cinsiyet, stil ve durum bakımından oluşturulan net sınırların ortadan kalkmasıyla birlikte, erkeklerin dolaplarının vazgeçilmezi olan blazer modelleri kadınlar için de popüler hale gelmiştir. Erkek arkadaşınızın veya babanızın ceketini giymiş gibi görünmenizi sağlayan ceketler, kıyafetlerinize sofistike ve salaş bir görünüm ekler. Yüksek bel jean pantolon ve stiletto gibi feminen parçalara oversize blazer ceket ekleyerek casual-smart bir tarz oluşturabilirsiniz.

Eskimeyen Parçalardan: Kadın Deri Ceket

Deri ceket, kadınların sonbahar dolaplarını bir anda daha havalı ve asi bir görünüme kavuşturan en popüler modeller arasında yer alır. Özellikle biker ceket kadın koleksiyonlarında her sezon yer alan ve dikkat çeken seçeneklerden biridir. Siyah deri biker ceket gibi zamansız bir parçayı dolabınıza ekleyerek hiç olmadığı kadar havalı kombinler yaratabilirsiniz. Deri biker ceket modellerinin asi ambiyansını biraz daha ön plana çıkarmak için siyah jean pantolon ve basic beyaz tişört harikadır.

Erkekler İçin Kurtarıcı Sonbahar Dış Giyim Kombinleri

Hava durumunu tahmin etmenin zor olduğu sonbahar günlerinde her türlü koşula hazırlıklı olmak şart. İşin sırrı, birkaç farklı katmanla giyinerek tarzınızı tamamlamaktan geçer. Tıpkı kadınların dolaplarında olduğu gibi erkekler için de sonbaharda giyinmeyi daha kolay hale getiren bazı dış giyim modelleri vardır. İşte yaprakların döküldüğü hazan mevsiminde daha iyi hissetmenizi ve görünmenizi sağlayacak birkaç popüler ceket ve kombin önerisi:

Artık Cool Olmak Moda: Erkek Bomber Ceketler

Bomber ceket erkek sonbahar koleksiyonlarının en popüler ve havalı dış giyim parçaları arasında yer alır. Pratik bir şekilde modern ve çağdaş bir stil oluşturmanızı sağlayan bomber ceketler, temelde askeri amaçla üretildiği için sağlam bir yapıya sahiptir. Kombinlerinize genç ve dinamik bir hava katarken aynı zamanda konfordan ödün vermemenizi sağlar. Bomber ceketleri jean pantolon ve sweatshirt gibi modellerle tamamlayarak zahmetsizce iyi görünen bir kombin elde edebilirsiniz.

son zamanların trendi erkek şişme yelekSon Zamanların Trendi: Erkek Şişme Yelek

Şişme montlar kadar popüler olan yelekler, geçiş mevsimi için çok daha uygun olabilir. Özellikle havanın değişken olduğu bahar günlerinde kıyafetlerinize ekstra bir katman eklemek ve sıcak hissetmek için yelek modellerini tercih edebilirsiniz. Yelekler genel olarak hareket özgürlüğü ve esnekliği sağladığı için sabah yürüyüşleri veya spor sonrası buluşmaları için idealdir. Bazı modellerde ekstra suya dayanıklı GORE-TEX katman da yer aldığı için yağmurlu günlerde de tercih edilebilir. Eşofman ve tişörtlerin üzerine canlı renklerden oluşan bir yelek tercih ederek spor-şık görünebilirsiniz.

Her Dolabın Vazgeçilmezi: Erkek Denim Ceketler

Erkek sonbahar ceketleri listelerinde genellikle ilk sıralarda yer alan erkek jean ceket modelleri, sıcak ve soğuk arasındaki hava koşulları için harikadır. Özellikle ceket giyip giymeme konusunda kararsız kaldığınız günlerde denim ceketleri tercih edebilirsiniz. Genel bir kural olarak denim malzemelerin karıştırılmaması gerektiği düşünülse de son zamanlarda “denim on denim” trendinin ön plana çıkmasıyla birlikte farklı renk ve taşlama şekillerinden oluşan ürünleri birlikte kullanabilirsiniz.

Hem Sıcacık Hem Tarz: Erkek Palto Modelleri

Sonbaharın ortasında gerçekten zarif ve elegan görünmeniz gerektiğinde maskülen kesim palto modellerinden daha iyi bir seçenek düşünülemez. Paltoların sunduğu ekstra uzunluk stilinizde muhteşem bir akış yaratırken aynı zamanda kalın giysiler için bol miktarda alan sağlar. Dokulu veya desenli kumaşlardan oluşan modeller ise resmi iş görünümlerinin biraz daha eğlenceli bir stile kavuşmasına olanak tanır. Maskülen kesim siyah bir paltoyu, füme tonlarında bir takım elbise ve Oxford tipi ayakkabılarla tamamlayarak klas bir tarz yaratabilirsiniz.

Gerçek Soğuklarda: Erkek Parka ve Anorak

Hafta sonu outdoor bir aktiviteye gitmek veya şehirde daha korunaklı bir görünüme sahip olmak için parka ve anoraklar harika seçeneklerdir. Bere veya şemsiye olmadan her türlü hava koşullarıyla mücadele ederken aynı zamanda çok yönlü tasarımı sayesinde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm işlevi sunar. Askeri geçmişe sahip parkalar, genelde haki tonlarda tasarlansa da mavi, kırmızı ve sarı gibi daha dikkat çekici seçenekler de vardır. Parkayı, erkek jogger pantolon, motorcu botları ve ince triko kazakla kombinleyerek modern ve sportif bir şıklık elde edebilirsiniz.

Kadın ve erkekler için olmazsa olmazlar listesinde yer alan tüm dış giyim ürünleri, sonbahar için aradığınız sıcaklığı sunarken aynı zamanda birçok farklı kıyafetle giyilebilecek çok yönlülüğe sahiptir. Henüz sonbahar için dış giyim alışverişine çıkmadıysanız ya da dolabınızda yenilik yapmaya karar verdiyseniz DeFacto’dan birbirinden şık ve fonksiyonel ceket ve montları seçebilir, sezon boyunca harika görünmenin keyfini çıkarabilirsiniz.