Son dönemlerin popüler giyim parçalarından biri olan paperbag pantolonlar, her ortama uyum sağlıyor. “Paperbag pantolon nedir?” diye düşünenler, kese kağıdı pantolon modeli olarak bu trendi hatırlayabilirler. Üst kısmından bağlanan ve kese kağıdını anımsatan bu pantolon ile yapılan kombinler bu sezonun yeni trendi. Son yıllarda sonbahar ve ilkbahar modasında sık sık yer alan bu pantolon modelleri, salaş görünümü ile kadınların beğenisini kazanıyor. Basit bir tişört ve paperbag pantolon ile kısa sürede hazırlanabilirsiniz.

Ünlülerin de tercihi olan paperbag pantolon kombinleri, yüksek bel tasarıma sahip olduğu için hareket özgürlüğü sunuyor. Rahat ve cool bir görünüm vadeden bu pantolon modelleri ile zahmetsiz şıklık yaratabilirsiniz. Günlük hayatınızda, ofis şıklığınızda ve özel organizasyonlarda paperbag pantolon kombinlerini kullanabilmeniz mümkün.

paperbag pantolon kombinleriPaperbag Pantolon Kimlere Yakışır?

Her beden yapısı farklı olduğu için şık görünmek adına doğru kıyafet parçalarını tercih etmeniz önemli. Minyon tipli kadınlar paperbag pantolon modellerini daha uzun görünmek için kullanabilir. Yüksek bel tasarıma sahip bu pantolonlar bacak boyunu da daha uzun gösteriyor. Kısa boylu kadınlarda alt beden daha kısa ve üst beden daha uzun olduğu için bacak boyunu uzun göstermek gerekiyor. Paperbag pantolon kombinlerini tercih ederek zarif bir görünüm yaratabilirsiniz.

Yaz mevsiminde düzenlenen söz, nişan, düğün, kutlama gibi açık alan etkinliklerinde paperbag pantolonları kullanabilirsiniz. Kumaş paperbag pantolon üzerine hafif ışıltıları olan üst parçaları tercih ederek klasik bir görünüm yaratabilmeniz mümkün. Tek omuz bluzlar, salaş örgü saçlar, hasır çantalar ve dolgu topuk sandaletler ile sahilde yapılan etkinliklere katılabilirsiniz. Klipsli saç tokaları, renkli fularlar, boncuklu halhallar bu pantolonlar ile iyi bir uyum yaratıyor.

Maskülen Tarz için Paperbag Pantolonlar

Ofis şıklığında daha sık kullanılan maskulen tarz parçalar arasında paperbag pantolonları tercih edebilirsiniz. Kumaş paperbag pantolonları koyu renklerde seçerek rugan ayakkabılar ve hakim yaka gömlekler ile birlikte kullanabilirsiniz. Profesyonel bir görünüm yaratmak için papyon, kravat, fular, büyük tote çanta gibi parçalar ile paperbag pantolonları birlikte değerlendirebilirsiniz. Feminen ve maskulen parçaları harmanlamak için paperbag pantolonlar ile topuklu ayakkabıları kombinleyebilmeniz mümkün. Paperbag pantolonun altına stiletto giyerek çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Jean Paperbag Pantolonlar ile Sportif Bir Görünüm

Yaz mevsiminin enerjik atmosferini yansıtmak, samimi ve doğal bir görünüm oluşturmak için jean paperbag pantolonlar ile basit tişörtleri kombinleyebilirsiniz. Bu sezonun trendi olan tek omuz tişörtler ile jean paperbag pantolonlar iyi bir uyum yakalıyor. Spor ayakkabı, küçük postacı çantası, güneş gözlüğü ve hasır şapkalar ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Sandaletler ve topuklu terlikler ile jean paperbag pantolonları tamamlayarak farklı bir stil yaratabilmeniz mümkün.

Kombinlerinizde geniş ve bol kesimli parçaları kullanarak zahmetsiz şıklık oluşturabilirsiniz. Geniş paçalı paperbag pantolonlar, salaş gömlekler, triko hırkalar, uzun trençkotlar ile sportif bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Paperbag Pantolon Kombinlerinde Önemli Detaylar

Bu sezonun trendi olan paperbag pantolon kombinlerinde önemli detaylara dikkat ederek şık bir stil elde etmeniz mümkün. Geniş, boru ve dar paça seçenekleri olan bu pantolon modelleri, yüksek belli ve bağlamalı detayları ile salaş bir görünüm sunuyor. Pantolon rahat bir görünüm yarattığı için üst parçada dar modelleri tercih edebilirsiniz. Geniş paçalara sahip olan jean paperbag pantolonlar ile bedeni saran bluzları birlikte kullanabilirsiniz.

Paperbag pantolon modellerinin bel detayları süslü ve fırfırlı oluyor. Bu pantolon modeliyle yaptığınız kombinlerde üst giyim parçasını mutlaka pantolonun içine koymanız gerekiyor. Bu sayede pantolonun modeli daha iyi görünüyor. Gömlekler, tek omuz badiler, dar tişörtler ile pantolonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Paperbag pantolonu her ortama uygun hale getirmek için farklı stillere sahip aksesuarlar ile kombinleyebilirsiniz. Klasik ve şık bir görünüm için topuklu ayakkabı, portföy çanta, ışıltılı takılar tercih edebilirsiniz. Fit ve rahat bir görünüm için hasır sandaletler, dolgu topuk terlikler, spor ayakkabılar, tote çantalar, saç bantları gibi parçaları kullanabilirsiniz.

Beden yapınıza uygun olan giyim parçaları tercih ederek zarif bir görünüm yaratabilirsiniz. Karın ve bel çevrenizde fazlalıklar var ise paperbag pantolonlar, dikkati bu noktaya çekebilir. Bu nedenle bel çevresine güvenenlerin bu pantolon modelini tercih etmesi önemli. Elma tipli kadınların üst beden yapısı düz olduğu için bel kıvrımını ortaya çıkarmak için paparbag pantolonlar uygun oluyor. Siz de belinizin daha ince ve kıvrımlı görünmesini sağlamak için bu pantolonları kullanabilirsiniz. Basen bölgesi geniş olan kadınlar, bu pantolon modelleri ile omuzları açıkta bırakan üst giyim parçalarını tercih edebilir. Bu sayede bedenin orantılı görünmesini sağlayabilirsiniz.

maskülen tarz paperbag pantolonPaperbag Pantolon Çeşitleri

Paperbag pantolon modelleri farklı zevklere hitap edebilmek için geniş seçenekler sunuyor. Jean, pamuk, keten gibi farklı kumaş türlerinden üretilen bu pantolonlar ile her ortama anında uyum sağlayabilirsiniz. Paçalarının boyu ve şekli tasarımına göre değişiklik gösteren paperbag pantolonlar, farklı stile ait parçalar ile kombinlenebiliyor. Kalın ve ince yapısı olan bu pantolon modellerini farklı parçalar ile tamamlayarak her mevsim kullanabilirsiniz. Botlar ile iyi bir uyum yakalayan paperbag pantolonlar, kış mevsiminin kıyafetleri ile şık bir stil sunuyor.

Uzun Paçalı Paperbag Pantolon

Geniş paçalı ve uzun paperbag pantolon modelleri, salaş görünüm sunan bluzlar ile kombinlenebilir. Kemer ve kuşak ile bağlanabilen bu pantolonları trikolar ve bol kesimli montlar ile tamamlayabilirsiniz. Uzun paçalı paperbag pantolonlar diğer çeşitlerinin aksine salaş kesimli parçalar ile birlikte kullanılıyor. Kaygısız şıklık sunan bu kombini özellikle mevsim dönüşlerinde ve soğuk günlerde kullanabilirsiniz. Uzun mont ve trençkotlar, salaş hırkalar, geniş trikolar uzun paçalı paperbag pantolonlar ile iyi bir uyum yaratıyor.

Bilekte Kesilen Paperbag Pantolonlar

Maskulen bir tarz yaratmak isteyenler için bilekte kesilen paperbag pantolon modelleri ideal. Bağcıklı botlar, asker çizmeleri, rugan ayakkabılar, fötr şapkalar ve deri bileklikler ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Siyah, haki, gri, kahverengi gibi renklerde tercih edilen bilek boy paperbag pantolonlar, cool bir görünüm sergilemenizi sağlıyor.

Bilek boy paperbag pantolonları kombinlerken doğal saç modellerini ve minimal aksesuarları kullanabilirsiniz. Yaz günlerinde denizin tuzundan dalgalanan saçlarınızı olduğu gibi bırakabilir veya hasır şapkalar ile süsleyebilirsiniz.

Jean Paperbag ile Sıra Dışı Bir Görünüm

Göbeği açıkta bırakan yarım tişörtler ile jean paperbag pantolonları birlikte kullanabilirsiniz. Yırtık, püsküllü, eskitme desenli jean paparbag pantolonlar ile asi tarzınızı yansıtabilmeniz mümkün. Bu sezonun trendi olan vatkalı bluzlar ile jean paperbag pantolonları kombinleyebilirsiniz. Cool bir görünüm yaratmak için jean paperbag pantolonları, uzun trençkotlar ile tamamlayabilir ve salaş bir stil oluşturabilirsiniz. Jean paperbag pantolonlar ile yarım atlet badileri kombinleyebilirsiniz. Açık renk paperbag pantolon, siyah yarım atlet, ortadan ayrılmış doğal saçlar, yuvarlak çerçeveli gözlükler ve tote çanta ile yazın çabasız stilini yansıtabilirsiniz.

Siz de her mevsim şık görünmek, farklı tasarımları denemek, trendleri takip etmek ve cool bir stil yaratmak için paperbag pantolon modellerini tercih edebilirsiniz. Erişilebilir fiyat ayrıcalığı ve güvenli alışveriş deneyimi ile beğendiğiniz paperbag pantolonu DeFacto’da bulabilmeniz mümkün.