Erkek klasik spor giyim kombinleri özellikle günlük giyim modasına uygun seçenekleri oluşturduğu için önemli. Sportif giyim tarzının her geçen gün daha çok hayatımızın içine girdiği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bu durum moda anlayışının da hem kadınlar hem de erkekler için sportif kombinleri odak noktasına almasına sebep olur. Özellikle erkekler için hem klasik hem de spor kombinler günlük giyimde rahatlıkla tercih edilebilir. Siz de tarzınızı en iyi şekilde yansıtacak erkek kombinlerini merak ediyorsanız modaya uygun güncel seçeneklerin hepsini sizler için derledik…

Günlük Giyimde Renk ve Kombin Uyumu

spor klasik giyimHem klasik hem de spor giyim kombinlerini değerlendirirken ilk olarak renk tonlarına karar vermek gerekir. Tercih edilen kombinlerde mevsim şartlarına göre renk seçimleri yapabilirsiniz. Bu noktada ağırlıklı olarak kullanmak istediğiniz tonlara karar vermek kombin seçimi aşamasında çok daha isabetli kararlar almanızı sağlar. Klasik giyim için renk seçimini iki aşamada değerlendirebilirsiniz. Koyu ve açık renklerin hakim olduğu kombinler olarak işe başlayabilir, sonraki aşamada renk tonlarına ağırlık verebilirsiniz. Benzer durum spor giyimde de görülür ancak spor giyimde renk seçeneklerini daha esnek olacak şekilde tercih edebilirsiniz.

Özellikle klasik giyimde abartı renklerden kaçınmak isabetli bir hareket sayılırken spor giyimde abartılı renklerin pek çok kombin için ön plana çıktığını görebilirsiniz. Bu nedenle günlük giyimde hem klasik hem de spor giyim kombinlerine karar vermeden önce renk seçeneklerini netleştirmek gerekir. Gri gibi sade ve bir o kadar da uyumlu jean seçeneklerini tercih ederek üzerine beyaz tonların ağırlıklı olduğu gömlekleri değerlendirebilirsiniz. Tercihinize göre bu kombini daha koyu ve oturaklı renklere sahip ceketler ile öne çıkarabilirsiniz.

Hem Sportif Hem Klasik Slim Fit Gömlek Seçenekleri Popüler

Gömlek seçenekleri uzun yıllardır erkekler için harika kombinler oluşturur. Tercih edilen gömlekler özellikle eski dönemlerde giyilenlerin aksine slim fit kesim tarzında olabilir. Slim fit kesim gençlerden başlayarak orta yaşlara kadar şık bir görünüm sunduğu için herkes tarafından değerlendirilebilir. Gün içinde şık kombinlere ihtiyaç duyanlar için iyi bir seçenek olan slim fit kesim gömlekler, aynı zamanda gün içinde sportif görünüm kazanmak için de ideal bir alternatif. Vücuda tam oturan yapısıyla slim fit gömlekleri açık renkli ürünler arasından tercih edebilirsiniz. Mavinin açık tonlarına sahip olan gömlekleri kullanarak altında koyu renkli pantolonlar ile iyi bir uyum yakalayabilirsiniz. Üstelik slim fit gömlek seçeneklerini klasik çizgiye yakın olacak şekilde tercih ederek kravat da kullanabilirsiniz. Bu kombinin altına koyu renkli kumaş pantolonlar tercih edebilirsiniz. Özellikle kravat kullanımına yer verilen kombinlerde gömlek üzerine jean ile uyumlu renkte bir ceket alınması ise isabetli bir karar olur. Sportif çizgiye yakın kalmak isterseniz kravat kullanımına gerek olmayan slim fit gömlek seçenekleriyle ceketsiz bir kombin de oluşturabilirsiniz.

Gömlek ve Kazak Birlikteliği

Erkek kombin seçeneklerinde klasik spor görünüm kazandıran seçeneklerden biri de gömlek ve kazak birlikteliği. Kazak seçenekleri günlük ve sportif kullanım çizgisine daha yakın olduğu için bu kombini gömlek dokunuşu ile dengelemek isabetli bir karar olur. Özellikle turkuaz ya da beyaz renkli gömlekler tercih ederek üzerine renkli kazakları değerlendirebilirsiniz. Kırmızı gibi canlı renklerden başlayarak çok farklı seçenekleri uyumlu şekilde kaldıran bu kombin hem açık renkli hem de koyu renkli jean modelleri ile kullanılabilir. Açık renkli seçeneklerde özellikle krem rengi pantolonları bu tür kombinlerinizde tercih edebilirsiniz. Slim fit gömlekler kazak ile birlikte kullanım durumunda da iyi iş çıkarır.

Sportif görünüme daha yakın bir kombin oluşturmak için gömleğin bel kısmını kazağın altından çıkararak kullanabilirsiniz. Özellikle slim fit kesime sahip olan gömleklerin uzun bel bölgesi sayesinde hem şık hem de sportif görünüm sağlamasından faydalanabilirsiniz. Beyaz ve yakın tonları ile oluşturduğunuz kombinleriniz için ayakkabı renk seçiminizi de beyaz olarak tercih edebilirsiniz. Tek renk ya da kazak rengi ile uyumlu olan beyaz ayakkabıya ek olarak açık renk tonlarına sahip bileklik seçeneklerini de aksesuar olarak değerlendirebilirsiniz. Bunlara ek olarak metalik görünümdeki kolye ve saat aksesuarlarını kombininizi tamamlamak için kullanabilirsiniz.

Günlük Kullanıma Uygun Tişört Modelleri

Tişört modelleri pek çok alanda harika kombinlerin odak noktasında olabillir. Özellikle günlük giyimde herkes tarafından en çok tercih edilen ürün seçenekleri arasında ilk sırayı alan tişörtleri yaratıcı kombin seçeneklerinde kullanabilirsiniz. Tişört kullanımı için özellikle oversize seçenekler güncel modayı önemli oranda domine ediyor. Oversize kullanımı erkekler için günlük giyimde sportif temalı bir kombin oluştursa da klasik giyimden de çok uzak olmadığı için tercih edilebilir. Özellikle klasik giyime yakın kalmak isteyenler, koyu renklere sahip tek renk tişörtleri kullanabilirler. Oversize tişört kullanımı modern ve hoş bir tarz sağladığı gibi gün boyu konfor da oluşturur. Bu sayede her anlamda kaliteli ve keyifli kombinler oluşturabilirsiniz.

Tişört modasında önemli olan noktalardan bir diğeri ise çarpıcı renkler. Özellikle günlük giyime sportif detaylar eklemek isteyenler için renk seçimi çok önemli. Jean seçeneklerinin üzerine giymek için tercih edilen tişört modelleri, özellikle jean ile uyumlu geniş bir renk çerçevesinde değerlendirilebilir. Sportif çizgiye daha yakın kalmak isteyenler için baskılı ve desenli tişörtler ile canlı renkler tercih edilebilir. Bunların dışında siyah basic tişört modelleri her zaman klasik çizgisini koruyan, jean seçeneklerinin hepsi ile uyumlu kombinleri oluşturur.

Tarzınızı Yansıtmak İçin Ayakkabı Seçimi Önemli

suet ayakkabiKlasik spor giyim erkek kombinleri söz konusu olduğunda ayakkabı seçimi tek başına önemli bir konu olarak karşımıza çıkar. Ayakkabı seçenekleri özellikle günlük giyime uygun olacak şekilde çok farklı modeller altında değerlendirilebilir. Sportif giyim tarzını vurgulamak isteyen kişiler sneaker tarzı ayakkabıları tercih edebilirler. Özellikle siyah ve beyaz renkler çerçevesinde şekillenen sneaker tarzı klasik giyime daha yakın olsa da canlı renklere sahip sneaker modelleriyle sportif tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Sneaker benzeri ayakkabı modelleri özellikle klasik ve sportif tarz arasında yumuşak bir geçiş yapmak için tercih edilebilir. Bu ayakkabılar aynı zamanda birbirinden farklı jean seçenekleriyle de uyumlu olarak kullanılabilir.

Sneaker seçeneklerinin dışında klasik giyim tarzını ön plana çıkarmak isteyen kişiler için daha sade modeller de değerlendirilebilir. Özellikle süet ayakkabı seçenekleri farklı tasarımlarla hem klasik hem de sportif görünüme uygun kombinlerde kullanılır. Açık tonlardaki krem gibi renklerde değerlendirilen süet ayakkabılar açık renkli jean modellerinde de tercih edilebilir. Klasik spor giyim tarzı erkek kombinleri için sportif görünüme sahip süet ayakkabı modellerini de tercih edebilirsiniz. Özellikle az detaylı ve sade süet ayakkabılar ile harika kombinler yaratabilirsiniz. Üstelik farklı renk seçeneklerine sahip süet ayakkabıları tercih ederek günlük kombinlerinizi belirli aralıklarla değiştirebilirsiniz. Modayı ve mevsimi takip ederek yaz aylarında açık renkleri ön plana çıkaran, kış aylarında da koyu tonlara ağırlık veren kombinler ile tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Siz de klasik spor giyim tarzı seçenekleri için DeFacto ürünlerini inceleyebilir, aklınızdaki kombini avantajlı fiyat seçenekleriyle oluşturabilirsiniz.