Bir yılı daha biriktirdiğimiz güzel anılarla ardımızda bırakıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıla da yepyeni umutlar, heyecanlar ve dileklerle giriyoruz. Güzel anılarımızı hatırlayacağımız yılın son günü ve yeni yılın ilk günü olan yılbaşı gecesinde her anımızda yanımızda olan, bizi her koşulda destekleyen sevenlerimize ve dostlarımıza bizim için ne kadar özel olduklarını hissettirebiliriz. Böylelikle onlara özenle seçtiğimiz yılbaşı temalı hediyeler verebiliriz.

Arkadaşa Yeni Yıl Hediyesi Ne Alınır?

Modern ve yeni yıl ruhunu yaşatan tasarımlarıyla Defacto ürünleri sevdiklerin için tercih edebileceğin pek çok seçenek sunuyor. Yeni yıl kıyafetleri geniş ürün yelpazesiyle ve koleksiyonlarıyla öne çıkıyor. “Yılbaşı hediyesi olarak ne seçmeliyim?” sorusu aklından bir türlü çıkmıyorsa, yeni yılın ruhunu barındıran özel parçaları inceleyerek kararını verebilirsiniz.

Yılın ilk günü yaklaşırken her yeri yeşil, kırmızı ve altının en heyecan verici hali kaplıyor. Bunları da kar kristalleri, kardan adam ve olmazsa olmaz çam ağacı deseni izliyor. Yeni yıl kazakları bu desenleri ve renkleri üzerlerinde taşıyarak o heyecanlı ruhu sana yaşatıyor.yılbaşı sweatshirtleri

En güzel yılbaşı hediyeleri arasında parfümler de yer alıyor. Yeni yıl ruhunu anımsatan vanilya, tarçın ve karanfil kokuları ise ön planda yer alıyor.  Kıymet verdiğin kişiye hediye edeceğin doğru seçilmiş bir kokuyla onun karakterini ön plana çıkarabilir ve mutlu olmasını sağlayabilirsin.

Kadınlara yılbaşı hediyesi fikri olarak kırmızı iç çamaşırları önerebiliriz. Geçmişten günümüze ulaşan kırmızı rengin uğur getirdiği inanışıyla birlikte böyle heyecanlı ve umutlu bir günde dostlarına ve ailene kırmızı temalı hediyeler verebilirsin. Yaratıcı yılbaşı hediyeleri dediğimiz zaman aklımıza eğlenceyi, oyunu ve renkleri seven çocuklar geliyor. Elbette umutlar ve neşeyle gelen yeni bir yılda çocuklarımızı da unutmadık.

Yılbaşı ruhunun yaşanması için bir hediye kutusu hazırlayabilirsin. Kırmızı bir kutu alıp içerisine seveceği bir kazak, minik ellerini sıcacık tutacak bir eldiven, ponponlu ve şirin bir şapka, son olarak da sevdiği bir oyuncağı ekleyebilirsin. Bu hediyenin onun için daha özel olmasını istiyorsan yılbaşı için süslediğiniz ağacın altına kutuyu hediye paketi yaparak koyabilirsin. Böylece onun için çok özel ve heyecan dolu bir bekleyiş ve hoşuna gidebilecek şık hediyeler hazırlayabilirsin. Saydıklarımız en güzel yılbaşı hediyeleri fikirleri arasında en çok tercih edilenler. Bunların dışında hediye fikri olarak öne çıkanlar ise:

  • Sweatshirt
  • Tişört
  • Etek
  • Tunik
  • Ev giyim
  • Ayakkabı
  • Jean pantolon
  • Şık bir elbise
  • Çanta
  • Aksesuarlar

yeni yıl gecesi kombin fikirleriYılbaşı Kombin Fikirleri

Hepimiz bizim için güzel anlamı olan sevdiklerimizle gülüp eğlendiğimiz, bolca sohbet ettiğimiz yeni yılda hem şık hem de rahat olmak isteriz. O günü yeni anılarımızın arasına ekleriz. Hal böyle olunca yılbaşı için elbise ve farklı alternatifler arar dururuz. Yılbaşı akşamı için özel bir kombin arıyorsan, geniş paçalı yüksek bel bir jean ve üzerine yılbaşı temalı etnik desenli bir kazak giyerek 90’lar stilini tamamlayabilir ve çabasız bir şıklık yakalayabilirsin. Stilini topuklu bir bot giyerek taçlandırabilirsin. Takacağın aksesuarlar ise tarzına farklı bir hava katacaktır.

Gece dışarı çıkacağım ve sevdiklerimle doyasıya eğleneceğim diyorsan sana da çok güzel bir haberimiz var! Dolabındaki tüm ışıltıları kullanabilirsin. Yarım balıkçı yaka yılbaşı temalı parlak bir elbise ve üzerine şık bir ceket seni bu güne mükemmel bir şekilde hazırlar. Saç modelini sıkı bir atkuyruğu yapıp sallantılı küpeler tercih edebilirsin. Kullanacağın kırmızı ruj yeni yıl ruhunu kolayca yakalamana yardımcı olur. Tarçın esintili parfüm ise kombinin kusursuz bir tamamlayıcısı olarak eşlik edecektir. Böylelikle şık bir gece stili ile güzel bir akşam geçirebilirsin.

Herkes yılbaşında dışarı çıkmak istemeyebilir. Böyle bir günde kendini nasıl iyi ve mutlu hissedeceksen öyle yapmalısın. Ev sıcaklığını hiçbir yerde bulamayanlardan mısın? Sen de “Yılbaşı ağacımı kurup sıcak içeceklerimi alayım ve yeni yıl renklerini taşıyan pijamalarımı giyeyim.” diyor olabilirsin. Evde yılbaşı kombinleri için beğeneceğin fikirler var. Defacto Yılbaşı Ev Giyim koleksiyonu ile konforlu bir kutlama yapabilirsin. Rengarenk pijama takımları edinebilir, yumuşak ev terliklerini giyebilirsin. Yılbaşı temalı aile filmleri ev konseptine uyum sağlayabilir. Huzurlu bir yılbaşı gecesi geçirmek için aradığın her şey elinin altında.

Erkekler için Yılbaşı Hediye ve Kombin Fikirleri

Yeni yılda tüm sevdiklerini ve kendini hediyelerle mutlu edebilirsin. Senin için de evde yılbaşı kombinleri fikirleri bulunuyor. Sevdiklerimizle evde zaman geçirirken bazen rahat bazen de şık olmak isteyebiliriz. Neden her ikisi de olmasın?

Yeni bir yılı, yeni anıları, umutları en rahat ve mutlu olduğun halinle karşıla. Kahverengi tonlarında kadife bir pantolon ve üzerine yeşilin en yeni yıl haliyle tasarlanmış yumuşacık ve şık bir kazak iyi bir seçim olabilir.

Yılbaşı renklerini kullanmadan da şıklığı yakalayabilirsin. O halde dolabından en sevdiğin ve kendine en çok yakıştırdığın kıyafetlerini giymelisin.
Hayat kurtarıcı renklerin başında elbette siyah geliyor. Her ortama, her saate ve her davete yakışıyor. Yeni yıl gecesi için siyah bir takım elbise  edinebilirsin. Böylece yapılan her plana uyum sağlayabilirsin.

Sevgiline yeni yıl hediyesi mi arıyorsun? Ona kullanabileceği şık bir kemer, eşyalarını rahatlıkla taşıyabileceği bir çanta, anılar biriktirebileceği bir parfüm, rahat yürüyüş yapabileceği bir ayakkabı alabilirsin. Bunların dışında pantolon, gömlek, ceket, kazak ve atkı da seçeneklerin arasında bulunuyor.

Yılbaşı Nasıl Kutlanır?

Günümüzde yılbaşı dünyanın birçok farklı yerinden insanların eğlenmek, arkadaşlarla ve sevdikleriyle bir araya gelmek, yemek eşliğinde sohbet etmek ve hediyeleşmek amacıyla yaptığı kutlamalardır. Yılbaşı yaklaştığı zaman caddeler süslenir, ışıklandırılır, dekorlar eklenir ve eğlenceler planlanır. Mağazalarda yeni yıl ruhunu yansıtan koleksiyonlar yerlerini alır. İnsanlar o günün gelmesi için heyecanla beklerler. O gün herkes eğlenir, sohbet eder,  anılarını paylaşır. Her yıl 31 Aralık tarihinde insanlar hazırlanır, planlarını yapar, yemekler hazırlar ve geceyi neşeli bir şekilde geçirirler. Yeni yıl herkese umut, yeni planlar ve hedefler getirir.

Yeni yıl sofrası nasıl hazırlanır? Yeni yıl gecesinin güzel geçmesi için keyifli bir sofra hazırlamanı öneriyoruz. O günü eğlenceli kılacak bir müzik listesi de yapabilirsin. Sevdiğin dostlarının beğendiği türleri listeye eklemen onların da hoşuna gidecektir. Akşam için lezzetli yemekler hazırlayabilirsin. Yeni yılda akşam yemeklerinde genellikle hindi hazırlanır. Yanına çeşitli mezeler ve salatalar ekleyebilirsin.  Sofra tasarımında düşünülmüş farklı detaylar ve stil sahibi parçalar kullanabilirsin. Masa örtüsü, peçeteler konseptle uygun olursa sevdiklerin hazırlıklarına hayran kalacaktır. Yılbaşı renkleri olan kırmızı ve yeşile göre ilerlemen gerekmiyor. Sevdiğin, canlı ve mutluluk veren renkleri kullanabilirsin.

Unutma ki doyurucu bir sofra kadar o sofraya hangi kıyafetlerle oturacağın da önemli. Yılbaşı için elbise fikri burada yeniden öne çıkıyor. 31 Aralık gecesi davetine dostların dışında tarzın da eşlik edecek.

Eğer evde bir planın yoksa ve dışarda zaman geçirmeyi düşünüyorsan şık bir mekanda yemek yiyebilirsin. Ben doyasıya eğlenmek istiyorum diyenlerdensen de müziği bol, eğlencesi bol bir yerde geceni geçirebilirsin. Sevdiklerinle geçireceğin özel yılbaşı akşamında şıklığınla göz kamaştırarak, neşeni herkesle paylaşabilirsin. Eğer daha fazla yılbaşı aktivitesi önerisine ihtiyacın varsa ilgili blog yazımıza gitmeni şiddetle öneriyoruz!