Yaz mevsiminin vazgeçilmezi olan elbiseler, günlük ve özel davetler için tercih edilen kombinlerde her zaman yerini alır. Kısa, uzun, yırtmaçlı, yaka detaylı, sıfır kollu veya kısa kollu gibi modellerle çizgili elbiseler, her zevke uyum sağlar. Klasik veya spor giyim parçaları ile tamamlayarak çizgili elbiseleri tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz. Günlük veya hafta sonu etkinliklerinizde spor parçalar ile çizgili elbiseleri kombinleyebilmeniz mümkün. Ofis şıklığında, kutlama aktivitelerinde daha klasik çizgilere sahip çanta ve ayakkabılar ile çizgili elbiseler tamamlanabilir.

Bebek ve çocuklar için hazırlanan çizgili elbiseler, anne-kız kombinlerinde sık tercih edilir. Özel etkinliklerde çocuğunuzla birlikte aynı tarz giyinebilir ve sevimli bir resim ortaya çıkarabilirsiniz. Bez sandaletler, ipli terlikler ve yürüyüş ayakkabıları ile çizgili elbiseleri kombinleyerek doğal bir stil oluşturabilirsiniz.

Çizgili Elbise Kombinleri için Öneriler

çizgili elbise kombinleriÇizgili elbise kombinleri her kadının doğal güzelliğini ön plana çıkarır. Beden kıvrımlarınızı belirgin hale getiren dar modeller, fazla kilolarınızı gizleyen salaş seçenekler ile şık görünebilirsiniz. Kemerli, fırfırlı, cepli, askılı detayları olan çizgili uzun elbise kombinleri ile girdiğiniz ortamda dikkat çekebilmeniz mümkün. Kız çocukları için tasarlanan çizgili elbiseler sevimli detayları ile ilgi çekici olur.

Sıcak yaz günlerinde katıldığınız doğum günü, piknik, kutlama, söz ve nişan etkinliklerinde askılı çizgili elbise modelleri ile rahat edebilirsiniz. Hem şık hem konforlu tasarımı sayesinde çizgili gömlek elbise kombinleri ofis şıklığında da sık sık tercih edilir. Kendi beden yapınıza uygun olan çizgili elbise modellerini farklı aksesuarlar ile tamamlayarak her gün için yeni bir tarz yaratabilirsiniz. Aynı çizgili elbiseyi spor ayakkabı, jean ceket, hasır çanta ile tamamladığınızda spor bir görünüme, topuklu ayakkabı, askılı çanta, blazer ceket ile kombinlediğinizde klasik bir görünüme sahip olabilmeniz mümkün.

Zamansız parçalardan olan çizgili elbise modelleri, her kadının dolabında mutlaka bulunmalıdır. Son anda çıkan organizasyonlara katılırken giyinme konusunda çok fazla düşünmeden çizgili elbiseyi tercih edebilirsiniz. Her zaman kurtarıcı olan çizgili elbiseler, farklı tasarımları ile size özel olan stilinizi yansıtır. Takı ve saç aksesuarları ile kombininizi farklılaştırmak sizin elinizde. Saç bantları ve kurdele seçenekleri ile saçlarınıza yazın coşkusunu ekleyebilirsiniz.

Çizgili Elbiseler ile Spor Kombinler

Düz kesim, cepli, relax tasarıma sahip çizgili elbiseler, spor ayakkabılar ile kombinlenebilir. Günlük hayatınızda, hareketli etkinliklerde, arkadaşlarınızla buluştuğunuzda spor çizgilere sahip elbiseleri tercih edebilirsiniz. Hasır küçük postacı çantası, babetler, şapkalar ile midi boy çizgili elbise modellerini birlikte kullanabilmeniz mümkün. Hasır sandalet ve terlik modelleri ile çizgili elbiseleri tamamlayarak yazın enerjisini çevrenize yansıtabilirsiniz. Çizgili tulum modelleriyle zahmetsiz şıklık elde edebilmeniz çok kolay. Kemerli ve bağlamalı çizgili tulum çeşitlerini dağınık saçlar, minik aksesuarlar ile tamamlayabilirsiniz. Çizgili uzun elbise modellerinin uzun kollu seçenekleri kış aylarında da kullanılabilir. Ceket ve trençkotlar ile tamamlayabileceğiniz çizgili elbiseleri, mevsim dönüşlerinde tercih edebilirsiniz. 

Profesyonel Bir Görünüm için Çizgili Elbiseler

Ofis şıklığı, özel davetler, organizasyonlar için çizgili elbiseleri tercih edecekseniz daha klasik parçalarla tamamlamanız gerekir. Dolgu topuklu ayakkabı, portföy çanta, toplanmış saçlar ile çizgili elbiseleri profesyonel bir görünüme kavuşturabilmeniz mümkün. Yazlık midi elbiseleri bağlamalı topuklu ayakkabılar ile kombinleyerek sıra dışı bir tarz yaratabilirsiniz. Özellikle teras, bahçe, havuz başı, sahil, kumsal gibi mekanlarda yapılan etkinlikler için siyah beyaz çizgili elbise kombinleri iyi bir seçenektir.

Göğüs ve sırt dekoltesi olan çizgili elbiseler, özel davetler için idealdir. Saçlarınızı ortadan ikiye ayırıp toplayabilir ve ışıltılı bir makyaj ile kombininizi canlandırabilirsiniz. Salaş örgü saç modelleri ile yaz akşamlarının deniz kenarında yapılan aktivitelerine katılabilmeniz mümkün.

Çocuklar için Çizgili Elbise Modelleri

Pamuk, keten gibi doğal kaynaklı kumaşlardan üretilen çocuk elbiseleri ile miniklerin daha sevimli görünmesini sağlayabilirsiniz. Yaş günü kutlamalarında, okul merasimlerinde, bayram kutlamalarında kız çocuklarının beğenisini kazanan çizgili çocuk elbiselerini tercih edebilirsiniz. Etekleri fırfırlı, kolları detaylı elbiseler, çocukların hareketli yapısına anında uyum sağlar. Terletmeyen ve cilde nefes aldıran çizgili elbise modelleri sayesinde gün boyu çocuğunuzun konforlu olmasını sağlayabilmeniz mümkün. Kısa kollu, sıfır kollu, düğmeli bebek elbiseleri ile bebeğinizin katıldığı etkinliklerde ilgi odağı olmasını sağlayabilirsiniz. Saç bantları, sevimli çoraplarıyla bebeğinizi bir prensese dönüştürebilirsiniz. Doğum günü kutlamalarında anne-kız kombini yapmak için aynı tasarıma sahip çizgili elbise modellerini kullanabilirsiniz.

Çizgili Elbiseler ile Renk Cümbüşü

Koyu, açık, çiçekli gibi farklı birçok seçeneği olan çizgili elbiseler her renkte kusursuz görünür. Yazın enerjisini yansıtan canlı ve açık renkler bronz teninize çok yakışır. Güneşlendikten sonra esmerleşen teninize açık renk elbiseler ile hareket katabilirsiniz. Koyu renk saçlara sahipseniz açık renk çizgili elbiseler üzerinde saçlarınızı dağınık bırakmanız hoş bir stil yaratır.

Profesyonel ve klasik bir etki yaratmak için koyu renk tasarıma sahip çizgili elbiseleri tercih edebilirsiniz. Özellikle toplantı ve sunum yapacağınız iş günlerinde koyu renk elbiseler sizi daha etkili gösterir. Saçlarınızı toplayarak daha ciddi bir görünüme sahip olabilirsiniz. Çizgili gömlek elbise kombinleri ile ofis şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Vücut Tipine Uygun Çizgili Elbiseler

siyah beyaz çizgili elbiseBeden yapınıza uygun şekilde elbise tercih etmeniz önemlidir. Armut, elma, kum saati gibi farklı vücut tiplerine uyum sağlayan elbise modelleri, daha zarif ve şık görünmenizi sağlar. Basen bölgesi omuzlarına göre geniş olan armut vücut tipinde, omuzları açıkta bırakan çizgili elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Carmen yaka çizgili poplin elbise modelleri, omuzlarınızın basenlerinizle eşit ölçüde görünmesini sağlar. Bu sayede daha orantılı bir beden görünümü oluşturabilirsiniz. Elma şeklindeki beden yapısında bel kısmını ön plana çıkarabilir ve daha ince görünebilirsiniz. Bu etkiyi yaratmak için kemerli ve bağlamalı elbise modellerini kullanabilmeniz mümkün. Kum saati vücut tipi en ideal olan bedendir. Bu beden yapısına sahipseniz tüm elbise modellerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Kilo problemi yaşayan kadınlar çizgili elbiselerde asimetrik kesimleri tercih edebilir. Düz çizgilere sahip elbise modelleri yerine farklı kesim detayları kullanılan çizgili elbiseler göz yanılması sağladığı için fazla kilolarınızı gizler. Uzun kollu ve uzun etekli çizgili elbiseler, tesettür giyim için de iyi bir seçenektir. Başörtüsü ile iyi bir uyum yakalayan çizgili gömlek elbiseler sayesinde stilinizi yansıtabilirsiniz.

Basit tasarıma sahip çizgili örme elbiseleri, günlük hayatınızda şeffaf topuklu terlikler ile tamamlayabilirsiniz. Zarif bir görünüm sunan bu elbiseler, çok fazla uğraşmadan şık bir görünüm elde etmenizi sağlar. Soğuk kış günlerinde tayt ve mont ile kombinleyebileceğiniz çizgili elbiseler, çizmeler ile iyi bir uyum yakalar. Uzun çizme modelleri, çizgili elbiselerin rahat etkisini dengeler.

Siz de her mevsim elbiselerin cazibesinden vazgeçemiyorsanız DeFacto’da sunulan birbirinden göz alıcı çizgili elbise tasarımlarını değerlendirebilirsiniz. Erişilebilir fiyat ayrıcalığı ve kolay ödeme seçenekleri ile beğendiğiniz elbise modelini hemen şimdi sepetinize ekleyebilmeniz mümkün.