Düğün, nişan, kutlama, doğum günü, kumsal partisi gibi farklı etkinlikler özellikle yaz mevsiminde sık düzenlenir. Teras, bahçe, sahil kenarı, havuz başı, tekne gibi mekanlarda yapılan yaz davetlerine katılırken şık görünmeniz için trend kombin önerilerimize göz atabilirsiniz. Elbise, tulum, etek, pantolon gibi farklı giyim parçalarını kullanarak sıra dışı bir tarz yaratabilmeniz mümkün. Yaz akşamı kombinleri, açık alanlara uyum sağlayacak şekilde tercih edilmelidir. Uçuşan etekler, çiçekli elbiseler, bağlama detaylı tulumlar ve canlı renkler ile yazın enerjisini çevrenize yansıtabilirsiniz. Sallantılı küpeler, sportif şapkalar, ışıltılı kolyeler, hasır çantalar ile yazın renklerine kapılabilir ve sosyal ortamlarda içinizdeki enerjiyi çevrenizle paylaşabilirsiniz.

Vücut yapınıza uygun kıyafetler tercih ederek doğal güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Güvendiğiniz beden bölümlerini dekolteler ile vurgulayabilir, fazla kilolarınızı doğru kesim elbiseler ile gizleyebilirsiniz. Kendi yapınıza uygun bir stil yaratmak için önerilerimizde verdiğimiz birkaç ipucunu değerlendirebilmeniz mümkün. Kış aylarında basen ve karın bölgesinde oluşan kiloları gizlemek için A kesimli uçuşan elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Göğüs altından açılmaya başlayan elbise ve etekler ile basenlerinizi arka plana atabilirsiniz. Basen ve omuz orantısını dengelemek için omuzları açık elbiseler iyi bir seçimdir. Düşük omuzlu elbiseler ile bedeninizi ideal bir ölçüde gösterebilirsiniz. Elma tipli kadınlar için beli ince gösteren kıyafetler tercih etmek önemlidir. Beli kemerli, bağlamalı ve ayrıntılı elbiseler ile orantılı bir vücut görünümü elde edebilirsiniz. Daha fit bir görünüm için tulumları kullanabilirsiniz.

kadın davet kombinleriYazın Vazgeçilmezi Elbiseler

Yaz mevsiminde serin ve rahat hissetmenizi sağlayan elbiseler, şık görünmenize yardımcı olur. Zarif elbise modelleriyle her ortama anında uyum sağlayabilirsiniz. Davet kombinleri arasında en risksiz olanı elbise modelleridir. Profesyonel ve samimi davetlerde elbise modellerini farklı aksesuar seçimleri ile kullanabilmeniz mümkün. Yazın enerjik ve canlı atmosferine uyumlu olan elbiseler her davet için ideal seçeneklerdir. Şık davet kombinleri oluşturmak için uzun ve kısa yazlık elbise modellerini kullanabilirsiniz. Yazın güneşinde bronzlaşan teninizi ortaya çıkarmak için açık renk elbiseleri tercih edebilmeniz mümkün. Kendi haline bırakılmış saçlar, hafif bir makyaj, taşlı sandaletler veya topuklu hasır terlikler ile yazın kaygısız stilini davet organizasyonlarında çevrenize sunabilirsiniz. Minyon beden tipine sahipseniz kısa ve çiçekli elbiseler tam size göre. Askılı, bağlamalı, çiçekli, asimetrik kesimli yazlık elbiseler ile güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Saçlarınızı doğal dalgalı bir model ile düzeltebilir veya salaş örgüler ile hareketlendirebilirsiniz. İnce postacı çantası ve dolgu topuklu ayakkabılar yazın hafifliğini yansıtır.

Profesyonel Görünüm ve Zarif Stil

Profesyonel bir görünüm yaratmak için kemerli ceket elbise modelleri ideal. Topuklu ayakkabılar ve portföy çanta ile kombinlediğiniz klasik kesimli elbiseler ile şık görünebilirsiniz. Ortadan ayrılmış saçlarınızı ensede toplayarak davete hazır olabilirsiniz. Maskulen bir tarz yaratmak için kısa kesilen saçlarınızı geriye doğru tarayabilir ve babet ayakkabılar ile imajınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Sadelikten yana olanların tercihi her zaman düz renk mini elbiselerdir. Aksesuarlar ile elbise kombininizi renklendirebilirsiniz. Spor ayakkabılar, babetler, topuklu terlikler ile mini elbiseleri sportif bir stile dönüştürebilirsiniz. Saç bantları ve büyük tokalar ile elbisenizin sade yapısını dengeleyebilmeniz mümkün. Kum saati beden yapısına sahip, ince kadınlar için mini elbise modelleri idealdir. Doğal güzelliğinizi ortaya çıkaran tek renk, desensiz elbiseler ile sadeliğin zarafetini yansıtabilirsiniz.

Hem Şık Hem Konforlu Tulum Modelleri

Kadınların son dönemlerde sık tercih ettiği tulum modelleri, hem şık hem rahat bir tarz yaratır. Günlük kullanımda olduğu kadar davet organizasyonlarında da kullanılan tulumlar, zahmetsiz şıklık sağlar. Zayıf ve uzun görünmenize yardımcı olan tulum modelleri ile yazın neşesini doyasıya hissedebilirsiniz. Cepli, askılı, kemerli, bağlamalı tulum modelleri her zevke uyum sağlar. Balıkçı yaka dokuma tulumları topuklu ayakkabılar ile tamamlayarak arkadaşlarınızın düğün, nişan, söz gibi kutlamalarına katılabilirsiniz. Ufak bir çanta ve yarım toplanmış saçlar ile açık havada yapılan etkinliklere katılabilirsiniz. Tulum modellerinin zarif görünen yapısı sayesinde etkinlik süresince rahat edebilirsiniz. Kumsal, havuz başı, sahil, teras gibi daha samimi mekanlarda desenli, askılı midi tulumları tercih etmeniz mümkün. Hasır şapkalar, babet ve sandaletler ile tulum modelini daha cool bir tarza dönüştürebilirsiniz. 

Ayarlanabilir askılı şort tulumları daha küçük organizasyonlarda tercih edebilirsiniz. Doğum günü kutlamaları, sahilde arkadaş toplantıları, teras etkinlikleri gibi aktivitelerde desenli tulumlar ile salaş bir tarz benimseyebilmeniz mümkün.

erkek davet kombinleriPantolonlu Davet Kombinleri

Yaz mevsiminin coşkusunu yansıtabileceğiniz jean kombinleri ile sıra dışı tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Jean şort ve pantolonlar üzerine askılı, ışıltılı, çiçekli bluzlar tercih edebilirsiniz. Dolgu topuklu ayakkabılar ve dikkat çeken aksesuarlar ile kombinizi davete adapte edebilirsiniz. Özellikle sergi, açılış, şirket kutlamaları gibi organizasyonlarda pantolon ceket takımlarını kullanmanız uygun olur. Klasik kesimli pantolonları ince bluzlar veya straplez üst parçalar ile tamamlayabilir, blazer ceketler ile fark yaratabilirsiniz. Keten ve pamuk pantolon modellerini ise gömlekler ile tamamlayarak şık bir stil yaratabilirsiniz. Bandana ve fular modellerini boynunuzda, bileğinizde, saçınızda, çantanızda kullanarak retro bir tarz yaratabilirsiniz. Özellikle pantolon ve tulum modelleriyle kusursuz bir uyum yakalayan bandanalar, bohem tarz oluşturmak için ideal. Kahküllü saçlarınızı bandana modelleri ile ön plana çıkarabilir ve çiçekli pantolonlar ile yazın büyüsüne kapılabilirsiniz.

Zamansız Şıklık için Jean Modeller

Jean elbise modellerini kumsal partilerinde tercih edebilirsiniz. Samimi ve doğal bir atmosfere sahip olan sahil kenarı partileri, jean tercih etmek için uygundur. Kısa jean şortunuzu hafif ışıltıları olan tişörtler ile tamamlayabilirsiniz. Saçlarınızı at kuyruğu yapabilir, ince küpe ve bileklikler ile stilinizi yansıtabilirsiniz.

Erkek davet kombinleri için jean modeller daha çok ön plana çıkar. Jean ceketler ile yaz akşamlarında spor bir şıklık yaratabilirsiniz. Spor ayakkabılar, sandaletler, hasır şapkalar ile kaygısız bir stil oluşturabilirsiniz. Uzun jean şortların üzerine keten gömlekleri kullanarak yaz akşamlarına anında adapte olabilmeniz mümkün.

Yaz Organizasyonlarında Erkek Davet Kombinleri

Erkek davet kombinlerinde rahatlık ön plana çıkar. Yaz mevsiminin bunaltıcı havasında keten pantolonlar, rahat şortlar, pamuksu gömlekler sık tercih edilir. Bohem ve cool bir stil yaratmak için kısa şortlar üzerine yazlık gömlekleri kullanabilirsiniz. Kısa kollu çizgili gömlekler, deri bileklikler, bez ayakkabılar ile erkek giyim modellerinde fark yaratabilmeniz mümkün. Hakim yaka gömlekler ve rahat kesim pantolonlar ile yaz akşamlarında davetlere katılabilirsiniz.

Ofis ortamında yapılan davet organizasyonları için profesyonel bir imaj oluşturmak gerekir. Pamuktan üretilen rahat pantolonları, klasik gömlek ve fular çeşitleri ile tamamlayabilirsiniz. Geniş renk seçeneği bulunan gömlekleri papyon, kravat, atkı gibi aksesuarlar ile kombinleyerek şık bir stil yaratabilirsiniz. Saat, bileklik, şapka gibi detaylar ile kendinize has olan tarzınızı yansıtabilmeniz mümkün.

Yaz akşamlarında düzenlenen etkinliklerde stilinizi ortaya çıkarmak, doğal güzelliğinizi yansıtmak, farklı bir imaj oluşturmak için DeFacto ürünlerini değerlendirebilirsiniz. Erişilebilir fiyat ayrıcalığı ve güvenli alışveriş deneyimi ile DeFacto, size geniş bir ürün yelpazesi sunar. Beden yapınıza, stilinize, zevkinize en uygun olan kombinleri bütçenizi yormadan sepetinize ekleyebilirsiniz.