Kasvetli ve soğuk bir kışın ardından kendine özgü enerjisi ile yaşam sevincini artıran yaz nihayet geldi. Günlerin uzaması, güneşin ve sıcak havanın etkisi ile hem iş hem de özel hayatınıza bir canlılık ve zindelik vermeye başladı bile. Kendinizi daha enerjik ve neşeli hissetmeniz de gayet normal. Yaz mevsiminin bu enerjisini kıyafetlerinize de yansıtmaya ne dersiniz? Daha canlı renklere sahip, çarpıcı detaylarla süslenen yazlık kıyafetler, dolaplarda yerini almaya başlasın o zaman. Hafta içi çalışanlar, hafta sonu daha rahat ve konforlu spor giyim ürünlerine yönelebilir. Planladığınız aktiviteye uygun hafta sonu kombinleri ile hem konforun tadını çıkarabilir hem de şıklığınız ile göz kamaştırabilirsiniz. Planlarınıza uygun yazlık hafta sonu kıyafet kombinleri için şık ve trend parçaları bir araya getirdik

Pazar Kahvaltısı İçin Rahat Kombinler

Yaz mevsiminde, pazar kahvaltıları genellikle geç kahvaltı olarak nitelendirilen ve kahvaltı ile öğle yemeğinin birleşimi brunch şeklinde yapılıyor. Kafe ya da deniz kenarında şık bir restoranda, arkadaşlar arası popüler bir hafta sonu etkinliği olan brunch için özel bir kıyafete ihtiyaç yok, ancak çoğu kadın kahvaltı kombini için rahat ve modaya uygun giysilerle şık ama gündelik bir estetik hedefliyor. İşte, size pazar kahvaltısı için eğlenceli ve şık casual kombin önerileri...

çiçekli elbise hasır şapka kombinÇiçekli Elbise ve Hasır Şapka ile Enerjinizi Yansıtın

Çiçek desenli elbiseler yaz mevsiminin geldiğini kanıtlayan en güzel işaret. Arkadaşlarınızla pazar kahvaltısı için hem rahat hem de şık bir görünüm için bileklere kadar uzanan çiçekli straplez bir elbise seçebilir, elbisenizin renginde bir saç bandı ile saçınızı toplayabilirsiniz. Hasır şapka ve hasır çanta ile yazlık bir babeti kombinleyerek enerjinizi tamamen dışa yansıtabilirsiniz.

Şort ve Beyaz Gömlek ile Her Daim Şıklık

Yaz mevsiminin klasikleşen zamansız kombinlerinden biri de şort ve beyaz gömlek. Alttaki şortun rengi ne olursa olsun, beyaz gömlek ile şık görünmek garanti. Renkli ve dar bir şort ile beyaz kısa kollu bir gömleği, güneş gözlüğü ve beyaz bir sandaletle kombinleyebilirsiniz. Gümüş bir bileklik ile gümüş kordon saat şıklığınıza şıklık katacak.

Basic Tişört, Kargo Pantolon ile Sportif Görünüm Kazanın

Son dönemlerin en gözde modellerinden biri olan kargo pantolonlar, özellikle erkek giyiminin gözde parçaları arasında yer alıyor. Brunch için de oldukça şık bir seçim olan koyu renk bir kargo pantolon ile basic beyaz bir tişörtü birlikte kombinleyebilirsiniz. Spor bir kol saati ve güneş gözlüğü ile turuncu detayları olan şık bir sneaker, stil sahibi bir görünüm için eşsiz bir seçim.

Hafta Sonu Şık Bir Yemek İçin Kombin Önerileri

Yaz akşamları, birbirinden güzel ve eğlenceli partilere de ev sahipliği yapıyor. Özel bir gece, düğün, davet ya da şık bir akşam yemeği için farklı kombinler arıyorsanız birkaç fikrimiz var.

Gömlek Elbise ve Stiletto ile Tüm Gözler Sizde

Derin göğüs dekolteli ve ultra mini bir gömlek elbise ile stiletto, yaz gecelerinin yıldızı olmanızı sağlayabilir. Kim Kardashian, Emily Ratajkowski, Kendall Jenner ve Şeyma Subaşı gibi celebrity isimlerin tercih ettiği beyaz gömlek elbise ile tüm gözleri üzerinize çevirebilirsiniz.

Şifon Elbise, Sandalet ile Çarpıcı Görünün

Yaz mevsiminin klasiği hafif yapılı şifon elbise ile şık bir sandaleti bir araya getirerek akıllarda kalıcı bir iz bırakabilirsiniz. Fosfor renklerin kullanıldığı rengârenk kısa ve sırt detaylı şifon bir elbiseyi tek bantlı bir sandalet ve mini bir çanta ile bir araya getirebilirsiniz. Saçlarınızı toplayarak küçük bir küpe ile bileklik kullanmanız yeterli. Makyajınızı da abartmamaya dikkat edin.

Takım Elbise ve Spor Ayakkabı Uyumu

Bileğe doğru daralan ve bilekte biten bir pantolon ile slimfit bir ceket, basic bir tişörte en çok yakışan parça spor bir ayakkabı. Hem modern hem de sportif bir görünüm kazandıran kombin ile kendinize özgü bir stil yaratabilirsiniz. Yaz mevsimine uygun pastel tonlarda bir takım seçmenizde fayda var.

Hafta Sonu Yürüyüşü İçin Şık Kombinler

Yaz mevsiminin en kolay ve keyifli aktivitelerinden biri yürüyüş yapmak. Her durumda şık görünmek isteyenlerdenseniz işte, size özel hafta sonu spor kombinleri...

Tayt ve Crop ile Sportif Şıklık

Hafifliği ve vücuda saran yapısı ile rahat ve konforlu bir kullanım sunan tayt modelleri, hemen her türlü spor giyim ürünüyle mükemmel bir uyum sağlıyor. Vücudunuzun daha şekilli görünmesini sağlayan push up bir tayt ile crop tişört konforunun yanı sıra modern stiliyle de göz kamaştırıyor. Hem crop hem de tayt ile spor ayakkabınızı aynı renklerde kullanarak monokrom bir stil oluşturabilirsiniz.

şort gömlek uyumuKısa Şort, Basic Tişört Rahatlığı

Yürüyüş yaparken ayaklara herhangi bir kumaş parçasının dolanmasından hoşlanmayanlardansanız sporcu şortu ile basic bir tişört tam size göre. Sarı, mavi, yeşil ya da kırmızı bir tişört ile beyaz bir şortu, yürüyüş için uygun bir spor ayakkabı ile kombinleyebilirsiniz.

Salaş Ama Şık Görünün

Son dönemlerde erkekler için özel olarak tasarlanan bilek kısmı büzgülü ya da lastikli eşofman altları yürüyüş için en uygun modellerden biri. Salaş bir tişört ile mükemmel bir uyum sergileyen eşofman altını kasket şeklindeki bir şapka ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Hafta Sonu Piknik İçin Konforlu ve Modern Kombinler

Yazın kavurucu sıcağından serin bölgelere kaçmanın en güzel yolu, piknik. İster deniz kenarında isterseniz ormanın içinde, nerede olursanız olun şık görünmek elinizde. Hafta sonu piknik aktivitesi için rahatlık ve konforun yanı sıra şıklığı ile göz dolduran size özel kombin önerileri...

Tulum ile Konforu Hissedin

Tek parça kıyafet dendiğinde ilk akla gelen modellerden biri olan tulum, aynı zamanda kombin rahatlığı ile de ön plana çıkıyor. Yaza özel hafif kumaş kullanılarak tasarlanan rengârenk tulumların içine pastel tonlarında açık renk tişört giyebilir, spor ayakkabı ya da bir babet ile kombinleyebilirsiniz. Spor küçük bir sırt çantası, güneş gözlüğü ve spor bir şapka ile kombini tamamlayarak piknik için hazır hale gelebilirsiniz.

Kısa Şort ve Askılı Bluz Her Zaman Uyar

Yaz mevsiminin en çok kullanılan parçası, askılı bluzlar. İster tek renk ister desenli ister kısa ister uzun, birbirinden güzel askılı bluzları kısa şortlarla kombinleyebilir, piknik için uygun bir tarz oluşturabilirsiniz. Önü fırfır detaylı, açık mavi renkte askılı bir bluz ile yüksek bel lacivert mini şortu bir arada kullanabilir, beyaz spor çanta ve beyaz bir babet ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Jean ile Keyifli Anlar

Erkek giyiminin vazgeçilmez parçalarından biri olan jean pantolonlar, yaz mevsiminin de en çok kullanılan spor giyim ürünlerinden biri. Yaz mevsimine özel hafif kumaş dokusuna sahip jean ile dilediğiniz renk tişörtü bir arada kullanabilirsiniz. Kırmızı, sarı, yeşil gibi iddialı renkleri seçebilir, uygun renkte bir spor ayakkabısı ya da sneaker ile piknikte de stilinizi korumanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Yazın enerjisini ve sıcaklığını kombinlerinize taşımak ve trendleri yakından takip etmek için DeFacto ürünlerini inceleyebilir, beğendiklerinizi hemen satın alarak güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.