Yaz mevsiminin coşkusunu yansıtan çiçekli ve uçuşan elbiseler, kadınların sıcak havalarda en sık tercih ettiği kıyafetlerdir. Kısa, uzun, keten, pamuk, fırfırlı, yırtmaçlı, dekolteli, dantelli gibi farklı birçok çeşidi olan yazlık elbiseler zamansız parçalardır. Yaz-kış kullanabileceğiniz bu elbiseler ile her ortama anında uyum sağlayabilirsiniz. Ofiste, yaz akşamlarında, sahil partilerinde, arkadaş toplantılarında, kutlamalarda rahatlıkla tercih edebileceğiniz yaz elbiseleri ile trend kombinler yaratabilmeniz mümkün. Eski ve yeni moda kıyafetler bir arada kullanarak sıra dışı bir görünüm oluşturabilirsiniz. Elbiselerin ahengine kapılarak içinizdeki coşkuyu çevrenize yansıtabilirsiniz. Birbirinden güzel yaz elbiseleri için trend kombin önerilerimizi uygulayabilir ve her ortamın ilgi odağı olabilirsiniz.

yazlık elbise kombinleriYazlık Elbise Kombinleri ile Zamansız Şıklık

Girdiğiniz ortamın konseptine uygun kıyafet tercih etmeniz şık görünmeniz için önemlidir. Yaz mevsiminde organizasyonlar ağırlık kazanır. Bahçe, havuz başı, teras, kır alanları gibi mekanlarda yapılan organizasyonlar için romantik elbiseler daha uygundur. Hafif dalgalı saçlarınızı inci detaylı saç tokaları ile hareketlendirebilirsiniz. Yazlık elbiselerinizle birlikte saç bantlarını beraber kullanabilirsiniz. Düğün, nişan, kutlama, davet gibi özel organizasyonlarda yaz elbiselerini tercih edebilirsiniz. Beden yapınıza uygun olan yazlık elbise modelleriyle doğal güzelliğinizi ortaya çıkarabilmeniz mümkün. Minyon beden yapısına sahip kadınlar özellikle kısa yaz elbiselerini kullanabilir. Bacak boyunu kesmeyen stiletto, ufak ışıltılı bir çanta, dağınık saçlar ile elbisenizi kombinleyebilir, yazın enerjisini yansıtabilirsiniz. Armut beden tipine sahip kadınlar, omuz detayları olan elbiseler ile orantılı bir görünüm oluşturabilir. Geniş basen yapısına sahip olan armut tipi kadınlar, omuzları açıkta bırakan elbiseler ile şık görünüm elde edebilir. Elma beden tipine en iyi uyum sağlayan ise iki parçalı yaz elbiseleridir. Bel kıvrımı oluşturan elbise tasarımları sayesinde bedeninizi şekillendirebilirsiniz.

Davetlerde Yazlık Elbiseler Nasıl Kullanılmalı?

Yaz mevsiminde özellikle açık alanlarda verilen davetler, yaz elbiseleri için ideal ortamlardır. Bu organizasyonlarda yazlık elbiseleri kullanabilirsiniz. Kısa veya uzun elbiseleri topuklu ayakkabılar, portföy çantalar ile kombinleyebilmeniz mümkün. Bronzlaşan teninizi ortaya çıkarmak ve yazın atmosferini yansıtmak için açık renkli elbiseleri kullanabilirsiniz. Çiçek desenli, asimetrik kesimli, fırfır etekli yazlık elbiseler, samimi bir görünüm yaratmanızı sağlar. Yazlık elbise kombinleri arasında sık tercih edilen romantik elbiseler ile davetlerde ön plana çıkabilirsiniz. Tül ve dantel detaylı elbiseleri, ufak aksesuarlar ile tamamlayarak zarif bir stil elde edebilmeniz mümkün. Puantiyeli ve askılı elbiseler ile yazın neşesini çevrenize sunabilirsiniz.

Yazlık Elbiseler ile Ofis Şıklığı

Yaz günlerinde çalışan kadınların kurtarıcısı, elbiselerdir. Profesyonel bir stil oluşturmak için sade ve koyu renklerdeki elbiseleri tercih edebilirsiniz. Saçlarınızı ortadan ayırıp ensede topuz yapabilir, at kuyruğu şeklinde toplayabilir ya da ıslak şekilde arkaya tarayabilirsiniz. Topuklu ayakkabılar ve babetler ile elbiseleri kombinleyerek ofis şıklığı yaratabilmeniz mümkün. Fularlı, kemerli ve asimetrik çizgili yazlık elbiseler ofis ortamı için daha uygun bir tercih olur.

Tulum şeklinde tasarlanan yaz kıyafetleri özellikle ofis şıklığında tercih edilir. Toplantı ve görüşmelerinizde profesyonel ve rahat bir tarz yaratmak için tulum modellerini kullanabilirsiniz. Topuklu ayakkabılar ile tulumları daha şık hale getirebilmeniz mümkün. Kemer ve kayışlar ile sade tulum seçeneklerini renklendirebilirsiniz. Kış mevsiminde tulumların üzerine ceket ve trençkot modellerini giyebilirsiniz.

hafta sonu etkinlik elbise kombiniHafta Sonu Etkinlikleri için Elbise Tercihi Nasıl Olmalı?

Yaz mevsiminin kendini hissettirdiği aylarda, tatil havası herkesi sarar. Hafta sonu kaçılan koylar, kafa dinlenilen ormanlar, birkaç günlük planlanan deniz tatilleri… Arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız organizasyonlarda rahat ve salaş elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Uzun etekli, fırfır detaylı, askılı ve çiçek desenli yazlık elbiseleri hasır şapkalar ile tamamlayabilirsiniz. Örgü çantalar ve sandaletler ile yazlık elbiseleri kombin yapabilmeniz mümkün. Hem şık hem rahat olmak için keten yazlık elbiseler ideal.

Hafta sonu piknik ve kamp gibi etkinliklerinizde tişört şeklinde tasarlanan yazlık elbiseleri kullanabilirsiniz. Spor ayakkabılar, kasketli şapkalar ve bel çantaları ile kombininizi tamamlayabilmeniz mümkün. Hasır tabanlı bez ayakkabılar ve yürüyüş ayakkabıları, tişört elbiseler için uygun bir seçimdir. Sahil kenarında düzenlenen partiler için bikini üstüne giyilen yaz elbiselerini tercih edebilirsiniz. Hafif örme yapısı ve püskül detayları ile doğal güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Yazlık Elbise Kışın Nasıl Giyilir?

Yazlık elbiselerin zarif görüntüsünü her mevsim kullanabilirsiniz. Dolabınızın kurtarıcı parçası olan elbiseler, her ortamın atmosferine uyum sağlar. Kış mevsiminde çok sevdiğiniz yazlık elbisenizi rahatlıkla giyebilirsiniz. Düz renk taytlar ve çoraplar ile elbisenizi kışa uygun hale getirebilirsiniz. Uzun triko hırkalar, salaş yazlık elbiseler ile çok hoş bir uyum yakalar. Kovboy çizmeleri, kısa botlar ve spor ayakkabılar ile sıra dışı bir tarz yaratabilirsiniz. Yazlık elbise bot kombinleri kadınların sık tercih ettiği kıyafet seçenekleridir. Soğuk kış günlerinde enerjik bir görünüm elde etmek için canlı renkteki elbiseleri kullanabilirsiniz. Boğazlı badilerin üzerine askılı elbiseleri giyerek retro bir tarz yaratabilirsiniz.

Yazlık Elbiseler ve Kazakların Mükemmel Uyumu

Yazlık elbiselerden kış mevsiminde de vazgeçemeyenler, kazakların gücünden faydalanır. Elbiselerin üzerine giyebileceğiniz salaş triko kazaklar ile cool bir tarz oluşturabilirsiniz. Özellikle serin havalarda sizi sıcak tutan triko kazaklar, elbiseler ile mükemmel bir uyum yakalar. Balıkçı ve kayık yaka kazak modelleri, elbiselerin hareketli yapısına kolay adapte edilir. Bot ve çizmeler, büyük postacı çantaları ve dağınık örgülü saçlarınızla stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Kalın hırkalar, yazlık elbiselerin en yakın arkadaşıdır. Depresyon hırkası olarak da bilinen kalın, düz renk hırkanızı çiçekli elbiseleriniz ile renklendirebilirsiniz. Geçiş mevsimlerinde hırka-elbise ikilisi sık tercih edilen trend kombinlerdir. Uzun ya da kısa örme hırkalar ile yazlık elbiselerinizi kış günlerinde giymeye devam edebilirsiniz. Kıyafet tercihinde kararsız kaldığınız günlerde risksiz olan seçenek kazak ve elbise kombinleridir. Her ortamda göz alıcı görünmenizi sağlayan bu kombin ile zahmetsiz şıklık yaratabilirsiniz.

Trençkot ve Montlar ile Elbiseler

Yazlık elbiseleri, serin havalarda trençkotlarla tamamlayabilirsiniz. Elbise boyunca tercih edilen trençkotlar ve pardösüler asil bir stil yaratır. Özellikle profesyonel bir görünüm için uzun pardösü modelleriyle el çantalarını kullanabilirsiniz. Kışlık blazer ceketler, elbiseler ile iyi bir uyum yakalar. Desenli ve renkli yazlık elbiselerin üzerine düz renklerdeki blazer ceketlerinizi giyebilirsiniz. Omuz üstünde taşıyarak kendinize has bir tarz yaratabileceğiniz blazer ceketler, kısa elbiselerin tamamlayıcısı olur. Deri ceketler ile uçuşan yazlık elbiseler aykırı bir stil yaratır. Hafif topuklu botlar, zincir aksesuarlar ve deri ceketler ile kısa elbiseleri birlikte kullanabilirsiniz. Asi tarzı benimseyenler için deri ceketlerin yeri özeldir. Sevdiğiniz deri ceketlerinizi yazlık elbiseler ile birlikte kullanarak farklı bir stil oluşturabilmeniz mümkün.

Siz de yazlık elbiseler ile her mevsim şık görünmek için dolabınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı tarza sahip giyim parçalarını bir arada kullanarak yeni bir stil oluşturabilmeniz mümkün. DeFacto’da her zevke uyum sağlayan yazlık elbiseler bulunur. Beden yapınıza en uygun olan modeli tercih ederek yazın renklerine dolabınızda yer açabilirsiniz. Hasır şapkalar, bez ayakkabılar, örme çantalar, sandaletler ve çiçekli yaz elbiseleri ile güneşli günlere artık hazırsınız.