Günün büyük bir bölümünü ofiste geçiren kadın ve erkekler, gün içerisinde hem rahat hissetmeyi hem de daima stil sahibi görünmeyi arzu ediyor. Şık giyinmek ve seçilen kıyafetler içerisinde kendini iyi hissetmek, aynı zamanda iş hayatındaki motivasyonu yükselten detaylar arasında da yer alıyor. Kimileri ise iş hayatında sıradan ofis giyimi kalıplarından sıyrılmayı ve daha orijinal kombinler yapmayı tercih ediyor. Renkli kıyafetler, spor şıklığın ofis hayatına adapte edildiği kıyafetler ve casual modeller yazlık ofis kombinleri oluşturulurken en çok kullanılan seçenekler arasında yer alıyor. Peki, yaz modasını yakalamanızı sağlayacak en trend ofis kombinleri neler? Sizin için modada son trendleri ve yaz mevsiminde severek kullanacağınız şık ofis giyimi parçalarını bir araya getirdik.

elbise ile ofis şıklığını yakalaElbiseler Ofis Şıklığının Vazgeçilmezi

Kadınlar, şık giyinmek ve üzerlerindeki taşıdıkları her bir parça ile dikkatleri üzerine çekmeyi arzu ediyor. Günün büyük bölümünü geçirdikleri ofis yaşamı söz konusu olduğunda da seçtikleri kıyafetler için aynı hassasiyeti gösteriyorlar. Ofis modası için vazgeçilmez hale gelen parçalar arasında ise elbiseler yer alıyor. Tek parça ile hem gün boyu rahat hissetmeyi hem de kusursuz şıklığı yaşamayı sağlayan elbiseleri iş hayatında tercih etmek istiyorsanız seçiminizi midi modellerden yana kullanabilirsiniz. Sade kesimlere ve canlı renklere sahip diz altı elbiseleri daha enerjik bir ofis kombini elde etmek için tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra elbiseler, mesai bitiminde eğlenmeye ya da arkadaşlarınızla kahve içmeye gitmek için yeni bir kombin oluşturma ihtiyacını ortadan kaldırmasıyla da sizin için hayat kurtarıcı bir seçenek olacak!

Oversize Gömlekler ve Jean Pantolonlar ile Casual Şıklık

Ofis hayatında daha casual bir görünüm oluşturmayı arzu eden erkek ve kadın kullanıcıların imdadına jean pantolonlar yetişiyor. Özellikle daha rahat bir iş yerinde çalışıyorsanız jean pantolonların rahatlığı ile gün içerisinde kendinizi her zaman konforlu hissedebilirsiniz. Bol jean pantolonlar, daha spor bir görünüm elde etmek isteyen kişiler için oldukça ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Bunun yanı sıra dar paça jean pantolonlar da iş hayatı için oldukça uygun bir kıyafet seçimi!

Oversize gömlekler de ofis hayatında daha casual bir görünüm elde etmeyi arzu eden ve rahatlığından vazgeçmek istemeyen kadın ve erkek kullanıcılar için oldukça uygun bir kıyafet seçeneği olarak kendisini gösteriyor. Kadın kullanıcılar dar paça bir jean üzerine giydikleri oversize gömleğin bel kısmına kalın bir kemer takarak kendi tarz sahibi dokunuşlarını yapabiliyor. Erkekler ise keten oversize gömlekler ile hem iş hayatının çizgisine uygun hem de oldukça stil sahibi bir görünüme kolayca ulaşabiliyor.

Canlı Renklerle Ofisteki Enerjinizi Yükseltin

Ofiste giyilecek kıyafetler konusunda bir seçim yapmanız gerektiğinde yalnızca nötr renklere yönelebileceğinizi söyleyenlerin devri artık kapanıyor. Çünkü yaz aylarının enerjisi artık rengarenk ofis kombinlerine de yansıyor. Eteklerden elbiselere, pantolonlardan ceketlere kadar iş hayatında kullanılan parçaların tamamı artık capcanlı renklerden oluşuyor. Kadınlar, pastel tonlara sahip elbiselerin üzerine giydikleri canlı renkteki ceketlerle kendi renk paletlerini kendileri oluşturuyor. Ayrıca rengarenk puantiyelere sahip eteklerin üzerine giyilecek beyaz ya da pastel renklerde bir gömlek de oldukça dikkat çekici bir görünüme ulaşmak konusunda iyi bir yardımcı!

Renklerin enerjisinden faydalanmak isteyen erkek kullanıcılar ise renkli gabardin pantolonları sıkça tercih ediyor. Yine bu pantolonların üzerine giyilen renkli gömlekler sayesinde dikkat çekici bir bütünlük oluşturuluyor. Bunun yanı sıra ofis şıklığında rengarenk görünümden hoşlanan erkekler, fular ya da bileklik gibi aksesuarlarla stillerini desteklemeyi tercih ediyor. Siz de enerjik renklere sahip kıyafetleri tercih ederek yaz mevsiminde kafanızda daha net beliren “Ofiste ne giyilir?” sorusuna en güzel yanıtı verebilirsiniz.

midi etekler ile ofis şıklığını yakalaKısa Paça Pantolonlar ve Midi Etekler Kurtarıcı Parçalar

Ofis şıklığı kombinleri söz konusu olduğunda kumaş pantolonlar vazgeçilmez parçalar arasında yer alıyor. Ancak günümüzde iş hayatında kullanılan kumaş pantolonlar da modern çizgileri ve ilgi çekici tasarımları ile daha dikkat çekici bir şekilde kendisini gösteriyor. Kısa paça ve pastel renklere sahip kumaş pantolonlar hem erkek hem de kadın kullanıcıların ofis şıklığı stillerini oluştururken sıkça kullandığı parçalardan biri! Kadın kullanıcılar bol formdaki kısa paça pantolonları tercih ediyor ve bunları genellikle daha dar formdaki bluzlar ile kombinliyor. Erkek kullanıcılar ise bilek boy kumaş pantolonlarını beyaz sneaker ya da mokasen ayakkabılarla tamamlayarak “Ofiste ne giyilir, erkek kombinleri nasıl olur?” sorularının yanıtını en iyi şekilde veriyor.

Midi etekler ise kadınlar için ofis şıklığının en büyük kurtarıcıları arasında yer alıyor. Ofis kıyafet kombinleri yapılırken sıkça kullanılan midi etekler, yaz aylarında desenli ya da canlı renklere sahip modeller arasından seçiliyor. Hafif yırtmaçlı ve vücudunuzu saran bir etek tercih ederek iş hayatındaki cesaretinizi kıyafetinize de yansıtabilirsiniz. Bunun yanı sıra çiçek ya da yaprak desenli etekleri düz beyaz gömlekler ile kombin ederek fresh bir hava yakalayabilirsiniz. Tül etekler ile de iş hayatında sempatik ve enerjik bir stil yaratabilirsiniz.

Ofiste de Spor Şıklığın Rahatlığından Vazgeçmeyin

Spor şıklık birçok kullanıcı için hayatın her alanında kendisini gösteriyor. Çoğu kadın ya da erkek, ofis hayatında da spor giyimden vazgeçmek istemiyor. Spor ofis kombinleri yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise iş hayatına uygun olmayacak parçalardan uzak durmak! Ofiste spor bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar için bol formdaki jean pantolonlar üzerine tercih edilecek basic bir beyaz gömlek oldukça hoş ve konforlu bir seçim olacaktır. Ayakkabı olarak ise sandalet ya da beyaz sneaker tercih ederek arzu ettikleri spor görünüme kolayca ulaşabilirler. Spor görünüm tercih eden erkekler ise jean pantolonlar üzerine düz ve dar formda bir tişört ya da keten beyaz bir gömlek seçebilirler. Beyaz sneaker ise bu kombinin en iyi tamamlayıcısı olacaktır! Siz de ofis şıklığında spor giyimden vazgeçemeyenlerden biriyseniz bu küçük tüyolar ile hem rahat hem de şık bir görünüme ulaşabilirsiniz!

Ofis Şıklığında Aksesuar Kullanımı

Ofis şıklığını tamamlamaya yardımcı olan en önemli unsurlardan biri de aksesuar kullanımı! Ofis içerisinde kullanacağınız aksesuarlar ile ilgili dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise aksesuarların sade ve abartısız olması. Çok parlayan, büyük formda ve fazlasıyla göz alıcı aksesuarlar kullanmak iş ortamı için uygun bir görünüme ulaşmanızı engelleyecektir. Ofis şıklığınızı aksesuarlar ile tamamlamak için sade bir yüzük, şık halka ya da top küpeler, ince zincirli kolye ve bilekliklerden yardım alabilirsiniz. Çanta seçimi de ofis şıklığında büyük rol oynayan detaylar arasında yer alıyor. Bilgisayar taşımanız gerekiyorsa büyük boyuttaki çantaları tercih edebilir ve tüm eşyalarınızı bu çantanın içine kolayca sığdırabilirsiniz. Bilgisayar taşımanız gerekmiyorsa ince zincirli omuz çantaları ile oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yazlık ofis modasının en güzel parçaları ve son trend kıyafetler için ise DeFacto ürünlerine göz gezdirebilir, güvenli ve kaliteli alışverişin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.