İdeal bir pijama seçimi için ilk kural kendini tanımanız ve ihtiyaçlarınızı belirlemenizdir. Geceleri terliyor musunuz? O zaman pamuk gibi nefes alabilen bir pijamaya ihtiyacınız olabilir. Yatakta pantolon hissini sevmiyor musunuz? Gömlek pijama veya şortu deneyebilirsiniz. Uyumak için daha yumuşak bir pijamaya mı ihtiyacınız var? O zaman ipek veya satenin havalı ve soft dokunuşu tam size göre olabilir. Tüm bunları elde edebileceğiniz gömlek pijama modelleri, sizi rahat bir uykuya hazırlar, evde konforlu hissetmenize yardımcı olur ve yaz-kış sabahlık, terlik, saç bandı, uyku gözlüğü ve panduf gibi ev giyim aksesuarlarıyla mükemmel bir şekilde tamamlanır.

ev konforunu destekleyen pijamalarEv Konforunu Destekleyen Gömlek Pijama Modelleri

Evde vakit geçirmenin en keyifli yanı birbirinden eğlenceli pijamalardır. Özellikle evden çalışanlar ya da hafta sonlarını en iyi şekilde geçirmek isteyenler için bir tutku olan pijamalar arasında öne çıkan model ise gömlek pijama çeşitleridir. Popülerliği artan bu retro pijamalar, modern tasarımlarla her kadına ve her erkeğe hitap edebilecek renge ve desene sahiptir. Günlük giyim tercihlerinizi göz önünde bulundurarak mükemmel bir pijama seçebilir ya da evinizin rahatında tamamen farklı bir tarza bürünebilirsiniz.

Gömlek tarzı pijama modelleri hem takım hem de alt-üst olarak farklı tasarımlara sahiptir. Takımlar ikili, üçlü ve daha çok parçadan oluşur. Bu takımları kullanım alışkanlıklarınıza ve ev konforunuza göre seçebilirsiniz. Tüm yıl kullanabilmeniz için pamuk, saten, polar, viskon, poplin ve daha birçok kumaş çeşidi ile üretilen gömlek yaka pijama modelleri rahat geceler veya tembellik yapmak istediğiniz hafta sonları için mükemmeldir. Erkek ve kadınlar için özenle tasarlanan ve her bir detayı tamamen konfor düşünülerek tamamlanan bu pijama takımları genel olarak klasik bir gömlek yakaya, kısa veya uzun kola, şort veya uzun bir alt pijamaya sahiptir. Bu sayede mevsime uygun bir gömlek yaka pijama modeli tercih ederek ev giyiminizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Eğlenceli ve Konseptli Gömlek Pijama Takımları

Gömlek pijama takımı çeşitleri renk ve desenlerine göre de oldukça çeşitlidir. Her tarza hitap eden bu pijamalar ev giyimi için klasikleşen grilerden açık sarılara, pastel renklerden neon renklere, siyah ve antrasit gibi koyu renklere kadar birçok tonda beğeninize sunulur. Çok fazla seçenek olması sonucunda seçim yapmak bir hayli zordur ve bu renklere eklenen sevimli, çekici, retro, modern ve popüler desenler eklenince kararsız kalmanız muhtemeldir. Özellikle gömlek pijama takımı kadın modelleri, puantiyeler, çizgiler, çiçek ve hayvan desenleri, renklerin birçok tonuna sahiptir. Erkek gömlek pijama takımı çeşitleri ise her erkeğin gardırobunda mutlaka bulunan siyah, gri, lacivert, krem gibi renklere ek olarak çeşitli renklerin karışımı çizgili modeller, figür baskıları ve sıra dışı desenlerde hem eğlenceli hem de klasik bir görünümde tasarlanır.

Erkek gömlek pijamaları klasik bir gömlek yaka ve bir benzeri pijama yaka olan daha köşesiz bir görünüme sahiptir. Aralarında kullanım, kumaş, tasarım, renk ve desen gibi pek fark olmadığı için dilediğiniz modeli seçebilir, ev giyiminizde de son derece şık olabilirsiniz. Kadın gömlek pijama takımları da hemen hemen aynı kumaş ve tasarımlara sahiptir, ancak daha desenli ve daha renkli modellerle kadınların favorisi olan bu pijamalar hem uyku hem de ev içi giyimi için idealdir. Ev giyim aksesuarları ile mükemmel kombinlenen ve evde de özgüvenli hissetmenizi sağlayan bu pijamaları, panduf ve figürlü ev terlikleri ile tam bir takım haline getirebilirsiniz.

gömlek pijama takımlarının avantajlarıGömlek Pijama Takımlarının Avantajları

Gömlek pijamalar, renkleri, desenleri, mükemmel kumaşları ve konfor sunan salaş ve fit kesimleriyle oldukça popüler pijama modellerinden biridir. Saten gibi akışkan kumaşlardan da üretilebilen gömlek pijamalar deliksiz bir uyku için aradığınız uyku kıyafeti olabilir veya kadife bir gömlek pijama sizi soğuk kış gecelerinde sıcak tutarak uykuya hazırlayabilir. Kumaş özelliklerinin yanı sıra kolay giyip-çıkarılma avantajı ile birlikte gelen gömlek yaka pijamaları zahmetsizce giyebilir, dilerseniz gömlek üstünün içine rahat pamuklu bir tişört veya atlet tercih edebilirsiniz. Düğmeli tasarımları ile sıcakladığınız zamanlarda önünüzü açarak ferahlamanıza yardımcı olur.

Tayt ya da salaş alt pijama seçenekleri ile sunulduğu için giyim zevkinize ve kullanım alışkanlıklarınıza göre seçebileceğiniz bu pijamaların üstünü ve altını farklı modellerde seçerek kendi mükemmel takımlarınızı oluşturabilirsiniz. Kendinizi özel hissetmenizi sağlayan gömlek yaka pijamalar hem pijama hem de ev giyim olarak isterseniz klasik bir tarz isterseniz spor isterseniz de eğlenceli bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Sade ve koyu renk tasarımlarıyla klasik mobilyaların yoğunlukta olduğu evinize uyum sağlarken, figürlü ve desenli tasarımlı pijamalarla spor ve rahat tarzdaki evinize renk katabilirsiniz.

Gömlek Pijama Takımlarını Tamamlayan Aksesuarlar

Gömlek yaka pijama takımı modelleri sabahlık, uyku gözlüğü, ev terliği, saç bandı, çorap, panduf gibi son zamanlarda oldukça renklenen ev giyim ürünleriyle zahmetsizce kombinlenebilen ürünlerden biridir. Pijamalarınızı tamamlamak ve evde rahat bir gün geçirmek için ihtiyacınız olan bu ürünleri pijamalarınızın modeline ve desenine göre seçerek mükemmel uyumu bulabilir hem göze hitap edebilir hem de en sevdiğiniz kanepenizde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Gömlek tarzı pijama takımı çeşitleri yılın trend renk ve desenlerine göre üretildiği için rahat panduf ve sabahlıklarınızla eşleştirmek oldukça kolay ve eğlencelidir.
Yaz aylarında ise şortlu tasarlanan gömlek pijama takımları geniş beden seçenekleri ile her erkek ve kadın için uygun kesime sahiptir. İnce pamuklu ve saten gibi kumaşlarla yok gibi hissettiren bir pijama takımını yazlık terlikleriniz ve yaz aylarında daha sık kullandığınız saç tokaları ile eşleştirerek ferah yaz görünümleri elde edebilirsiniz. Kısa kollu ve gömlek yaka pijama modelleri yaz ayları için ilk tercihler arasında yer alsa da çok ince serin tutan uzun kollu gömlek yaka pijamaları da göz önünde bulundurarak seçim yapabilir, balkon ve teras keyfi yaparken güneşin zararlı ışınlarından korunabilirsiniz.

Gömlek Pijamalar İle Yapılabilecek Kombin Önerileri

Evde sergilemek istediğiniz tarza bağlı olarak çeşitli kombinler yapabileceğiniz gömlek tarzı pijama takımı modellerini günlük giyim stilinize göre hemen şekillendirebilirsiniz. Klasik bir tarz benimsiyor ve koyu ve pastel renkler tercih ediyorsanız siyah veya antrasit yakası beyaz çizgili gömlek pijama ile kadife siyah bir terliği eşleştirebilir, bu görünümü sıcak zamanlar için keten bir terlikle değiştirebilirsiniz. Daha eğlenceli bir kişiliğiniz var ve renkleri karıştırmayı seviyorsanız kalp, meyve, hayvan ve puantiye desenli bir pijama seçebilir, neon renk terlikler ile giyebilir ve sabahlıklarınızı figürlü veya lisanslı pelüş modellerden tercih edebilirsiniz. Sonbaharı seven ve bu tonları evinizde ve giyiminizde sıkça kullanıyorsanız balkabağı turuncusu, kiremit rengi, tarçın rengi ve hardal sarısı gibi renkleri kullanarak kendinize mükemmel bir sonbahar ev giyim kombini oluşturabilir, gömlek pijamanız ve pandufunuzla yağmurlu havanın tadını çıkarabilirsiniz.

Ev giyiminin olmazsa olmaz ürünlerinden biri olan gömlek pijamaları birçok renk ve desende bulabileceğiniz DeFacto, her bedene uyum sağlayan geniş beden aralıkları ile kullanıcılarının ev giyimine de katkı sağlar. Her an mükemmel görünmek istediğinizde başvurabileceğiniz gömlek pijamalara DeFacto kalitesi ile sahip olmak isterseniz ürünlere göz atabilirsiniz.