Bu sezonun trendi olan deliksiz sıkıştırmalı kıkırdak küpe modelleri ile sıra dışı bir stil yaratabilirsiniz. Yaz mevsiminin enerjisini yansıtan ışıltılı takı modelleri arasından en sık tercih edilen kıkırdağa takılan küpeler oluyor. Bohem ve cool bir görünüm sunan geçirmeli kıkırdak küpesi ile özgün stilinizi ortaya çıkarabilmeniz mümkün. Geometrik desenli, kalpli, simli, taşlı, boncuklu, sallantılı delik gerektirmeyen kıkırdak küpe modelleri arasından beğendiğiniz seçenekleri birlikte kullanabilirsiniz. Günlük hayatta, ofis şıklığında, özel davetlerde bu takılar ile stilinizi ortaya çıkarabilmeniz mümkün.

klipsli kıkırdak küpeler nasıl olmalıKlipsli Kıkırdak Küpeler ile Kombin Önerileri

Klipsli kıkırdak küpeler, her türlü kombin ile birlikte kullanılır. Günlük hayatınızda tercih ettiğiniz jean’ler, tişörtler, gömlekler ve elbiseler ile kıskaçlı kıkırdak küpe çeşitlerini beraber kombinleyebilirsiniz. Sportif ve fit bir görünüm sunan tayt ve tek omuz bluzlarınızla birlikte farklı desenlere sahip takıları bir arada kullanabilmeniz mümkün. Tek omuz parçalarla sallantılı küpeleri birlikte kullanabilirsiniz. Bronzlaşan teninize çok yakışan açık renk tek askılı bluzlar ile sallantılı kıkırdak küpeler iyi bir uyum yakalıyor.

Bu sezonun modası olan vatkalı sıfır kollu tişörtler ile birden fazla geçirmeli kıkırdak küpeleri kombinleyebilirsiniz. Bu kombin ile güçlü ve kendinden emin bir duruş sergileyebilirsiniz. Dolgu topuklu sandaletler, tote çantalar, hasır şapkalar, çiçekli yazlık elbiseler ve kıkırdak küpeler ile yazın samimi doğasını çevrenize sunabilirsiniz. Özellikle tatil beldelerinde jean şortlar, mini etekler ve çiçekli elbiseler ile yazın tadını doyasıya çıkarabilmeniz mümkün.

Sportif Parçalar ile Kullanılan Takı Çeşitleri

Sıcak yaz günlerinde vazgeçilmez olan jean şort ve askılı tişörtler ile delik gerektirmeyen kıkırdak küpeleri tercih edebilirsiniz. Dağınık saçlarınızla salaş görünümlü takıları birlikte kullanabilirsiniz. Uzun sallantılı kolyeler, ışıltılı bileklikler ve kıkırdak küpeler ile doğal güzelliğinizi ön plana çıkarabilmeniz mümkün. Doğal bir görünüm oluşturmak için at kuyruğu saçlarınızla minimal desenlere sahip kıkırdak küpeleri kullanabilirsiniz. Toprak tonlarında yapılan yok gibi makyajlar ve sade kıyafetler ile cool bir görünüm elde edebilirsiniz.

Özel Etkinliklerde Takı Seçimi

Yaz aylarında daha sık düzenlenen düğün, nişan, söz, kutlama gibi organizasyonlarda kıkırdak küpe çeşitlerini kullanabilirsiniz. Abiyeler, çiçekli elbiseler, mini boy etekler, tulumlar ile kıskaçlı küpe modelleri iyi bir uyum yaratıyor. Sahil, kumsal, bahçe, teras gibi açık alan etkinliklerinde uçuşan çiçekli elbiseleri tercih edebilir ve kıkırdak küpeler ile süsleyebilirsiniz. Salaş örgü saç modelleriyle kıkırdağa takılan küpeleri birlikte kullanarak zahmetsiz şıklık yaratabilirsiniz. Sade tasarıma sahip elbisenizi tüm kulağı kaplayan klipsli küpeler ile süsleyebilirsiniz.

Kıkırdak Küpeler ile Farklı Tarzlar

Bu sezonun trendi olan kulakları süsleme modasına katılmak istiyorsanız kıkırdak küpeler ile zevkinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Deldirmeye cesaret edemeyenler için kurtarıcı olan kıkırdak küpeleri farklı tarzlar sunmak için kullanabilmeniz mümkün. Büyük-küçük, geniş-ufak, taşlı ve metal seçenekleri bulunan bu aksesuarlar her zevke uygun seçenekler sunuyor. Minimal şekillere sahip olan kıkırdak küpeleri tek kulağınıza birden fazla şekilde takarak asi bir stil yaratabilirsiniz. Sallantılı parçalar ile top şeklinde olan modelleri birlikte kullanarak farklı kombinler oluşturabilirsiniz.

Kıkırdak Küpe Kombinlerinde Saç Modelleri

Kıkırdak küpeleri kullanırken kulakların ortaya çıkması önemli. Kulak kıkırdaklarının süslenmesi bu sezonun trendleri arasında bulunuyor. Bu nedenle kıkırdak küpelerini kullanırken saçlarınızı ev topuzu şeklinde dağınık olarak tepeden toplayabilirsiniz. Salaş ve zahmetsiz bir görünüm sunan bu saç modeli ile küpelerinizi ortaya çıkarmanız mümkün. Daha zarif stiller için ortadan ayrılmış saçlarınızı at kuyruğu yapabilir veya ensede topuz oluşturabilirsiniz. Profesyonel ve klasik bir stil yaratan bu saçlar ile sallantılı kıkırdak küpelerini kullanbilmeniz mümkün.

Birden fazla kıskaçlı küpeler kullanacaksanız saçlarınızı salaş örgüler ile süsleyebilirsiniz. Bohem bir stil yaratan saç örgüleri, klipsli küpeler ile daha hoş bir görünüm sunuyor. Gold, gümüş, bakır, siyah, kırmızı gibi farklı renklerde sunulan bu küpeler ile yüz hatlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Yüz Hatlarına Göre Küpe Seçimi Nasıl Olmalı?

Klipsli küpeleri tercih ederken yüz hatlarınıza uygun olan seçenekleri değerlendirmeniz gerekiyor. Yuvarlak yüz hatlarına sahip olan kadınlar daha ince bir görünüm için uzun kıkırdak küpeleri kullanabilir. Modern çizgiler taşıyan sallantılı ve uzun küpeler, yüz hatlarının daha ince görünmesine yardımcı oluyor.

Uzun yüz hatları olanlar ise, halka şeklinde olan geçirmeli kıkırdak küpeleri kullanabilir. Yuvarlak küpeler ile yüz hatlarınızın daha orantılı görünmesini sağlayabilirsiniz. Küpe tercih ederken saç kesiminiz de önemli. Kaküllü saçlar için daha gösterişli kıkırdak küpeler uygun oluyor. Kısa ve kaküllü saçlarınızı farklı şekillere sahip kıkırdak küpeler ile ön plana çıkarabilirsiniz. Uzun saçlara sahip kadınlar ise daha zarif kıkırdak küpeleri tercih etmelidir.

Geçirmeli Kıkırdak Küpelerin Avantajları

Geçirmeli kıkırdak küpeler, kulağın istediğiniz kısımlarına kolayca takılabilir. Kulak piercing’i yaptırmadan önce geçirmeli kıkırdak küpeler ile deneme yapabilirsiniz. Kulak deldirmeyi korkutucu ve zahmetli görenler için ideal olan geçirmeli küpeler, hevesinizi almanız için uygun oluyor. Birden fazla küpe takmak, kulak kıkırdağını süslemek, yeni trendi takip etmek istiyorsanız geçirmeli küpeler ile sezonu geçirebilirsiniz.

Erkekler arasında çok yaygın olan geçirmeli küpeler, kolay kullanımı ile sık sık tercih ediliyor. İstediğiniz zaman kolayca çıkarabildiğiniz için her ortamda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kulak kıkırdağını deldirmekten çekinenler için iyi bir seçenek olan geçirmeli küpeler, erkek kombinlerinde de öne çıkıyor. Sportif ve klasik erkek kombinlerinde geçirmeli küpeler ile sıra dışı bir stil yaratabilmeniz mümkün.

kıkırdak küpe kullanırken nelere dikkat edilmeliKıkırdak Küpeleri Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kıkırdak küpeler kulağın hassas noktalarında takıldığı için bazen alerji yapabilir. Bu nedenle kaliteli malzemeden yapılmış takıları tercih etmeye özen göstermeniz gerekiyor. Suyla, parfüm ve deodorant gibi kimyasal içeriklerle temas ettirmemeye özen göstermelisiniz. İmitasyon takılar arasında olan geçirmeli küpeler kullanırken kararma gibi durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İmitasyon küpeler, teninizle temas ederek zamanla kararmaya başlıyor. Bu nedenle bu takıları parlatıcı ojeler ile koruyabilirsiniz. İmitasyon takının üzerine parlatıcı oje sürerek uzun süre kararmasını önleyebilmeniz mümkün.

Geçirmeli kıkırdak küpeler kullanırken diğer aksesuarlarınızla uyumlu olması gerekiyor. Sallantılı küpeler ile sallantılı kolyeler zorlayıcı bir görünüme neden olabilir. Kombinlerinizde tercih ettiğiniz parçalardan birinin öne çıkmasına izin vermelisiniz. Tüm parçalar iddialı olduğunda çok abartı bir stil oluşuyor.

Beden yapınıza uygun olan aksesuar seçenekleri ile doğal güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Üst bedeninizi daha uzun göstermek için sallantılı küpeleri kullanabilirsiniz. Kulaklarınıza çok fazla takı takacaksanız kolye kullanmak yerine bileklik tercih etmeniz gerekiyor. Birden fazla kıkırdak küpe kullandığınızda halhal ya da bileklik gibi farklı aksesuarları tercih edebilirsiniz. Kulak süslemelerinin öne çıktığı bu sezonun diğer bir trendi saç aksesuarlarıdır. Saç tokalarında gösterişli modelleri kullandığınızda kıkırdak küpelerde daha sade tasarımları tercih etmeniz gerekiyor. Kombinlerde uyum yaratmak için en ince detayları bile göz önünde bulundurmanız önemli.

Siz de bu sezonun en yeni trendlerini yakalamak, kendi özgün stilinizi ortaya çıkarmak, sıra dışı bir tarz yaratmak için DeFacto’da satışa sunulan kıkırdak küpe modellerini değerlendirebilirsiniz. Erişilebilir fiyat ayrıcalığı ve güvenli alışveriş deneyimi ile beğendiniz takı modelini hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.