Her sene başında kutlanan ve eğlenceli anlar geçirmenizi sağlayan yılbaşı gecesi, birçok güzel anıya ve etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Evde kutlama yapabilir ya da dışarıda katılabileceğiniz farklı programları değerlendirebilirsiniz. Yeni yıla girerken güzel ve eğlenceli aktiviteleri seçmenin bir diğer amacı ise “Yılbaşına nasıl girerseniz geri kalan tüm seneyi bu şekilde geçirirsiniz.” düşüncesi olabilir.

Yılbaşı için katılabileceğiniz birçok farklı etkinlik bulunuyor. Bu etkinlikler tüm gece boyunca insanların eğlenmesini ve yeni yıla girmelerini sağlıyor. Evde yapılan yılbaşı programlarında aileniz ile birlikte güzel televizyon seyredilebilir, en sevilen oyunlardan olan tombala oynayabilirsiniz. Dışarıda düzenlenen yılbaşı etkinlikleri ise daha kapsamlı oluyor ve eğlence odaklı bir hale geliyor. Arkadaşlarınızla veya ailenizle geçirebileceğiniz yılbaşı etkinliklerinde hediyeler alabilirsiniz. Ağaçları süsleyebilir ya da konserlere gidebilirsiniz. Yapacağınız ve tercih edeceğiniz aktivitelerin hangisinde en çok eğlenebileceğinizi bulmanız ise çok kolay!

Bu etkinliklerde giyeceğiniz kıyafetler de önemli. Özellikle şık bir restorana gidiyorsanız; etek, elbise, kumaş pantolon ve blazer ceketlerle şık bir kombin yapabilirsiniz. Mevsime ve kombine uygun bir topuklu bot ya da çizme de şıklığınıza şıklık katar. Erkeklerse ceket, pantolon ve klasik bot ya da ayakkabılarla bu özel geceyi kıyafetleriyle çok daha eğlenceli bir hale getirebilir. DeFacto’nun bu özel güne uygun şık ürünleri sayesinde hem tarzınızı yansıtan hem de gittiğiniz mekanlarda dikkat çekmenizi sağlayan kombinler yapabilirsiniz.

yılbaşında yemekEvinizde Oyun Gecesi Düzenleyin ve Yemekler Yapın

Yılbaşında yapılabilecek pek çok etkinlik örneği bulunuyor. Ev ortamında geçirilen yılbaşı eğlencesi etkinliklerinde özel yemekler hazırlanabilir. Genellikle yılbaşı kurabiyeleri ve leziz kokan hindi yemeği tercih edilebilir. Kendi damak zevkinize ve kendi tercihlerinize göre lezzetli bir yılbaşı yemeği hazırlamak oldukça kolay olabilir. Bir diğer aktivite ise elbette yılbaşına özel giysiler giymek ve buna göre fotoğraf çekimleri yapmak.

Yılbaşı gecesine özel süslü ve tarz kombinler yaparak ya da kostümler giyerek geçireceğiniz yeni yıl partisi sizi oldukça mutlu edebilir. Aynı zamanda bu kıyafetler ile fotoğraf çekilmek de size güzel bir anı olarak kalabilir. Yılbaşında yapılabilecek aktivitelerin sınırı pek yok. Ailecek tombala veya kutu oyunları oynamayı tercih edebilirsiniz. Özellikle aile ortamında yapılan ve yeni yıla girerken oynanan tombala oyunu günümüzde oldukça popüler.

Ev ortamında düzenleyeceğiniz yılbaşı partisi, size güzel anılar ve hatıralar bırakabilir. Ailecek beraber puzzle yapabilir veya şarkılar söyleyerek yeni yıla giriş yapabilirsiniz. Yılbaşına özel olarak çekilmiş ve o atmosferi yaşayabileceğiniz filmleri izlemek de eğlenceli bir seçenek olabilir. Ailecek izleyebileceğiniz filmler size dışarıda geçireceğiniz yılbaşı etkinliklerinden daha fazla zevk verebilir.

  • Tombala ve kutu oyunları gibi eğlenceli aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz.
  • Filmler izleyerek onları tartışabilir ve eğlenceli bir yılbaşı aktivitesi yapabilirsiniz.
  • Birbirinize hediyeler verebilir ya da küçük yarışmalar düzenleyebilirsiniz.

Yeni yıl etkinlikleri hem evde hem de dışarıda yapılabilecek aktiviteler olarak biliniyor. Evde ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız yılbaşı programları için de pek çok aktivite bulunuyor. Yılbaşını evde geçirmenin en güzel noktalarının başında ise istediğiniz yemeği yapabilmek geliyor. Yılbaşına özel verilen televizyon programlarını seyredebilir ya da yine yılbaşına özel olarak çekilmiş filmlerden dilediğinizi seyredebilirsiniz. Evde yapacağınız yılbaşı etkinliklerinde sevdiklerinizle doyasıya eğlenebilirsiniz.

Bu günü evde geçirmeyi planlıyorsanız, rahat olmanız da önemli. DeFacto, rahat ama stil sahibi eşofman takımları ile evde de şık olmanızı mümkün hale getiriyor. İster siyah ister bej takımlar ve altına giyebileceğiniz rahat panduflar ile yeni yılı evde karşılayabilirsiniz.

Yılbaşı Konserlerine Gidin

Ev ortamından uzakta yeni yıla girmek de oldukça eğlenceli olabiliyor. Yılbaşına özel olarak planlanmış konserlerde bulunmak da yılbaşında yapabileceğiniz aktiviteler arasında yer alıyor. Yeni yıl etkinliklerinin düzenlendiği alanlarda toplanabilir ve diğer insanlar ile birlikte yeni yıl coşkusunu kutlayabilirsiniz. Katılabileceğiniz partiler ve konserler sizi hayli memnun edebilir.

Yılbaşı konserleri düzenleyen yerlere giderek eğlenceli ve keyifli bir gece geçirebilirsiniz. Bu konserlerde genellikle ünlü sanatçılar sizinle birlikte oluyor. Bu sebeple yılbaşı gecelerinde konserlere gitmek ve farklı bir ortamda bulunmak oldukça eğlenceli hale geliyor. Sevdiğiniz sanatçıların yaşadığınız yerde konser verip vermediğini kontrol edebilir, güzel bir yemek yiyeceğiniz restoranları ya da konser alanlarını da tercih edebilirsiniz. Özellikle sevdiğiniz bir sanatçının yer aldığı konser alanlarında bulunmak yılbaşını güzel geçirmenize olanak sağlayabilir.

Konserlerde hem şık hem de rahat olmak isteyebilirsiniz. Jean pantolon, kalın tabanlı bir bot ve deri ceketlerle birlikte stilinizi yansıtan bir kombin yapabilirsiniz. İçine giyeceğiniz şifon bir bluz ya da gömlekse kombinin çok daha şık olmasını sağlar.

yılbaşında kalın kazaklarKar Tatiline veya Otellere Gidin

Yurt dışına çıkmak yerine kayak merkezlerini ve yılbaşı programları düzenleyen otelleri de tercih edebilirsiniz. Kayak merkezlerinde yer alan yılbaşı kutlamalarına katılabilirsiniz. Buradaki kutlamalarla birlikte kayak yapmanın temellerini de öğrenme şansınız var. Aynı zamanda beyazlar içerisinde bir yılbaşı gecesi geçirmek de oldukça güzel bir düşünce olacaktır. Sevdiklerinizle birlikte bol aktiviteli oteller tercih edebilir ya da kayak merkezlerine uğrayabilirsiniz.

Otellerde yer alan yemekli ve konserli yılbaşı aktiviteleri de oldukça popüler. Bunlara katılarak güzel bir gece geçirmeyi düşünebilirsiniz. Özellikle lüks ve kalabalık otellerde harika eğlenceler düzenlenebiliyor. Bu eğlencelerden birinde siz ve sevdikleriniz de renkli bir gece geçirebilirsiniz.

Kayak merkezlerinde gerçekleştireceğiniz aktiviteler için DeFacto üzerinden mont, atkı veya eldiven gibi kıyafetleri temin edebilirsiniz. Yılbaşı zamanları hava soğuk olduğu için kalın kazak veya sweatshirtlerle spor ve şık kombinler yapabilirsiniz.

Yurt Dışı Gezisi Planlayarak Farklı Ülkeleri Gezin

Yeni yıl şerefine gezip görülebilecek harika yerler var. Özellikle yurt dışına çıkmak ve yılbaşı programları içeren aktivitelere katılmak yeni yıla girmenin en güzel seçeneği olabilir. Yılbaşı etkinliği kapsamında yapılabilecek ve görülebilecek çok farklı yerler bulunuyor. Şehir dışında gezilebilecek yerlere giderek farklı kültürler görmek de isteyebilirsiniz. Yurt dışında yapılan kutlamalara katılarak ülkemiz dışında farklı bir kutlamanın nasıl olduğuna bizzat şahit olabilirsiniz.

Yapacağınız yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizde yılbaşı coşkusunu yaşamak için güzel planlamalar yapabilirsiniz. Önce gezip görülecek yerlerin bir listesini çıkardıktan sonra yeni yerleri görebilir, ardından gece ise yılbaşı programlarına katılarak harika bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.

Sevdiklerinizle Karaokeye Gidin

Herkesin sesi güzel olmak zorunda değil ancak yılbaşı gecelerinin vazgeçilmez etkinliği olarak karaokeler düzenleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle yarışabilir ve hatta küçük oyunlar oynayabilirsiniz. İsterseniz evinizde isterseniz dışarıda yer alan karaoke mekanlarına giderek harika bir yılbaşı partisi düzenleyebilirsiniz. Sizi ve sevdikleriniz mutlaka eğlendirecek olan bu karaoke aktiviteleri yılbaşı gecelerinin olmazsa olmazı konumunda yer alıyor.

Bu aktivitenin en güzel yanlarından biri de dilediğiniz şarkıyı dilediğiniz şekilde söyleyebilmeniz. Eğlencenin dozunu biraz daha artırmak için birbirinizle ufak iddialara girerek renkli bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz.

Yılbaşında Sevdiklerinize Davet Sofrası Hazırlayın

Evde pişireceğiniz kurabiyeler ile birlikte daha lezzetli ve eğlenceli bir yeni yıl partisi düzenleyebilirsiniz. Evde yapılacak aktiviteler günümüzde oldukça fazla. Yılbaşı için yemekler pişirilebilir ve kutu oyunları oynayabilirsiniz. Aileniz veya arkadaşlarınızla geçirebileceğiniz bu tür yılbaşı etkinliklerinin en önemli noktası elbette ki yemekler oluyor. Damak tadınıza göre veya istediğiniz şekilde yemekler pişirebilir ve misafirlerinize sunabilirsiniz.

İstediğiniz şekilde ve istediğiniz türde leziz yemekler hazırladıktan sonra sevdiklerinizle hoş sohbetler eşliğinde bu yemekleri yiyebilirsiniz. Hazırlayacağınız yemekler ile güzel ziyafetler verebilirsiniz. Yemek dışında kurabiye ve tatlı da pişirebilirsiniz. Yılbaşı kurabiyesi tariflerine bakarak özel kurabiye çeşitleri hazırlamanız da güzel olabilir. Bu kurabiyeleri sütle birlikte gece yatarken çam ağacının yanına koyarak bir geleneği de yerine getirebilirsiniz.

Bu özel günü evde geçirseniz de şık görünmeniz mümkün. İster bol bir jean ya da kargo pantolonu şık bir gömlekle birleştirebilir isterseniz de evde olsanız da bugüne özel olarak stilettolar giyebilirsiniz.

Sevdiklerinizi Yemeğe Çıkarın

Yılbaşı gecelerine özel hazırlanan restoranlarda ve otellerde sevdiklerinizi yemeğe çıkarabilirsiniz. Dışarıda yemek, evde yılbaşı geçirmek istemeyen veya yemek yapmakla uğraşmak istemeyen kişilerin öncelikli tercihleri arasında bulunuyor. Bu sayede hem kalabalık bulaşık derdinden kurtulabilir hem de güzel bir yılbaşı etkinliğine katılabilirsiniz.

Sevdiklerinizle birlikte lezzetli yemekler yiyebilmek ve farklı tatlar denemek için çevrenizde bulunan restoranları araştırarak işe başlayabilirsiniz.Yılbaşı etkinlikleri kapsamında hoş sohbetler eşliğinde güzel bir yılbaşı gecesi geçirmek için kıyafetlerinize de dikkat edebilirsiniz. Simli detaylara sahip olan bir elbise, gümüş ya da altın parıltılarla göze çarpan bir etek ya da düğme detaylarıyla zenginleştirilen bir gömlek, bu gün için uygun alternatifler arasında bulunuyor. Bu kombini dik yakalı bir kaşe mont ile tamamlayabilirsiniz.

yılbaşı hediyeleriAlışverişe Çıkın ve Ağaç Süsleyerek Hediyeler Verin

Arkadaşlarla yapılabilecek bir diğer güzel aktivite ise yılbaşı alışverişine gitmek. Yılbaşında gidilecek yerler aramaları ile yapabileceğiniz araştırmalar sonucunda kendinize ve arkadaşlarınıza yeni yıl hediyesi alabileceğiniz yerler bulabilirsiniz. Yılbaşından önce yapacağınız alışverişler ile kendinize güzel kıyafetler alabilir, hatta arkadaşlarınızın seveceği eşyalar ve kıyafetler bulabilirsiniz.

Alacağınız ve paketlediğiniz hediyelerinizi süsleyeceğiniz yılbaşı ağacının altına koymak da oldukça eğlenceli bir aktiviteye dönüşebilir. Ev ortamında çam ağacı süslemesi yapmak için tüm ailenizi de bu aktiviteye dahil edebilirsiniz. Dilediğiniz boyda ve tarzda çam ağacı alarak bunun üstünü süsleyebilir ve ışıklandırabilirsiniz.

Yılbaşı için olmazsa olmazlardan biri süslü bir yılbaşı ağacıdır. Dilediğiniz boyutta ve uzunlukta bir çam ağacı alarak yine dilediğiniz şekilde bunu süsleyebilirsiniz. Işıklandırmalar alabilir ya da yılbaşı için özel olarak üretilen süslemelerden takabilirsiniz. Ağacın altına yerleştireceğiniz hediyeler de ağacın görünümünü güzelleştirecektir. Yılbaşını geçireceğiniz kişiye aldığınız hediyeleri bu ağacın altına koyabilirsiniz.

Yılbaşında Tarz Kombinler Yapın veya Kostümler Giyinin

Yılbaşı çok özel bir gün olduğu için kıyafet seçimleri de buna göre yapılmalıdır. Şık ve tarz kombinler yılbaşı gecesi için oldukça önem taşıyor. Aynı zamanda giyilebilecek renkli ve eğlenceli kostümler de bulunuyor. Bu kostümler arasında Noel Baba kostümü en çok tercih edilenlerden biri. Tarz ve şık kombinler de tercih etmek gecenizi güzel geçirmenizi sağlayabilir. Özellikle yeni yıl kazakları sizi mutlu hissettirebilir. DeFacto koleksiyonları sayesinde yeni yıla uygun şık ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz.

Yılbaşı konserleri veya restoranlarda yemekler için de tarz kombinler hazırlayabilirsiniz. Yılbaşı kutlaması için alacağınız kıyafetlere bu yüzden özen göstermeniz gerek. Günlük kıyafetler genellikle yılbaşı kutlamalarında tercih edilmez. Daha şık ve daha tarz görünmek adına farklı kıyafet kombinleri yapabilirsiniz.

Düzenleyeceğiniz partiler için kostümler de tercih edebilirsiniz. Noel Baba kostümü gibi en bilindik kıyafetlerden birini giyerek ev ortamında yapacağınız yılbaşı kutlamalarında bir adım önde olabilirsiniz. Bunun gibi kostümleri tercih ederek farklı bir yılbaşı geçirebilir ve kendinize güzel bir anı oluşturabilirsiniz. Yapacağınız kıyafet seçimleri sizin yılbaşı gecenizi daha güzel bir hale getirebilir. Giydiğiniz kostümler ile birlikte fotoğraflar çektirebilir, minik oyunlar oynayabilir ve hatta sürpriz torbaları hazırlayarak sevdiklerinizi eğlendirebilirsiniz. Yılbaşı gecelerinde tarz ve şık kombinler seçmek için ilgili içeriğimize göz atmayı da unutmayın.

Yılbaşında Hangi Aktiviteler Yapılır?

Yılbaşında yapılabilecek çok fazla aktivite bulunuyor. Sevdiklerinizle beraber evde yemekler hazırlayabilir, karaoke partileri düzenleyebilir veya tombala gibi oyunlar oynayarak eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Partilere katılabilir, konserlere gidebilir ya da farklı yerlere seyahat ederek harika bir yılbaşı kutlayabilirsiniz.

Yılbaşında Arkadaşlarla Ne Yapılabilir?

Yılbaşı günlerinde arkadaşlarınızla birlikte yapabileceğiniz pek çok aktivite var. Beraber alışverişe çıkabilir veya sinemaya gidebilirsiniz. Karaoke partileri düzenleyebilir veya güzel bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz. Otellerde yer alan etkinliklere veya yılbaşı gecesine özel düzenlenen konserlere katılarak muhteşem bir gece geçirebilirsiniz.

Yılbaşı İçin Neler Yapılabilir?

Sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz yılbaşı kutlamaları için farklı etkinlikler ve aktiviteler planlayabilirsiniz. Evde tombala veya kutu oyunları oynayabilir ve geceye güzel bir eğlence katabilirsiniz. Beraber çam ağacı süsleyebilir, fotoğraf çekilebilir ve hatta minik partiler düzenleyebilirsiniz. Alışverişe çıkabilir ve DeFacto ürünleriyle sevdiklerinize harika yılbaşı hediyeleri hazırlayabilirsiniz. En eğlenceli aktivitelerden olan karaoke partisi ise size unutulmaz bir yılbaşı gecesi sunabilir.

Yeni Yıl Evde Nasıl Kutlanır?

Evde sevdiklerinizle beraber geçirebileceğiniz yılbaşı gecelerinde leziz yemekler hazırlayabilir ve hoş sohbetler edebilirsiniz. Kutu oyunları başta olmak üzere tombala oynayabilir, sessiz sinema gibi eğlenceli gösteriler yapabilir veya film seyrederek harika bir gece geçirebilirsiniz. Birbirinize hediyeler vermeniz de yılbaşı etkinliklerinin olmazsa olmazları arasında yerini alıyor.